Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 23:30 - Русия ще поиска от ООН отчет за разследването на падналия Boeing 777, Автор: stefan3055
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1209 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.08.2014 23:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мина месец от падането на боинга над Донецк, но и до сега не са огласени предварителните резултати от разследването. А според стандартите на ICAO, предварителният доклад трябваше да бъде публикуван най-късно месец след катастрофата.

 

image

Ето го един от главните експерти по мръсни операции, под фалшив флаг!


 

Американцте, съдейски по всичко, се опитват бързо да се измъкнат от капана, в който попаднаха по волята на „най-близките си партньори“ от Киев, - счита вице-президентът на Академията за геополитически проблеми, полковникът от ВВС Владимир Анохин.

"На мен, като летец напълно ми е ясно, че самолетът е свален с ракета, но не от земята, а от друг самолет. Това показват снимките и резултатите от обективното разследване на нашия Генерален Щаб. А това значи, че хунтата сама не би могла да вземе такова решение, защото „самостоятелността“ и е добре известна, и цялата сянка на съмнения, подозрения и обвинения би трябвало да падне върху САЩ. И поради огромния натиск, те търсят изход от това положение.

Предвид опита ни, средствата за обективен контрол не могат да се подправят. А ако бъдат подправени, фалшификацията ще бъде разкрита само след неколко часа, и затова сега те мъчително търсят, как да излязат от това положение.

«БУК» е много интересна ракета, — когато се изстрелва, шлейфът от пламъците на двигателя й, се вижда на десетки километри и, от всички посоки. Затова, един такъв пуск не може да мине незабелязан. Това – първо. Второто е, че по вида на пораженията, фрагментите, които видяхме на екраните, там се виждат прорезни и куршумни отверстия. Самолетът е летял на височина 10 хиляди и 600 метра, и всяко оръдие, още повече – авиационно, поради скоростта на стрелбата си, просто разрязва корпуса на самолета. И тогава се получава разхерметизиране на кабината, което води до мигновенна смърт, защото азотът в кръвта мигновени кипва и разкъсва човека на части. Рапръскването на останките от самолета, на десетки километри, говори, че той се е рабил във въздуха, поради разликата в налягането в самолета и извън него. Което може да се случи след удар от авиационно оръдие или от ракета. В такива случаи има много възможности. Затова първото нещо, което се прави след авиационна катастрофа, е да се снеме топографията на разпръснатите парчета от самолета, и как са разпръснати по местността.

След което отломките започват да се сглобяват, и по вида на пораженията се правят изводи, къде е попаднала ракетата, в дбигателя ли, в опашката или в багажното отделение, и т.н.

А сега всичко това се крие, макар че всичко е на лице. Опитните авиационни специалисти биха могли и само по разположението на разпръснатите отломки да направят свите извод. Но обективна оценка не може да се направи без средствата за объективен контрол, които сега са в Англия (в тези, които са организирали атентата! Г.С.). Когато предадоха данните от Холандия в Лондон, аз предрекох, че никакво обективно разследване няма да има, и англосаксите ще ни разиграват до край".


 

P. S. Според информацията на Анохин, руските експерт фактически не ги допускат до разследванята...


Превод, Григор Симов

...........

 

...И по всичко изглежда, че накрая експертите по баламосване ще кажат, че самолета е паднал по неизяснени причини...

А нали веднага след свалянето на самолета западните „експерти“ имаха „сигурни“ доказателства, че самолета бил свален от Путин, от Русия, и от опълченците, и то с ракета „БУК“, каквато, и според украинския главен прокурор, опълченците нямат!! Но нали „на лъжите краката са къси“ и колкото повече и по-безотговорно мошениците разпространяват лъжи, толкова повече се оплитат в тях, и сега не могат да намерят полезен ход, за да излязат от собствения си капан, в който сами се набутаха. И слава Богу! Г.С.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377751
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930