Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2014 10:01 - Знаете ли по какво си приличат двата случая - сваленият самолет над Украйна и френските парашутисти над Коиловци? Автор: kolevdobri
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2010 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

По това, че "нашите" политици и "нашите" съюзници лъжат повече от руснаците. Не че руснаците не лъжат, казвам само, че нашите съюзници лъжат ПОВЕЧЕ.
Колкото повече се отдалечават във времето тези случаи, толкова по-трудно ще ни кажат истината.

Какво нещо е властта мама й стара. Ако не бяха онези селяни от Коиловци, дали щяхме да разберем, че над нашето небе кръжат френски спецчасти. И кой потърси отговорност от вътрешния ни министър тогава - Цветанов, за дъртата лъжа, която изрече пред милиони българи - че това били туристи, които вятърът донесъл от Румъния?


Случаят със самолета паднал над Украйна също мирише и то лошо. След като черните кутиите са отдавна при международни експерти и след като САЩ имат най-съвършенната спътникова система за проследяване и след като могат от космоса да ти видят номера на колата, КАКВО ИМ ПРЕЧИ ДА ВИДЯТ РАКЕТАТА, КОЯТО Е УДАРИЛА СЪМОЛЕТА, СПОРЕД ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА САЩ...?


МОЖЕ ЛИ ДЪРЖАВА, КОЯТО ДАВА 100 000 000 000 ДОЛАРА /СТО МИЛИАРДА ДОЛАРА/ ЗА РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ, ДА СЕ ПОЗОВАВА НА СОЦИАЛНИТЕ СТРАНИЦИ ОТ ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СЪБИРА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТАКОВА СЪБИТИЕ? РУСНАЦИТЕ ПОКАЗАХА ТЕХНИ СПЪТНИКОВИ СНИМКИ, СПОРЕД КОИТО ЗАД МАЛАЙЗИЙСКИЯ САМОЛЕТ Е ИМАЛО ДРУГ САМОЛЕТ - ИЗТРЕБИТЕЛ. ЗАЩО НЕ ВИДИМ И АМЕРИКАНСКИТЕ СНИМКИ.

Или както каза кореспондентът на Асошиейтед прес, на брифинг на ДП на САЩ, обръщайки се към говорителя на департамента: И все пак ще получим ли по-достоверно потвърждение от разузнавателните си източници, отколкото, преди да нападнем Ирак, което вбеси говорителя на департамента.

Ама това е историята на манипулаторите. Един проблем като започне да се влачи с времето и не се решава, никога няма да стигнем до истината. А когато стигнем някога, то всички заинтересовани страни ще са УМРЕЛИ И ТОГАВА НА НИКОГО НЯМА ДА МУ ПУКА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕЗ ТОЗИ ДЕН.

Така случаите като този с френските парашутисти, самолетът свален над Украйна или случаят в Лясковец, където МВР показа на какъв непрофесионализъм е способно, или случаят с атентата в Сарафово, ще се влачат дотогава, докато всички ние, които сме живели по това време, измрем след години.

Никой няма интерес от истината, защото интересите са поставени над истината.

А това за истината го забравете. Така искат манипулаторите. По-големият проблем е този, че УМИРА В НАС ДОВЕРИЕТО. НИЕ ТАКА И ТАКА СМЕ ЗАГУБИЛИ ДОВЕРИЕТО В НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. НО ЗАПОЧВАМЕ ДА ГО ГУБИМ И В НАШИТЕ "СЪЮЗНИЦИ". ОСТАВАМЕ НАСАМЕ С ИДЕЯТА, ЧЕ ТОЗИ СВЯТ Е ПОКВАРЕН И НЯМА МЕЧТА, КОЯТО ДА ПРЕСЛЕДВАМЕ ИЛИ НА КОЯТО ДА ПОДРАЖАВАМЕ. – ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, В КОИТО БЯХ ДЕТЕ, ТОВА БЕШЕ АМЕРИКА, ЯПОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ФРАНЦИЯ ИЛИ СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ. СЕГА НЕ ОСТАНА НЕПОКВАРЕНА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА БЪДЕ СИМВОЛ НА СПРАВЕДЛИВОСТ И СВОБОДА.

НО НЕКА НА ПЪРВО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ С ПОНЯТИЕТО "ЧЕСТНОСТ". КОЙ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЧЕСТЕН АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, ЗА КОЙТО СИ СПОМНЯТЕ?


ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 17 ГОДИНИ, НА ЕДИН УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ГОЛЯМА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО СЕ БЕШЕ ЗАБЪРКАЛА В ДЕЙНОСТ, РАЗЛИЧНА ОТ ДОБРАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА, СТАНАХ И КАЗАХ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪВЕТА СЛЕДНОТО: "ГОСПОДА, ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ".


ТЕ ПРОСТО ПРИЕХА ТОВА МОЕ ОТКРОВЕНИЕ МНОГО ШОКИРАНИ, НО ТВЪРДЕ ФИЛОСОФСКИ, ЗАЩОТО, КАКТО ПРЕДПОЛАГАМ, В МИСЛИТЕ СИ, ТЕ СА МЕ ОПРИЛИЧИЛИ С КУЧЕТО, КОЕТО "ОБЛАЙВА" КЕРВАНА.

КРИТИЧНА МАСА НЯМА ГОСПОДА, КРИТИЧНА МАСА.

КРИТИЧНА МАСА, КОЯТО ДА ПОТЪРСИ ТЕЗИ ОТГОВОРИ И КОЯТО ОСВЕН МОЕТО: "ГОСПОДА, ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ", ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ И ДА РАЗКАРА ЛЪЖЦИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, ОТ СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ, ОТ ИКОНОМИКАТА И ОТВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО ТЕ СЕ НАМИРАТ. ТЕЗИ ЛЪЖЦИ СА МАНИПУЛАТОРИТЕ, ЗА КОИТО НИЕ РАБОТИМ И ПРЕВИВАМЕ ГРЪБ И НА КОИТО НИЕ ДАВАМЕ ЗАПЛАТИ - ПЛАЩАМЕ ИМ ДА НИ БАЛАМОСВАТ. ЖАЛКО ЗА НАС, НАИСТИНА...




Гласувай:
8



1. fascindoo - точно така - за тях вътрешният министър Цвъ Цвъ съобщи, че са екстремни туристи, пристигнали откъм Румъния с парашути
17.08.2014 10:34
А френският в-к "Льо Поан" писа тогава, че битите от жители на плевенското с. Коиловци петима французи не били точно туристи, както първоначално ни разясни Цвъ Цвъ. И независимо от откровенията, че виждате ли, точно тези французите практикували екстремни спортове, в. "Льо Поан" издаде напердашените като военнослужещи от френската Генерална дирекция за външна сигурност, които били на обучение в България.

В колата на френските екстремни туристи били открити компютри, парашут, професионален фотоапарат и неопренов водолазен костюм. Тъй като им изглеждали повече като крадци отколкото като екстремни туристи, местните жители набързо пристъпили към "обучението им" по български, като за целта не се подвоумили да проверят и огнестрелната подготовка на екстремните туристи.

В резултат на обучението, двама от французите били ранени в краката, един е със счупен нос, а останалите са успели да избягат от по-нататъшно обучение.

цитирай
2. injir - Не казват истината за малоазийския ...
17.08.2014 18:44
Не казват истината за малоазийския самолет, защото не им е изгодна. А колко други лъжи са наскалъпили досега...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357037
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930