Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2014 23:37 - Евреите и лъжите им за Украйна. Брат Натанаил Капнър американски евреин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2494 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Когато Христос нарекъл евреите "лъжци" като баща им дявола, той е показал реалното състояние на нещата.
Еврейските лъжи продължават и днес да се леят от еврейските медии, начело с Ню Йорк Таймс, относно Украйна.

Главната лъжа извъртяна от евреите е, че вината за кризата в Украйна е на Путин. Без значение какво бил правел Путин, той "създавал раздори."

Ако Путин призовава за мир, той имал нещо друго на ум. Ако обещава да защити руско-говорящите жители, той предизвиквал война. Ако отправя призиви към европейските лидери за дипломация, той бил изнудвач, използващ руския газ, като лост.

А всъщност, евреите се страхуват от Путин, като единствен влиятелен лидер, който може да преобърне безпринципността в еврейския-еднополюсен свят.

Еврейката неоконсерватор Виктория Нуланд призна, че Държавният департамент на САЩ е превел 5 милиарда щатски долара за финансиране на антиправителствените "продемократични" групи в Украйна.

Спомнете си скандално й "Фак ЕС!", от прехванатия телефонен разговор за сваляне на демократично избрания Янукович и инсталиране на негово място, на правителство - марионетка.

Тогава Нуланд инструктираше колегата си евреин Джефри Фелдман – Зам.секретар по политическите въпроси на Държавния департамент", да кажат на своето протеже в ООН, Бан Ки-Мун, да изпрати пратеник в Киев, та "заедно да стиковат неща."

Това, което не разбират хората, които продължават да твърдят, че Путин предприемал военни действия в Източна Украйна е, че руският президент вижда Украйна в перспектива.

И перспективата е, да
се разкъса хватката, с която еврейството въздейства върху световните дела. Путин вече вбива клин между Европа и Джумерика. А това е битка с международни измерения. И никой не играе на Международната шахматна дъска по-добре от Владимир Путин...


Част от стратегията на Путин е да остави Киев да се изчерпа. Финансираната от Вашингтон "Национална гвардия" ще може да набира затворници и да привлича наемници само още известно време.

Новоросийците има за какво да се борят, за разлика от частната милиция - наемниците, главорези, на олигарха евреин, Игор Koломойски (Президент на Еврейския Европейски Конгрес), които според сведенията са избили противниците на Майдана в синдикалната централа в Одеса (което и предизвика гражданската война в Украйна).

Признак за слабост на правителство е, че прибягва до груба сила и раздори. А реалността е, че незаконното правителство е инсталирано в Киев от еврейката Нуделман, и затова източните украинци основателно се притесняват. Киев отказа да се вслуша в техните опасения, нито да приеме предложенията им за преговори.

Оказа се, че техните опасения са основателни. Перспективите за етническо прочистване, за забраната на руския език на официални места, и за загуба на руската култура, са реални.

 

Само миналата седмица в Славянск, Руската църква Св. Александър Невски бе разбита на парчета от главорезите на Киев.

Слабостта на правителството в Киев е, че не разполага със своя, масова сила, но се крепи на финансираните на олигарсите екстремистки групи. А десният сектор е малко, насилническо малцинство.

Днешният Киев е продукт на “Джумерика“ ... той е марионетен режим управляван от 4600 мили разстояние. Порошенко е марионетка в ръцете на евреите диктатори от Вашингтон.

Крещящо лицемерие е, че управляваният от евреи Запад не осъжда насилието вършено от Киев срещу невинни хора.

Целият свят е подложен на лъжите на Джумерика. И чак когато Киев напълно се откъсне от Джумерика, светът има шанс да се възстанови от нанесените му от евреите рани.

 

Превод, Григор Симов, от:

realjewnews.com/?p=947

 




Гласувай:
4



1. injir - , , Джумерика, , . . . - нова думичка с ...
07.07.2014 10:34
,,Джумерика,,... - нова думичка с подтекст.
цитирай
2. fascindoo - Джумерика...
07.07.2014 13:05
или накратко
ДжЮ Ес Ей

ОК!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28380120
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930