Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 19:27 - ЕВРОВИЗИЯТА ЗА НОВИЯ ЕВРОПЕЙСКИ АНТИЧОВЕК! obshtestvo.net, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3875 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 20.05.2014 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човешко същество наречено Кончита Вурст спечели Евровизия. Избирането й/му е ярък симптом за това накъде върви Европа в ценностно отношение и какво бъдеще ни очаква. Това вече не е шоу, а политика. Триумфът на толерантността, както беше определена грандиозната победа от австрийския президент, може да се разглежда и като приемане на новите реалности – в Европа мъжът вече може да не мъж (по-точно – не трябва да е!), жената-жена, детето-дете, роднините-роднини. image

Звучният урок по толерантност и нови социални роли не може да се разглежда като насочен само против днешните поколения. Целта по-скоро са нашите деца – те не трябва да правят разликите, които правим ние, да мислят като нас, да разграничават добро от лошо, както ние сме свикнали, да различават свои от чужди. Те трябва да са нови човеци – обучени на „толерантност“ чрез Евровизия, училище, политическа коректност, поп-култура, обществен натиск, съдебни практики, идеи за дискриминационност, безполовост, консуматорщина, мултикултурализъм и права на малцинствата.

Под диктовката на толерантността в Европа вече трябва да приемаме ненормалното за нормално, грозното за красиво, извратеното за естествено, абсурдното за уместно. От страх, че може да сме различни трябва просто да си мълчим. Мнозинството беше притиснато и изолирано. ...Зъл демон е обхванал съзнанието на голяма част от европейците и не виждат в какво общество се превръщат. Отстрани то изглежда страшно. Политическите институциите са проядени от това ново явление.

...И това, че нашето общество все още е една идея встрани от новия морал може да се окаже поясът, който да го изведе на спасителният бряг.

 

Автор: Калоян Методиев

"Политическата коректност"
Владимир Буковски: Започва нова Оруелска епоха!

- извадка -

...Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи?
– Не - става въпрос за нещо много по-сложно. Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската
(еврейска) школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различните малцинства. Изолираните случаи – са истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“. Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, причиняват на малцинствата много повече вреди и зло, отколкото на всички нас. В Америка жената на мой приятел преди 7 години основа движението „Жените на Америка срещу феминизма“. Започна с приятелки, а сега вече издават списание в тираж 2 милиона. Жените разбират, че феминизмът е срещу тях, той разрушава живота им, пречи им да изберат това, което им харесва, а не онова, което им натрапват разни активистки. Тоест, ние имаме работа със сериозна идеология, която, под формата на политическа коректност, се опитва да разруши нашето общество. Активистите не се грижат за малцинствата, не мислят за правата им. Колкото са по-зле малцинства, толкова по-добре за лидерите им – още по-активно ще ги защитават. Тяхната задача е да унищожат нашето общество, и това (ще) е по-злобната версия на Марксизма. !!

 




Гласувай:
13



1. zaw12929 - Това е Европа. . . добре, че не уча...
20.05.2014 19:34
Това е Европа... добре, че не участвахме....
цитирай
2. grigorsimov - Това, че не сме участвали в спектакъла, не значи, че не участваме в сценария!
20.05.2014 19:42
От ЕС измъкване няма! Има само - еднолично или групово духовно спасение - в Праволсавието!
Не забравяйте, че: "Княз на света е дяволът"! И особено в САЩ и Европа, и особено в "последните времена", в които живеем.
цитирай
3. viovioi - Така е защото...
21.05.2014 13:18
Гейове,евреи,масони,илюминати,риптилии и пр. управляват глобалния свят, не само Европа. Даже и Римокатолическата цръква мълчи, Ако беше папа Йоан Павел щеше ли да мълчи? Той имаше позиция по всички морално - нравствени въпроси.Било концерти, било лозунги или подобни обяви. Помните ли той заклейми Мадона, гей парадите и пр., а днешния Франциск Американеца бил светски човек. Мълчи като насран и сякаш несъществува. И той е от тях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315120
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031