Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 13:17 - Църквата настоява да бъдат освободени вярващите от електронни документи и ЕГН! ronsslav.com
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7736 Коментари: 14 Гласове:
1

Последна промяна: 31.05.2014 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заяви на 26 май в Москва Всеволод Чаплин, председател на Синодалния отдел за връзки с обществото. Той публично призова властите на РФ да  защитят правата на православните християни, които по религиозни съображения не искат да ползват електронни документи - лична карта, паспорт, ЕГН и др.

Тези въпроси се дискутират в Русия повече от 10 години. Хиляди вярващи православни, за да защитят частния си живот от всеобщия електронен контрол, се отказват от „личен цифров код“ (ЕГН), записан кодирано във всеки електронен документ.

А без тези документи, обикновено ги лишават от възможност да работят официално, да учат във ВУЗ, не им се оказва безплатна медицинска помощ, не им се изплащат пенсии и социални помощи...

Чаплин каза, че и самият той няма ЕГН, но законно получава заплатата си и плаща данъците си. «Липсата на електронен документ и ЕГН не може да е основание за нарушаване на трудовите права». Още повече, че работейки в тесни отношения със «Съюза на православните юристи» вече е събрал над 10 000 фака за нарушаване на конституционните права на граждани, свързани с отказа им да ползват електронни документи.

Всеволод Чаплин заявил, че Руската Църква настоява за внасяне на изменения в закона, и предлага да се изключи от него задължителността, човек да притежава ЕГН (СНИЛС) и други цифрови документи, а също да се закрепи в конституцията на РФ, задължително осигуряване на всички права, на гражданите, нямащи ЕГН и електронни документи, вкл. получаването на пенсии, оказване на медицинска помощ, разпореждане с личната собственост и др.


 


 

Движението «Русия ще се освободи със собствени сили» (РОНС) напълно поддържа тези идеи. Повече от 10 години нашите поддържници от РОНС, се борят против електронните документи и цифровото кодиране на хората в Русия, против паспортите без графа «народност» и против другите съвременни документи, с помощта на които властите се опитват да установят ново съвременно робство, чрез контрол над хората с помощта на електронните технологии.


 

Надяваме се, че гласът на протойерея Чаплин ще бъде активно подкрепян с цялата мощ на Руската Православна Църква.

image

«С приемането на личен код поемаме отговорността за стореното. Приемайки кода, влизаме в съюз с дявола и поемаме грях на душата си»!

Митрополит Одески и Измаилски, Агатангел

28 май, 2014


 

Превод, Григор Симов, от:

http://ronsslav.com/tserkov-prosit-osvobodit-veruyushhih-ot-elektronnyh-dokumentov/


Дай Боже, и български православен йерарх открито да издигне глас против задължителните електронни документи, и против ЕГН-то, с което отдавна сме се примирили, без да знаем за последствията от "мълчаливото ни съгласие", и без ни един глас на протест и предупреждение, от страна на йерарсите на БПЦ.
А в Светото Писание няма друго по-строго предупреждение, от описаното в "Откровението" (Апокалипсиса) на Апостол Йоан, за гнева Божий към тези, които приемат "знака на звяра, или името му, или числото на името му"... "а числото му е шестстотин шейсет и шест"!!  И това сатанинско, еврейско число, умишлено е включено във всичките електронни документи и карти, и особено в бар-кодовете (штрих-кодове) на всичките продавани на пазарите стоки, където първите, средните и крайните две тънки успоредни линии са трите шестици! Които не се четат от компютрите, но без тях штрих-кодът не се разпознава от тях! И именно, штрих кодът, според пророчества на Православни монаси, е "знакът на звяра"!!
И според същите пророчества, такъв, личен штрих код се нанася на челата на всички, които получават електронните документи, с т.н. "биометрични данни". Технологията била такава, че първоначално линиите на кода не са видими, но като му дойде времето, штрих-кодът щял да стане видим. Но той по никакъв начин не можело да се изтрие или изреже!..


 





Гласувай:
2



1. estirbg - Нека да прочетем какво пише в Откровение на Йоана
31.05.2014 14:18
"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег над десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

Съвсем ясно е написано, че е число на човек - бар кодовете и ЕГЕНЕ- тата нямат нищо общо с горното предупреждение. Кой стои зад числото 666 - прочетете истината:

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/16/belegyt-na-zviara-koia-lichnost-stoi-zad-666-kakvo-ni-predup.621062
цитирай
2. danailvdimitrov - eдва ли у нас ще има подобна реакция на църковните ни власти
31.05.2014 14:19
ние сме поели вече прекалено много "отрова" от света и духа на блудницата Европа и започва вече да ни харесва...

Трябва обаче ясно да се заяви, че ЕГН не е "печата на антихриста" - за него ясно е казано в Апокалипсиса , какво представлява и как и кога ще се поставя. Той освен всичко е свързан с явно и съзнателно "поклонение и приемане на самия антихрист" като Месия.

Тук ,както винаги, руснаците малко "залитат" в крайности.(защото още Богородица отива с младенеца на преброяването на населението в римската империя)

Но спор няма ЕГН е предобраз на "печата", какъвто са били и номерата в нацистките концлагери. С него ние приемаме "духа" на антихриста който вече е в света.

