Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2014 11:37 - Обръщение на атонския йеромонах Авел, към вярващите руснаци (и българи!) - 2011 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2332 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2014 11:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Драги братия и сестри, в Христа, настъпи време, когато изглежда че са ни изоставили пастирите и архипастирите, и миряните сами се опитват да се противопоставят на целия натиск, на антихристовите сили, опълчили се срещу нашата многострадална родина и нашия изстрадал народ.

 

image

Йеросхимонах Рафаил и килийникът му, йеромонах Авел (в лево)


Миряните пишат писма, миряни организират кръстни шесвия и форуми, миряни се съдят с държавните органи и пречат на еврейската власт да доизбие упоритите и неизтребими руснаци. Миряни пишат статии, миряни се трудят в «екстремистски» вестници и издателства, снимат филми и пишат книги.

Къде е гласът на пастиря, къде е гласът на пророка, сред пустинята на предателството, сред бездната от лъжи? Как може да си едновременно, и православен, и приятел на силните на деня - видимите бесове (босове), поробили Русия.

Съвземете се от игото, не сме изоставени. «Не бой се, аз съм с тебе, няма да те забравя, нито ще те изоставя», казва Господ Вседържител. Над нашия народ се сбъдва пророческото слово, наказва ни Господ, и ни поучава, но на смърт няма да ни предаде. Човеколюбивият Бог ни наказва милостиво, и ако с нас е Бог, то кой ще е против нас? Не бой се малко стадо, има верни на Господа пастири, не преклонили се пред кагала (юдейски).

Вие сте страдащите души, които най-тежко преживяват отстъпленията в руската църква, и не се съглсявате с тях, а се борите срещу либералния еврейски камшик, с който кремълските хиени бичуват руския народ. Вие знаете, че навсякъде, където гори благодатно пламъче на живот в Христа, къдто се отхвърля новият бесовски световен ред, там непременно има и пастири Христови.

Увисват ръцете, помръква погледът, свива се сърцето, леят се горещи сълзи, като гледаме страдащата майка Русия. Миллиони погубени младенци в майчините утроби, пенсионери вадят крадешком намереното в боклукчийските кофи; заобиколена с наркотици, опиянена и потъваща в разврат младеж; ветерани, инвалиди и старци, отдали живота си за Родината стоят с протегната ръка, милиони руснаци броят копейки за насъщния хляб.

Капитулация без война, разрушаване на великата държава, бързо и непрестанно растящи гробищни паркове, и безброй погинали души, за живота вечен...
А в същото време се провеждат съвещания на новия синедрион, на които с патос говорят за разцвет на православието. Медиите говорят за сериозни неща: за увеличаване на раждаемостта, стабилизация на икономиката, ръст на средната заплата, борба с тероризма; и за прекрасните отношения на патриарха Кирил, и свещеноначалието, с новите поробители на Русия.

Люта жидовска зима скова нашата земя. Къде в тази ледена виелица да търсим светлина, топлина и храна? – Само там, в православната църква, в храма Божий, при добрите пастири, които полагат душата си за своите овце Христови, и предвождат паството си към Христа, към истината. Те ни обличат в нови, благодатни дрехи, - нас, които "в Христа сме се кръстили и в Христа сме се облекли". Христовото милосърдие е там, където ни подават Светите Дарове, божествените - Тело и Кръв Христови, истинната храна и истинното питие.

Не ни е изоставил нас Господ, и няма да ни остави. И покровът на Пречистата Дева е над нас. Потърпете драги братя и сестри. Вие изповядвате светата вяра Християнска, вярата Православна, и знайте че, не миряните спасяват положението на нещата, а Господ Христос, със своята благодат действа в рабите свои, и благодатта Божия е видна във всичко: Той влага благите мисли за прошка, укрепва силите, ръководи действията ни, въздъхва в нас, ходотайства за нас, по думите на Апостола: - Авва Отче, «Без мене не Можете да творите нищо»! Да Христе мой, Ти си в нас и ние сме в Тебе, Ти ни гледаш и ние не сме сами, не сме изоставени от Тебе, Спасителю наш милосърден. Ти Самият си обещал: «С вас Съм, до свършека на века».

Пастирите Христови, тези героични души, са Правдата Божия, защото с молитва и слово, със Светите таинства църковни укреват себе си, укрепват и вас. Нищо че мнозинството пастири са се прикрили от хищните вълци, чакали и псета, жадуващи Христианска кръв, - но те за вярващите продължават да са горящи светилници, ръководещи, сгряващи и осветяващи пътя ни към спасението.

Не всеки може да е изповедник (да се жертва за Христа), не искайте това от вашия местен свещеник, от своя духовен отец. Ние сме под жидовско робство и ако архипастирите не смеят да говорят истината и да постъпват по правдата, то колко по-трудно е това за свещеника.

Излейте скръбта си в молитва, и ще ви олекне, и помощ Божия ще получите. И обезателно се вслушайте в тихия глас на нашите добри пастири. Всеки познава своя свещеник. Пламъчетата им горят във всички краища на нашата необятна Родина...

Вие, които ревнувате за истината, не осъждайте и не искайте от вашия местен свещеник, това, което и за много, много монаси днес не е по силите. Словото Божие звучи. Чуйте го и го опазете. Господ ни е изпратил своите пастири. И не един, а мнозина...

Не взимайте ЕГН-та, не взимайте биометрични паспорти и електронни лични карти, и всякакви други електронни карти. Всичко това е подготвяният печат на антихриста, който сега се поставя на хартия или в чип, а чиповете вече ги имплантират и под кожата на хората. И да не дава Бог да ги вземете! Това е и самият печат на антихриста, - подпечатване за вечна смърт.

Но ако вече сте взели паспорт, ЕГН, пластмасова карта, електронен биометричен паспорт, не се отчайвайте, - още не сте погинали, както ще ви кажат някои. Но и не успокоявайте съвестта си с оправданието: «мен ме благослови духовникът, свещенникът, свещенноначалието».

Знайте, че приемането на личен код - цифрово име, от антихриста, е грех, и е отстъпление, водещо до приемане на печата. Това ни предупреждават старците – монаси и верните духовници.

Затова трябва да се съкрушаваме, да се каем и да се молим за Божията помощ, та да се избавим от антихристовите документи и от номерата му. Имайте вяра, християни! Божията Майка е обещала, че вярващите ще могат да работят, да получават пенсия и да пътуват, без да получат новите антихристови паспорти, и да доживеят до времето, когато ще може да се приемат царски паспорти.

Пазете православната вера, не се подлъгвайте по думите на еретичестващите патриарси и йерарси, не напускайте църквата, поради тях, и не отивайте в разкол. Борете се за чистотата на вярата, в лоното на църквата. И помнете словата на Спасителя: «Не бой се, Аз съм с тебе, няма да те забравя и няма да те изоставя».

Покайно да се молим на Бога и Пречистата Божия Майка, да чакаме обещания ни православен Руски цар, живеейки в Христа. С Кръста и меча да отхвърлим жидовското иго в Русия (и в България, и навсякъде!).

Ще се възроди самодържавието, Господарят ни, ще въведе ред в Църквата и ще поведе народа си към Христа Спасителя. Амин.


Грешный Авель

http://www.logoslovo.ru/forum/all_799/topic_477/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315617
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031