Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2014 23:37 - Радост от позора, Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2649 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Под натиска на ционистката върхушка на Вашингтон в лицето на Джон Маккейн, кабинетът на Орешарски спира проекта Южен поток. Не е важно защо и с колко ще бъдем ощетени, не е важно дали Турция няма да придърпа проекта за себе си, - всичкото, което има значение е, че от САЩ дават команда "мирно". И се строяват плътни българофобски редици, изпаднали в екстаз, че им се предоставя възможността да помахат с опашка пред западноатлантическите си господари докато същевременно се опитват да докажат, че "путинофилите" служели на чужди интереси (пустия му Кремъл) и не мислели за страната си. Явно западното лицемерие е заразно и боледуващите от него лесно изпадат в тежките му форми. Затова е и обяснимо защо не виждам коментари на разбесненли се анализатори, които с пяна на уста да ни обясняват, че това е недопустим рекет над суверенното българско правителство, нито пък долавям онзи палячо Иво Инджев да надава вой, че руското влияние затяга обръча си върху невинната шия на българския народ. Може би защото в случая е американското, а ние сме готови да умрем щастливи в задушаващата му прегръдка за една потупване по рамото от сенатор Маккейн. И ето ги - подксачат от радост българопродавците и сочат с пръст, викайки "който не скача е червен". Кой го е грижа, че проектът ще даде глътка въздух на българската икономика и ще се отворят работни места за много изнемогващи семейства? Кой го е грижа, че гласуването ни се обезличава напълно щом избранниците ни правят в крайна сметка това, което им наредят от Белия дом? Кога за последно България взе самостоятелно и държавноотговорно решение за бъдещето си? Дори прокарването на мораториума за придобиване на земя от чужденци стана обект на такива атаки от страна на верните американски пудели, че лаят им още не е заглъхнал. Радост от собствения им позор. А за нас ли? За нас остава да се давим от гняв и да се убеждаваме от ден на ден колко вярна е фразата, че по-лошо от вражда със запада е дружбата с него.   



Гласувай:
9



1. injir - На колене в калта...
09.06.2014 23:55
На колене в калта...
цитирай
2. lesovski - Доларджиите
10.06.2014 09:55
Тези, които наричат другите рубладжии пак ще спечелят. Ние отдавна сме на стълба на позора, вече никой не ни уважава като народ, а държава отдавана няма.
Шеврон и тем подобни ще си забият сондите в съседите и у нас, та като не ни убиха с бомбандировки, поне да ни отровят- изродихме се!Търговците отново са в храма, къде си Христе? ...
цитирай
3. dimat - Отдавна вече не гледам, какво правят политиците.
10.06.2014 19:49
Беше време,когато се надявах,че имаме някакъв народ.Оказва се пълна глупост тази надежда.Ние народ нямаме,а същият народ,иска политиците да бъдат други.Политиците са такива,какъвто е народа.Нито повече,нито по-малко.Само,че "народът" трябва да се вгледа в себе си,а от това той бяга,като улав.От сто кладенеца ще донесе вода,само и само,да си докаже,чер някой друг му е виновен за дереджето.Всъщност,може ли на тази малоумна кашамерия,да се казва "народ".Просто,един жив мъртвец.
цитирай
4. pando - Нормално
15.06.2014 21:19
Зеленият брояч е "блокирал"...Отдавна България не е страна ,а територия. И всичко това заради петата колона...И на всичкото отгоре са "горди",че са продали бъдещето и настоящето на тази вече територия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319603
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031