Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 22:37 - Правителството крие: ГОТВИ СЕ МАСОВО ЗАСЕЛВАНЕ НА МИЛИОНИ АРАБИ И НЕГРИ МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ! http://bezpartien.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6968 Коментари: 9 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците:
„Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България„

image
ТОВА Е В МОМЕНТА НАЙ–ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА ТАЙНА, КОЯТО СЕ КРИЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова В БЪЛГАРИЯ идват толкова жени и деца, за да може след това, всеки от тях да изтеги много пъти повече хора. Каналждиите и Турция ги лъжат, че ще могат да се придвижат за Западна Европа, но те явно са използвани само като мюсюлмански материал за заселване. Саудитска арабия и Катар съдействат на това. Съгласно регламента „Дъблин 2″ всяка държава в Европа, ще ги връща обратно, както прави с арабите и негрите от Гърция, след като ги идентифицира със системата Евродак !!!! Тези хора имат по-висока раждаемост от ромите. Затова гърците си затвориха границата завинаги с 4 метрова ограда, защото ги „подлудиха” араби и негри, предимно майки с деца, неподлежащи на никаква интеграция!! Никъде в Европа арабите и негрите не се интегрират, освен единични случаи. Капсулират се в свои общности. Масово не работят и се издържат със социални помощи. Престъпността извършвана от тях е в много пъти по–висока от тази на коренното население. Масово строят джамии и искат все повече власт. В момента в БЪЛГАРИЯ има 1000 000 души циганско малцинство, дошло у нас заедно с османското нашествие. Повече от 600 години не може да ги интегрираме, по време на всякакви обществени строеве, въпреки милиардите разходи на държавата за образование, ток, вода, помощи, а сега фонадации вързани със Саудитска арабия и Турция методично ги ислямизират. Все още етническите българи у нас са мнозинство спрямо цигани и турци. Все още… Еврокомисарите, ще упражнят безпрецедентен натиск, така че заселването на араби и африканци да се извърши по най–бързия начин. Ще се насажда думата „бежанци” за нелегалните емигранти,  а също и чувство за вина и състрадание, чрез репортажи за майки и деца. Ще се извърта, че проблема е не в това, че се приемат нелегалните емигранти, идващи от 80 милионна Турция, където сирийците могат да останат, а в това, че не им осигуряваме добри условия. Ще се мълчи, за положението на смазания от проблеми и бедност български народ. Платени отвън „правозащитници“, повечето партии, включително уж опозиционни, медии с чуждестранни собственици, неформални и формални лидери ще обработват общественото мнение,  за да се осъществи заселването. Досега нито ГЕРБ, нито Реформаторския блок, нито ДПС, нито БСП, нито новия политик Бареков, не са се обявили за затваряне на границата и връщане на място в Турция на всички нарушители. Дори Иван Костов предположи, че има тайни договори още от времето на ГЕРБ да премаме масово „бежанци“.    Източник: blogzaserioznihora.blogspot.com



Гласувай:
18



1. bliz - Какво стана с ...
05.08.2014 00:59
Какво стана с инициативата за доброволчески отряди за охрана на границата с Турция? Как може да се противодейства на този процес?
цитирай
2. watchtowerman - Е, нали оревахте орталъка,
05.08.2014 12:55
че щяхме да заселваме ЕВРЕИ ?! Пълна скръб сте !!!
цитирай
3. ravramov - Да, готвят ни се много неща,
05.08.2014 13:12
но само връщането на народа към традиционните православни ценности може да ни спаси.

В противен случай ще продължат да ни управляват комунисти - марионетки на юдео-масонската олигархична върхушка, както от 1944 година до сега.

Ти избираш, българино!
цитирай
4. grigorsimov - Евреите се заселват, без да бягат през граници и без да молят никого.
05.08.2014 13:33
Евреи са и тристате хиляди "руснаци", заселили се или купили имоти по черноморието. И за да не гледате с недоверие, ако напиша, че е много близо времето на възцаряването на еврейския месия - антихрист, и евреите стават все по-нагли..., затова ще ви цитирам кратка извадка от Достоевски, от публикуваното му преди 150 години "есе" - Еврейският въпрос":
..."А християнството е осъждало всичко това. Сега, напротив, на този упадък се гледа, като връх на прогресивността. Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на международната политика!
Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното братско единство на хората."
цитирай
5. minevv - da
05.08.2014 13:39
da
цитирай
6. dimat - Личните ми наблюдения са,че българският етнос,
05.08.2014 18:24
вече окончателно е превърнат в една овца.Даже,нещо по-лошо - в него е убит даже и инстинкта за оцеляване,нещо,което го има все още в овцете.Вече почти е спрял да се възпроизвежда,приема от екрана на телевизора всякакъв бълвоч и после го превръща в свое убеждение.Няма желание да се опитва даже да обсъжда наболели въпроси,освен неща от прекия битовизъм.Собственото му бъдеще не го интересува,а това на децата му е свързано с изпращането им на запад.Такъв народ и такава държава може вече да бъдат отписани от човешката история.В контекста на това,какво значение има по какъв начин ще бъде задушен - дали пряко от евреи,или,непряко, от араби и негри.

