Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2014 17:25 - Заповедтта за имплантиране на Чиповетете в Русия е подписана още 2007 г.!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2384 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уважаеми читатели! Искаме да ви известим, че още преди 7 години Правителството на РФ е подписалo "Заповед на Минпромeнерго №311 от 7 август 2007 г. за утвърждаване Стратегия за развитие на електронната промишленост на Русия за периода до 2025 г.”


image


Според този документ, в най-близко бъдеще на всички жители на РФ трябва да бъдат имплантирани т.н. “електронни устройства с многофункционално предназначение - т.е. “чипове”.

...“И той ще направи така, че на всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да бъде поставен знак на дясната ръка или на челата им, и никой не ще може нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има този знак, или името на звяра, или числото на името му“. (Откр.13:16,17)

Ще отбележим, че този факт е останал напълно незабелязан от медиите и от многословните политически и социални коментатори. А през цялото това време нас продължаваха да ни уверяват, че подобни предположения са само поредните плашила - плод на болно въображение. И няма защо да се учудваме. Даже и когато имплантирането на чиповете тръгне в пълен ход, тези хора ще продължават да го отричат (едни поради заеманата длъжност, а други, поради слабоумието си). Но официалния документ няма как да се отрече.

Ето само един цитат от него:
“Внедряването на нанотехнологиите още повече ще разшири дълбочината на проникването им в ежедневния живот на населението. Трябва да се осигури постоянна връзка на всеки индивид с управляващите информацията глобални мрежи, като интернет.

Наноелектрониката ще бъде интегрирана с биообектите (т.е. с хората!) и ще осигурява непрекъснат контрол...

Широко разпространение ще получат вградените безжични наноелектронни устройства, осигуряващи постоянен контакт на човека с обкържаващата го интелектуална среда. Ще се разпространят средства за директен безжичен контакт на мозъка на човека, с обкържаващите го предмети, с транспортните средства и с другите хора. И такива микроелектронни системи ще се произвеждат с милиарди годишно, поради повсеместното им разпространение…

Родната промишленост трябва да е готова към това предизвикателство, защото способността за производство на всичките компоненти за глобалната мрежова система ще означава установяване на фактически контрол над всичките им ползватели, което е неприемливо за повечето страни, от гледна точка на запазването на суверенитета. Към подобна гледна точка се придържат и експертите от страните на ЕС, във връзка с глобалната експанзия на производителите на електроника от страните на Югоизточна Азия, и поради намерението на САЩ да си осигурят постоянно технологично лидерство в тази област. Затова в периода 2016-2025 г. Следва да очакваме поредно засилване ролята на електрониката в живота на обществото, и да сме икономически готови за новия кръг на глобалната конкуренция между страните, на базата на наноелектронните технологии“. (Но всъщност, конкуренция няма и няма да има, защото абсолютно всички корпорации и значими фирми, вкл. "държавните", са собственост на строго ценрализираното световно сатанинско еврейство, чийто символ е "окото на върха на пирамидата, изобразена върху еднодоларовата банкнота"!!)


Както виждаме, фактът на установленето на пълен контрол над “ползвателите“, даже и не се крие. При това руската власт наивно разсчита да запази контрола над собствените си граждани, в свои ръце. (но всъщност еврейската власт, и в Русия, и във всяка друга държава, много добре знае, на кого и за какво служи!)

...В санкт-петербургското метро пенсионерите могат да влизат с пенсионерски карти, с идентификационни номера, само през 2-ри и 3-ти проход. Ако пенсионера мине през някой друг проход, системата го спира, писва алармата и дежурният му нарежда от къде трябва да мине. Освен това, в течение на 1 час, пътуващите с намаление имат право да преминат през пропускателните пунктове, само два пъти. И ако некой опита да мине трети път, компютърът блокира картата му. А това е нагледен пример, как може да се управлява човек. И затова трябва още в началото да се каже, какво е идентификационен номер, какво е автоматична идентификация, какво е биометрична идентификация.

А по тези въпроси има неопровержими документи и факти. Например, съществува Окинавска харта на глобалното информационно общество, подписана 2000 г. от президентите на Голямата осморка, а в Русия има «Стратегия за развитието на информационното общество», има и други доста интересни документи. Един от тях е – заключението на Европейската група по етика в науката и новите технологии, одобренно от правителството на Евросъюза, където се казва, че в близко бъдеще на всеки човек ще се имплантира микрочип. А това микроелектронно устройство ще се имплантира под кожата и ще замества всички видове документи. Устройството има много отделни памети: и медицинска осигуровка, и шофьорска книжка, и удостоверение за самоличност, и банкова карта.
А най-интересното е, че се пускат в обръщение т.н. безналични пари. Човек не вижда и не държи в ръцете си пари, и напълно зависи от стопанина на електронната система (антихрист), и ако, да речем, прояви някаква нелоялност към системата, могат веднага да го лишат от достъп до всичките материални и информационни ресурси.

Освен това, чрез имплантираните микрочипове, просто ще могат дистанционно и инкогнито да унищожават всеки неудобен „биообект“.

Тази „Стратегия за развитие...“ е подписана от министъра Христенко и е утвърдена от правителството на Русия.

Ще добавя още един съществен момент, че с тези микрочипове ще може, в реално време, да се подслушва и да се проследява движението на всеки биообект, чрез GSM и GPS мрежите...

извадка от:
http://www.logoslovo.ru/forum/all_811/topic_344/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359044
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930