Разликата е че у нас никому не пука за това докато в Русия се вълнуват по този въпрос.
цитирай
3. minevv - hahaha
31.05.2014 15:09
а колко пъти отците давахакрая на света?
ЕГНто надали е знака...
по скоро глупостта е дяволския знак
цитирай
4. estirbg - minev,
31.05.2014 15:32
прав си само в едно, с допълнително уточнение - глупостта да отхвърляш и пренебрегваш Божието слово е дяволския знак. Друго не ти е необходимо, за да се самоунищожиш.
цитирай
5. minevv - do estirbg
31.05.2014 16:29
да estirbg
Не е божественно да отхвърляш възможността, дадена ти, да си умен и самостоятелен, и да избереш робското , скудоумно поведение на воден...
мноооого си прав
цитирай
6. estirbg - Известно ми е откъде е тази идея за ЕГН-то
31.05.2014 17:09
Почти към края на книгата "Послания на Бога" от В.А.Крашенинникова съм, в която са представени "пророчествата" на отрок
Вячеслав - православния "ангел-вестител". Поставям го в кавички, защото всеки, който сериозно чете Библията и сравни "пророчествата" му би веднага открил измама и несъответствия със Словото. Защо го споменавам - защото именно това дете (на комуто е казвано какво да говори - осведомявала го някаква жена в черно!) пророкува, че ЕГН-то е белегът на дявола. Явно Руската Православна е солидно повлияна от "пророчествата" му, които натрапчиво внушават този фалшив белег.
Колкото повече чета "пророчествата", толкова съм ужасена от фината измамна клопка, поставена за православните вярващи.
Ненапразно в 2 Коринтяни 11ни предупреждават:

"14 И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел;"
Това дете Вячеслав наистина изцяло е било подвластно на сатана - най-ужасното е, че православните патриарси сега лансират сред паството фалшивата версия за знака на антихриста, взаимствана от това дете - лъжепророк.
Жалко е, защото всички православни ще бъдат измамени и тласнати към огнената геена...
цитирай
7. estirbg - minevv, дано да проумееш една семпла дребничка Божия мъдрост, но животоспасяваща
31.05.2014 17:20
Притчи 16:25
Има път, който се вижда прав на човека. Но краят му е пътища към смърт
цитирай
8. estirbg - анонимен 8,
01.06.2014 01:00
Дали ти е известно, че Луцифер е твърде хитроумен и измисля този, както и бъдещия, с чиповата идентификация, с цел отвличане вниманието на хората от необходимостта да имат Истинския Божий печат, който се съдържа в Четвъртата заповед от Декалога?
Помисли и сам ще разбереш колко е коварен сатана!
цитирай
9. estirbg - Бъркаш,приятелю,
01.06.2014 03:36
трите шестици свързани с баркодове са фалшив белег - той не е фатален за спасението ни. Ето кой стои зад трите шестици, както и истината за "Белега на звяра", можеш да прочетеш тук:

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/16/belegyt-na-zviara-koia-lichnost-stoi-zad-666-kakvo-ni-predup.621062



цитирай
10. grigorsimov - Само в тази публикация и в два от коментарите ми, цитирам "кой стои зад шестиците"
01.06.2014 09:59
А ти си вярвай, каквото си искаш, но юдейска пропаганда не е желателна в този блог.
цитирай
11. estirbg - Браво, Григоре,
02.06.2014 11:44
изтрил си Божието Слово, което разобличава и доказва колко фалшива е православната църква!!
Ти дори не подозираш какъв грях и огън навлече върху себе си!
Бог ще те съди със Словото Си, не аз.
Наистина съжалявам за теб - изтри Истината, за да остане лъжата ...
Това е повече от убийство....на десетки хора...ти се превърна в адютант на сатана, негов помощник, съратник и убиец...
цитирай
12. minevv - хахах . до estirbg
02.06.2014 14:14
Бог /по писанията му/ е дал свободна воля на човека- за да решава по ум и разум, сърце и знания... та.. богохулстваш братко.. като казваш че си умен както бога си!!!!
цитирай
13. grigorsimov - Естир-ке, за да не те трия, не нахалствай!
03.06.2014 10:50
Нямаш чувство за мярка, нито за уважение, към чуждото мнение. Понеже се намираш, поне формално, в православна страна, но държиш непременно да наложиш тезите си, които за нас православните, са ясни, и по юдейския им, насилствен генезис в Европа, и по абсолютната им реформаторска извратеност. Защотоправославната ни вяра е "фундаментална", т.е. - дадена лично от Господа - Бога, и от светите ни духовни отци - Христовите Апостоли, но и от предаваната, от поколение, на поколение, традиция, която е зародена още по времето на Христа, и е доразвивана според напътствията на Светия Дух, та и до наши дни.
А Христос не ни е завещал юдейския закон, а Новия Си Завет!!

И продължиш ли да нахалстваш, естествено, ще трия коментарите ти, защото, повтарям, нямаш мярка!
цитирай
14. grigorsimov - Като не разбираш от дума, махай се от този блог! Тук никого не каним насила.
06.06.2014 12:25
А ако продължаваш да нахалстваш, по добре си иди при еврейския господ - дявола, – според Христовите думи: "Ваш баща е дяволът..."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312738
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031