Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 18:15 - Властите в Русия заменят всички документи с Универсална електронна Карта, с «числото на звяра». Игор КОПИЛОВ:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1819 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 05.07.2014 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Русия започна законодателно да се въвежда това, за което предупреждаваха много борци за свобода на съвестта, за Православие и за правото на всеки да остане свободен човек.
Властите в РФ започнаха въвеждането на електронни документи (които в България отдавна са факт). В края на юни президентът Путин издаде, привидно, маловажен указ, за дипълване списъка със сведения, представляващи държавна тайна, и сега към тях се добавят методите за защита на Руските паспорти от фалшифициране. Обявени са за тайна и начините за проверка на редовността на документите, като и че съответната информация ще е достъпна само за МВР и Спец службите.

Зад този привидно технически указ се крие нещо много по-голямо. Крие се намерението на властите да скриват от гражданите сведенията, зашифровани в електронните чипове на новите паспорти. Замяната на книжните паспорти с електронни сега рязко се форсира и ще започне в началото на 2015 г.

И уж между другото, Путин нареди, че всяка информация за разработването и издаването на новите документи, и какви всъщност са новите паспорти, какви сведения са зашифровани в електронните им чипове, какви са методите за следене движението на притежателите им, както и много други неща, вече ще са безусловна тайна за притежателя на такъв паспорт. Но за МВР и Службите, тайни няма да има.

Не казвайте, че не знаете какво значи това! Като минимум, в паспортите ще бъде внесена специална кодирана информация за собствениците им, за възгледите им, за вярата им, и за всичко, което отличава отделния човек. Практически властите ще имат пълен контрол за придвижването, и ще е възможно автоматично подслушване на разговорите, автоматична забрана за напускане на страната, и още много други „екстри“.

Федералната миграционна служба е подготвила указ за всеобщо преминаване, от досегашните книжни паспорти, към пластмасови електронни карти. И бъдете уверени, че Путин скоро ще подпише и този указ. В новите пластмасов документи, по мнението на знаещи хора, има не само недостъпна за собственика на паспорта информация, но е зшифровано и „числото на звяра“, което говори, че провеждащите тази "реформа на паспортите" служат непосредствено на дявола. Издаването на досегашните книжни паспорти ще се прекрати окончателно 2016 г. И които получат новите документ, ще станат напълно зависими от органите за тотален контрол.

Обръщам се към всички, които могат да мислят и не искат да са роби на "дяволската система": Под никакъв предлог не взимайте електронните карти!..

 

1 юли 2014

 

Извадка от:

http://ronsslav.com/srochno-vazhno-igor-kopylov-vlasti-rf-ukazom-putina-gotovyatsya-vnedryat-totalnyy-kontrol-i-chislo-zverya/

 

Превод, Григор Симов

 

..............

И мой коментар:

 

Цифровите кодове - ЕГН, заместващи имената ни, и електронните документи, у нас в България са въведени доста отдава. Защото всичко това е тоталитарна световна политика, независимо дали става въпрос за демократични или комунистически режими, понеже на всичките политически системи и на всички държави, господарят им е един: - дявола, и избрания му народ! Затова вече целият свят се подготвя за близкото възцаряване на еврейския месия – звярът антихрист (предреченият в Светото Писание – световен цар, от дановото еврейско колено), с неговия Световен Електронен Концлагер, с „кодовото“ название „Нов Световен Ред“ или – Глобализъм!!

 

И за тези, които не знаят, но биха искали да знаят, добавям, че в пророчествата на православните светци се казва и това:

"Чуете ли, че едновременно в целия свят се гласува за един мъж, знайте, че това е той – антихрист. И никой (православен християнин) да не участва в тези избори“!!

А тези избори ще се проведат след или по време на Третата световна война, която почти е започнала.
Юдомасонското сатанинско еврейство ще предизвика и Третата световна война, както задкулисно е предизвикало и всичките досегашни войни, и всичките революции. И след като малкото оцелели от войната и терора, на задкулисно дирижираните (юдейски) революции, бъдат доведени до краен ужас и отчаяние, същите, които са предизвикали войните и революциите, ще се изпъчат като "човеколюбиви" спасители, и ще започнат масова Пи-Ар реклама на техния отдавна подготвен, школуван измамник, и ще убедят народите, че има човек, който може да възстанови мира и справедливостта в света, и че само трябва да бъде официално избран и възцарен над целия свят!
И почти всички ще повярват на измамата, и ще гласуват за него, и ще го подкрепят с небивал ентусиазъм (за собствената си физическа и духовна погибел)!




Гласувай:
2



1. karadzha - Липсва само Амин!
06.07.2014 05:55
Бе, и аз вярвам в световната конспирация, ама чак път толкова.
Даже съм сигурен, че Русия е един от стожерите на антиконспирацията.
Но пуст конформозъм – българите почнахме да се прекланяме пред американците вместо да си гледаме своя интерес и да сме добре с руснаците и с европейците.
Още баба Ванга го е казала "добро от американците не чакайте" и да се разбираме с братушките и повечето съседи.
цитирай
2. grigorsimov - Тук не става дума, нито само за Русия, нито за "американците"
06.07.2014 08:35
И всичко това е написано, но не си го прочел. А става дума за Откровението от Свети Йоан Богослов, за Антихриста, за знака на звяра и за последните времена, в които имаме (не)щастието да живеем. Т.е. става дума за истинско Православно Християнство, а не за еврейски мимикрии, защото "лидерите" ни, като Путин в Русия и всичките ни "български" лидери, вкл. и "Бойко" (Бахур Бахар) са крипто-евреи, но открито се кланят, с еврейски шапчици, пред стената на плача в Йерусалим, и се молят по скоро да дойде на власт техният мечтан еврейски моше - антихрист. И всичко това, още повече се отнася и за западните демократични лидери, начело с техната гордост, негъра - криптоевреин Обама.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373619
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930