Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 19:55 - OpEdNews: Целта на САЩ е да насъска Европа срещу Русия 15.08.2014 ·Светът днес, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1995 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Западната пропаганда постигна целта си – американците повярваха на вашингтонските изявления за „руската заплаха“, а ЕВропа дори вече иска помощ от САЩ срещу Русия. Според авторът от OpEdNews Пол Крейг Робъртс, цената за войната на САЩ за световна хегемония ще бъде платена от американските данъкоплатци и европейците.

image

„Могат ли западните пропагандатори да излъжат който и да е, освен себе си!“, – пита Пол Крейг Робъртс на страниците на OpEdNews. Последното от поредицата абсурдни изявления е това, че хуманитарната помощ, която Русия изпраща към Украйна – е само хитрост и повод за руско нахлуване. Пропагандаторите, както е видно, мислят хората от Запада за кретени, прави изводите си авторът.

„Дори всеки глупак разбира, че ако Русия искаше да насочи войските си навътре в Украйна, нямаше да търси какъвто и да е повод, а особено пък чрез мероприятие заедно с „Червения кръст“. Източна Украйна веднага след Крим гласува за независимост от Киев и за присъединяването си към Русия, така че ако на Русия й трябва повод, то тя отдавна би решила въпроса с източните украинци.

„На Русия не й трябва повод, за да спаси руснаците от изтребване от марионетките на Вашингтон, като палестинците в Газа“. С бездействието си руската власт дава на „васалните на Вашингтон държави в Европа“ време, за да осъзнаят, че главният проблем не е Русия, а Вашингтон. Да осъзнаят, че „Вашингтон искат отговорността за конфликта с Русия да падне върху европейците“.

„Вашингтон, неговите васали в ЕС и неговите марионетки в Киев“ са против хуманитарния конвой, защото отчаяно се опитват да попречат на света да разбере „каква катастрофа е налице в руските територии от действията на екстремистите-русофоби, издигнати на власт в Киев“. „Западните медии са престъпни“ и не съобщават нищо за човешките жертви в региона, пише Пол Крейг Робъртс.

НАТО-вските генерали, шефът на Пентагона и американските сенатори сеят истерия, твърдейки, че Русия скоро ще нахлуе не само в Украйна, но и в Прибалтика, в Полша, а „и в цяла Европа“. „Тази истерия поглъща Запада, въпреки пълното отсъствие на каквито и да са признаци Русия да се готви за нахлуване, та тя дори няма мотив да направи това“. Вашингтон „лъже, че Путин има намерение да възстанови Съветската империя“. Да, този същият Путин, който държеше Грузия в ръцете си, но я пусна.

„Вашингтонската пропаганда работи“, – прави изводите си авторът. Американците, които трябваше да се събудят след лъжите в Афганистан, Ирак, Сомалия, Либия, Сирия и Иран, сега смятат Русия за заплаха. А корумпираният режим на Обама отново ги подготвя за война.

Надеждата за света е в „контрасанкциите“ на руснаците. Те в края на краищата ще легнат на плещите на американските данъкоплатци. Полската власт вече изиска Вашингтон да купи техните ябълки. Доколкото САЩ имат намерение да разположат ракети срещу Русия в Полша, то това дава на Вашингтон педал за натиск, отбелязва авторът. А щом Вашингтон отстъпи пред Полша, подобни изисквания ще издигнат Гърция, Австрия и цяла Европа.

Това подлярско мошеничество, по което тръгна САЩ по отношение на света в 21 век, няма исторически аналози, сигурен е Пол Крейг Робъртс. И това се отнася не само за „лъжливите войни“, но и за финансовите машинации на Уол-Стрийт. Европейците все някога ще се събудят и ще разберат, че Вашингтон ги защитава само от несъществуващата „руска заплаха“, причинявайки им гигантски загуби за американските войни, които Щатите водят, за да останат световен хегемон. Ще разберат, че действията на САЩ не са в интерес на Европа и водят само към Трета световна война, в която европейците ще бъдат първите жертви.




Гласувай:
9



1. budha2 - Вашингтон
16.08.2014 19:53
ги защитава само от несъществуващата „руска заплаха“,много точно казано.Вашингтон,Москва/КГБ което стои зад руската мафия/ и криптоевреите клонинги начело на Европа играят в един и същ БОЛШОЙ ТЕАТЪР/на нов световен ред/ които се повтаря от хилядолетия.Войните винги са били м/у ЕЛИТИТЕ/ЛЕВИТИТЕ/ И НАРОДИТЕ/ГОИТЕ/.ДОКАТО МЕДИЙНИТЕ СОМИ, МАНИПУЛИРАТ И РАЗДЕЛЯТ ГОИТЕ, НАРОДИТЕ ЩЕ СА В РОБСТВО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318766
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031