Преди около година се опитах в няколко поста да изложа едно свое виждане за пряко,безпартийно управление,с призив да се предизвика една полемика,да се представят и други виждания,за да се оформи едно общо,с което да се излезе пред българското гражданство.Уж по форумите имаше немалко недоволни от партийната система като цяло(а не само от една,или друга партия),уж постовете бяха четени(или само отваряни?) от немалко читатели,НО КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ БЕШЕ,ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН ЖЕЛАЕЩ,ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТАКЪВ ДИАЛОГ.

Крайният извод е,че явно българското стадо си харесва овчарите, събрани по бандите,наречени "партии" и целият този хленч от тях е само едно лицемерия.
В крайна сметка,каквото си постилат,на това и лягат.Просто,една сбирщина от овце.За съжаление даже и между най-близките ми приятели и в семейството си не намерих нито един желаещ да ме изслуша,като единственият им "аргумент" беше че "не може то така без партии".Толкова.Пред този толкова "железен" аргумент,отстъпих, спрях да правя опити и деактивирах постовете си.
цитирай
7. fascindoo - Пълната скръб идва след 50 г.!
05.08.2014 22:53
4. grigorsimov е прав - Евреите се заселват, без да бягат през граници и без да молят никого.
Както И за
Евреи са и тристате хиляди "руснаци", заселили се или купили имоти по черноморието.

Но не отчита колко млн. дка БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ е вече изкупена от еврейски фирми или подставени лица!

Но гойското стадо овчо блее...
цитирай
8. grigorsimov - На fascindoo:
06.08.2014 11:44
Всичките "многонационални" корпорации и безбройните фирми са собственост на Едноличното Световно еврейство, олицетворявано от еврейския синедрион и банкерите евреи, начело с Ротшилд.
Затова и всичко което се купува и приватизира, или организирано, но задкулисно се краде и граби, е дело на юдомасонското сатанинско еврейство.
Затова и всичката земя, която се купува или се взема под аренда или под наем, се купува или заграбва от еврейството, директни или с подставени лица, без пари, а само с обещания за мними ползи за правителствата и държавите.
Затова, 90 на сто от арендуваната земя, не само в България, се владее от еврейството, - и при тях отиват "щедрите" евроопомощи за земеделието.
А еврейството, по същество, е единственият източник и монополист, и на юдомасонство, и на мафията, и на сатанизма, и на капитализма (т.е. на парите на абсолютно всичките държави!), и на комунизма (като идеология и като власт)... И на всичките партии, и на всичките правителства!! Те са и световните терористи, срещу които уж водят война. Защото в "тайните" им протоколи пише и това: "От нас произхожда всесковаващият терор"!! А това е казано и записано още през 19-ти век, когато измежду обикновените хора никой още не е бил чувал и не е знаел, какво е това "терор". (А терор е това, което се върши по време на еврейските революции, и особено след тях!
– Съвременни примери: Ирак, Либия, Египет, Сирия... Украйна, и по възможност, навсякъде, защото мечтата на еврейстовто е - Световна, перманентна, т.е. безспирна революция и безспирен терор!
А конфликтите между отделните световни еврейски империи са само за да не се разбере, че всички те са под един господар и под една световна сатанинска юдейска власт.
Защото, ако сте забравили или не сте го взели на сериозно: "Княз на света е дяволът"!
Но е казано, и то, не от кого да е: "Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват"!
цитирай
9. kunkata - вече окончателно е превърнат в една ...
06.08.2014 17:44
dimat написа:
вече окончателно е превърнат в една овца.Даже,нещо по-лошо - в него е убит даже и инстинкта за оцеляване,нещо,което го има все още в овцете.Вече почти е спрял да се възпроизвежда,приема от екрана на телевизора всякакъв бълвоч и после го превръща в свое убеждение.Няма желание да се опитва даже да обсъжда наболели въпроси,освен неща от прекия битовизъм.Собственото му бъдеще не го интересува,а това на децата му е свързано с изпращането им на запад.Такъв народ и такава държава може вече да бъдат отписани от човешката история.В контекста на това,какво значение има по какъв начин ще бъде задушен - дали пряко от евреи,или,непряко, от араби и негри.

Преди около година се опитах в няколко поста да изложа едно свое виждане за пряко,безпартийно управление,с призив да се предизвика една полемика,да се представят и други виждания,за да се оформи едно общо,с което да се излезе пред българското гражданство.Уж по форумите имаше немалко недоволни от партийната система като цяло(а не само от една,или друга партия),уж постовете бяха четени(или само отваряни?) от немалко читатели,НО КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ БЕШЕ,ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН ЖЕЛАЕЩ,ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТАКЪВ ДИАЛОГ.

Крайният извод е,че явно българското стадо си харесва овчарите, събрани по бандите,наречени "партии" и целият този хленч от тях е само едно лицемерия.
В крайна сметка,каквото си постилат,на това и лягат.Просто,една сбирщина от овце.За съжаление даже и между най-близките ми приятели и в семейството си не намерих нито един желаещ да ме изслуша,като единственият им "аргумент" беше че "не може то така без партии".Толкова.Пред този толкова "железен" аргумент,отстъпих, спрях да правя опити и деактивирах постовете си.

AБСОЛЮТНО ТОЧНО - трябва тотално да се смени системата
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315032
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031