Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 22:31 - За да има война, подпалвачите първо трябва да спечелят битката за умовете ви, Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1430 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 01.09.2014 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като политическите протежета на Вашингтон в страната ни обявиха Русия едва ли не за враг на човечеството, беше време тази налудничава мисъл да бъде подкрепена с облечени в лицемереие и демогогия аргументи. Това не е чак толкова трудно - през годините нашите публицисти и анализатори придобиха солиден опит в областта. Това проличава не само от менторския им тон, с който се надяват да покорят съзнанието на най-податливите на манипулации, но и от яростта, с която защитават своите безпочвени твърдения, надявайки се емоциионалния фактор да свърши работа там където фактите просто не работят в техен интерес.

Наскоро по Европа ТВ пуснаха анкета с въпрос: "Заплаха ли е Русия за националната ни сигурност?"
Естествено резултатът от гласуването поне докато програмата вървеше, бе положителен. Интересно е обаче какво по-точно разбират от защита на национален суверинитет точно тези, които го унищожиха, натиквайки ни в масонския проект ЕС и военния блок НАТО, без да се допитат до суверена? Да им повярваме ли, че точно сега някаква родолюбива искра е пробила мрака на продадените им души и повече от всичко желаят да видят родината ни защитена и самостоятелна, та да си стъпи отново на краката? Не, защото тези, които я поставиха на колене, нямат право да се сочат за нейни защитници. Не, защото продажните и подкупни медии, финансирани от Сорос и неолибералните му клонинги и чиновници на заплата от американския департамент, доказаха, че са готови да продадат страната си, парче по парче и вече го правят буквално с отмяната на мораториума върху продажбата на българска земя на чужденци.
Във вестник "24 часа" с главен редактор българофоба Борислав Зюмбюлев, автор на скандалната статия "Белите цигани". Друг набеден журналист Капка Тодорова пише статията си "Добре дошли в Третата световна война". Според авторката Русия никога не се е "демократизирала", а политиката на Путин е с аргументите единствено на оръжието. За съжаление авторката така и не изяснява какво има предвид под "демократизирала" - дали фактът, че в Русия все още хомосексуалистите не могат свободно да се сношават по площадите или че Путин изгони всички държавноподривни организации и НПО-та и засили държавната власт над икономиката - нещо, което Капка Тодорова нагло отрича, заявявайки, че Русия се опитва да си върне мястото на световна сила, не със икономическа сила, а с военна. Как да знае авторката, че откакто Путин пое държавното кормило, бюджетът на страната нарастна драстично и доходите на руснаците се увеличиха в пъти, превръщайки ги в солиден фактор при формирането на приходите в туристическия сектор в Европа и по света? По-лесно е да хвърлиш една лъжа и да се надяваш повечето от читателите ти да й повярват. Нейната неадекватна позиция разбира се е само част от активната антируска пропагнда, финансирана от САЩ. Илиян Василев, например заяви в ефира на Европа ТВ, че Русия е заплаха за нас и Кремъл дори има агентура сред родните политическите партии. Г-н Василев, вие къде бяхте когато Джон Маккейн и Марси Райс ни спускаха директиви, без да се съобразявт с националните ни интереси и клатеха заканително пръст? Къде бяхте да защитите националната ни сигурност когато САЩ градиха бази у нас и ни превръщаха в потенциален обект на военни удари? Или когато трябваше да се спре нелегалния емигрантски поток от Близкия изток или да се защити българската земя от разграбване?
Всички вие , дами и господа, доларджи и българофоби, соросоиди и псевдоексперти, няма как да ни сочите заплахите за националната сигурност, защото вие самите с действията си сте заплаха за националната ни сигурност.



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318652
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031