Постинг
06.07.2014 16:25 -
Сребро или сода - сравняване на лечебния ефект, Автор: leonleonovpom2


Преди време колеги съвестно препоръчаха содата като универсално лекарство срещу тежки болести. Идеята беше, че бактериите са им причинители, а те не виреят в алкална среда. И тази алкална среда може да я осигури содата бикарбонат.
Абсолютно вярно!
Майка ми, преподаваше химия, предполагам, че сама измисли лек срещу кръвното, което вдигна внезапно - сода с малко лимон, да не бъде содата в излишък
Ефектът беше смайващ - дълги години професионалното и заболяване не се прояви!
Но оттук като химик почвам да намирам слаби места
Содата е слабо разтворима във вода. Но човешкият организъм е лаборатория, възможно е да осигурява подходящи за това разтваряне условия...
Организмът е една равновесна система, иначе не може да съшествува. Когато нарушиш равновесието му със сода, той се стреми да го поддържа.
С прости думи, поглъщайки определена доза сода бикарбонат, РН-то става над седем, но веднага след това организмът почва да произвежда киселини ,за да възстанови равновесието. Отново сода, отново киселини. Безкраен затворен кръг
Освен това, содата е възможно да прави плаки, подобни на тези в парните котли, но в кръвоносните съдове, които со опасни
Следователно трудно може да се счита содата за някаква панацея
Ще споделя едно решение с киселинността, просто го предавам, на един голям наш химик, проф. Милчо Натов, с когото имах честта да работя.
Киселинният проблем беше преодолял с леблебия!!! Вярвам му безусловно, не съм проверявал ефекта, но на нахута се приписват много лечебни свойства, така, че е напълно възможно
Все пак разглеждания проблем идва от бактериите, киселинността е пост ефект
Ами вместо да се атакува следствието, да се удари причината
Най -големият враг на бактериите са сребърните йони. От този ефект се е възползвал и Александър Велики, без при цялото си величие да го познава или знае.
Когато войниците му на територията на днешен Афганистан се разболяли от дезинтерия, той и генералите му били невредими. защото консумирали храната в сребърни чинии, а те в медни. Медта не убива бактериите. Затова той се задържал при согдите, даже си взел и жена от там. И още десет хиляди войници го последвали. В този район днес българинът е считан за човек на бога. Каза ми го Стефан Пейков, той е габровец, може да му се вярва. Бил е в този район, а и не само там, като доверено лице на Людмила Живкова. Много догадки могат да се правят, едната е очевидна.
Та среброто се справя без грешка с бактериите
Един мой приятел, Николай Бояджиев прави опаковки от сребърна вода именно за тази цел Като се видим понякога го закачам, да не лъже, че има сребро, лесно ще разбера. Засмива се, разбира шегата, но и се изчервява, защото е все пак недоверие. Дали има сребро лесно се установява с капка солна киселина, моментално се получава бяла утайка от сребърен хлорид.
Следва по-хапливата шега - да не е среброто от сребърен нитрат, да трови хората- и това може да се установи
Както и дали в киселото мляко има нишесте.
Много просто-капка йод в него-само веднаж съм го правил /нямаше нишесте/, ако има, се получава моментално виолетово оцветяване.
Та в резюме накрая, бактериите, действително са причинители на най
- опасните болести, и могат да се атакуват и със сода, и със сребро.
Но поради гореизложеното, среброто е за предпочитане.
Не съм рекламно лице на приятеля ми Николай Бояджиев. От съобръжения да не си развалим приятелството, не съм се интересувал от метода му на получаване на сребърна вода. Вероятно е електролиза, и в никакъв случай не е сребърен нитрат, той е съвестен човек.
Абсолютно вярно!
Майка ми, преподаваше химия, предполагам, че сама измисли лек срещу кръвното, което вдигна внезапно - сода с малко лимон, да не бъде содата в излишък
Ефектът беше смайващ - дълги години професионалното и заболяване не се прояви!
Но оттук като химик почвам да намирам слаби места
Содата е слабо разтворима във вода. Но човешкият организъм е лаборатория, възможно е да осигурява подходящи за това разтваряне условия...
