Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2014 16:25 - Как да се отървем от диверсията „гей парад”? Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2134 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.06.2014 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Геят е най-световният гражданин, най-космополитната свещена крава. Затова или свиквайте с гей парада и дългосрочните последици от него, или измислете по-умна форма на съпротива - например - хърватския опит. Там забраниха еднополовите бракове с референдум, за който много помогна църквата. Няма нужда като нашата да пишеш всяка година декларации срещу парада, когато можеш веднъж и за дълго време да се отървеш от гей досадата. Ако имате нещо против нея – сега е моментът да я промените, докато наоколо тя все още е малка, глупава и слаба.
 

image
Автор: Калин Руменов

Първата фундаментална слабост на местната гей досада е, че зад нея почти не стоят гейове, нито на парадите се появяват такива. Вместо тях се отбива всякаква неправителствена фауна, която не знаем с кого предпочита да спи и заради която педерастията изглежда предимно като състояние на духа. Ходят още и посланици от същите държави, които бойкотираха Сочи, но нямат проблем с Бразилия. С такива хора може да се получи чудесен семинар според някакви свръхскучни критерии, но няма как да стане парти. За парти ви трябват много повече момчета, които си носят новите женски дрехи и подвикват на минувачите – вижте какво сме направили със себе си, нали е голям майтап. За парти ви трябва нещо неангажиращо – нещо като Азис и в никакъв случай нещо като Кончита Вурст. Това австрийско нещо също можеше да бъде забавно, ако не скубеше косми от черната си брада, за да ги превръща в бели гълъби – които да се пръснат по широкия свят и да го осерат целия с послания за толерантност.

Това е втората слабост на местната досада – тя се опитва да компенсира физическата липса на гейове с абстрактна претенциозност. Вместо да направи истински карнавал, тя чете народопоучения за човешки права, за хомофобия и си пробутва всичките мании от преследване. Вместо да формулира рационална кауза, например иска да сключва бракове, иска да осиновява деца – тя отегчава с лозунги за повече уважение. Моля ви се, как въобще ви хрумна, че някой може да бъде уважаван само защото принадлежи към определена група от хора, базирана на определен признак. Ако това ви се струва справедливо, еднакво справедливо трябва да е и ако някой не бъде харесван поради същата причина.

Ние не можем да уважаваме накуп нито всички лекари, учители, албанци или американци само защото те са такива. Обаче към хомосексуалистите трябва да засвидетелстваме самоцелно уважение, защото са се родили или са станали такива. Те вече са първите световни граждани и ще стават все по-досадни. Та те диктуват международното положение, или поне ги използват за такива цели.

Затова или свиквайте, или свикайте референдум като хърватския. Това не е работа за правителства и политици, това е работа за цял народ. Защото правителствата могат да бъдат наказани или бойкотирани, но с народите е далеч по-трудно. Иначе всичко останало е губене на време – протести, декларации и анатеми.

Източник: novinar.bg





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359082
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930