Организмът е една равновесна система, иначе не може да съшествува. Когато нарушиш равновесието му със сода, той се стреми да го поддържа.
С прости думи, поглъщайки определена доза сода бикарбонат, РН-то става над седем, но веднага след това организмът почва да произвежда киселини ,за да възстанови равновесието. Отново сода, отново киселини. Безкраен затворен кръг
Освен това, содата е възможно да прави плаки, подобни на тези в парните котли, но в кръвоносните съдове, които со опасни
Следователно трудно може да се счита содата за някаква панацея
Ще споделя едно решение с киселинността, просто го предавам, на един голям наш химик, проф. Милчо Натов, с когото имах честта да работя.
Киселинният проблем беше преодолял с леблебия!!! Вярвам му безусловно, не съм проверявал ефекта, но на нахута се приписват много лечебни свойства, така, че е напълно възможно
Все пак разглеждания проблем идва от бактериите, киселинността е пост ефект
Ами вместо да се атакува следствието, да се удари причината
Най -големият враг на бактериите са сребърните йони. От този ефект се е възползвал и Александър Велики, без при цялото си величие да го познава или знае.
Когато войниците му на територията на днешен Афганистан се разболяли от дезинтерия, той и генералите му били невредими. защото консумирали храната в сребърни чинии, а те в медни. Медта не убива бактериите. Затова той се задържал при согдите, даже си взел и жена от там. И още десет хиляди войници го последвали. В този район днес българинът е считан за човек на бога. Каза ми го Стефан Пейков, той е габровец, може да му се вярва. Бил е в този район, а и не само там, като доверено лице на Людмила Живкова. Много догадки могат да се правят, едната е очевидна.
Та среброто се справя без грешка с бактериите
Един мой приятел, Николай Бояджиев прави опаковки от сребърна вода именно за тази цел Като се видим понякога го закачам, да не лъже, че има сребро, лесно ще разбера. Засмива се, разбира шегата, но и се изчервява, защото е все пак недоверие. Дали има сребро лесно се установява с капка солна киселина, моментално се получава бяла утайка от сребърен хлорид.
Следва по-хапливата шега - да не е среброто от сребърен нитрат, да трови хората- и това може да се установи
Както и дали в киселото мляко има нишесте.
Много просто-капка йод в него-само веднаж съм го правил /нямаше нишесте/, ако има, се получава моментално виолетово оцветяване.
Та в резюме накрая, бактериите, действително са причинители на най
- опасните болести, и могат да се атакуват и със сода, и със сребро.
Но поради гореизложеното, среброто е за предпочитане.
Не съм рекламно лице на приятеля ми Николай Бояджиев. От съобръжения да не си развалим приятелството, не съм се интересувал от метода му на получаване на сребърна вода. Вероятно е електролиза, и в никакъв случай не е сребърен нитрат, той е съвестен човек.
Тагове:
Националистически терор: Турски маанета ...
Да забравим поговорката "не сакам н...
Псувните на Българите – уникален непрехо...
Да забравим поговорката "не сакам н...
Псувните на Българите – уникален непрехо...
Няма коментари
Търсене
Най-четени
1. radostinalassa
2. zahariada
3. bezistena
4. mt46
5. darkeyes
6. getmans1
7. maxilian
8. planinitenabulgaria
9. kvg55
10. panazea
11. sparotok
12. leonleonovpom2
13. stela50
14. stoineff
2. zahariada
3. bezistena
4. mt46
5. darkeyes
6. getmans1
7. maxilian
8. planinitenabulgaria
9. kvg55
10. panazea
11. sparotok
12. leonleonovpom2
13. stela50
14. stoineff
Най-популярни
Най-активни
1. hisazul
2. radostinalassa
3. zahariada
4. ascentions
5. panazea
6. varg1
7. marana69
8. teomira
9. iliaganchev
10. 3nai
2. radostinalassa
3. zahariada
4. ascentions
5. panazea
6. varg1
7. marana69
8. teomira
9. iliaganchev
10. 3nai
За този блог

Гласове: 7983