Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 11:46 - Зимата е самоубийствен фактор за Украйна. Натанаил Капнър - американски евреин
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1879 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наближава дълга и студена зима за марионетния режим в Украйна. А Путин може спокойно да седи и да гледа снежното шоу. Със зимата приближават и победите на Новорусия от Източна Украйна. Нефункционалното марионетно правителство в Киев е в паника и се опитва да вкара Европа в пълномащабна война с Русия.

image

Ukraine’s Agent Of Suicide:“Winter”
By Brother Nathanael Kapner August 30, 2014 ©

Евреите Меркел, Оланд, Камерън и Туск, водещи Европа към разруха, се хвалят със сценария си: Повече санкции и още повече войски по западните граници на Русия.  


imageТочно такъв е и дневния ред на управляващите "американския" Федрален резерв и Държавния Департамент на САЩ, евреи - антихристи: Джейкъб Лю, Дейвид Коен, Виктория Нуланд (Нуделман) и Робърт Каган, на които не им се живее, ако не направят
нещастен живота и на Християнска Русия.

Добавете и евреина Яц(енюк), и Нуланд-ските приятели,
банкерите - евреи, с лъжите им, че Русия планирала да спре газта за Европа, тази зима.

image


Не е чудно, че Нуланд обича Яц. И той е лъжец, също като нея, и колегите им евреи, които притежават основните медии на Запад.

Затова, всеки път когато евреин, като Яц, говори, - трябва да се разкодира
еврейският смисъл на казаното.

Така че, когато евреинът Яц казва: "Русия планира да намали газта за Европа", трябва да се разбира, че Киев планира да намали газта и да краде енергия от Европа... най-малко, за четвърти път, за две десетилетия.

Русия се напряга да осигури продължаването на доставките на газ към Европа. Газпром сътрудничи по всякакъв начин с ЕС, за да са сигурни, че достатъчно природен газ отива към съоръженията за съхраняване в Европа, за собствената сметка на Газпром.

И Русия, и ЕС преговрят и търсят начин Украйна да си плати дължимото за газта, въпреки кампанияята в еврейските медии, на "омраза към Русия и любов към Украйна".

(Що се отнася за мечтата на Украйна за енергийна независимост, чрез реверс на газ от Европа, - ще има да чака страните от ЕС да се раздвижат по въпроса, защото това няма да е първият път, когато Киев няма да си плати за газта.)

Но Яц и еврейският псевдопрезидент Порошенко, се страхуват от убийство, от страна на ултра националистите (евреи), управляващи вътрешната сигурност в Киев...

Те, и двамата, твърдят, че сепаратистите саботирали икономическата стабилност на Украйна, но киев продължава да бомбардира Източна Украйна, унищожавайки ключови индустриални обекти, за да спре производството на енергия от въглища.

А без газ и въглища, Киев го чака дълга и студена зима. Европа ще получи своята газ, но Киев ще трябва да изсече дърветата, за да се сгрее.

Дали ги е грижа евреите? – Неее.

Нека "укрите" да мръзнат, толкова дълго, колкото дълго е блокирана търговията между Владивосток и Лисабон, и докато Европа се сети да се превключи към последната надежда за съживяване на икономиката – търговията с руската мечка.


 

image image

Support The Brother Nathanael Foundation!

...................................................................................................


image

Welcome To "REAL JEW NEWS!"

My Name Is Brother Nathanael Kapner
I"m A "Street Evangelist"

I Grew Up As A Jew
I"m Now An Orthodox Christian

I Wish To Warn How Jewry
Is Destroying Christianity Throughout The World

So Click Away For Text And Pics!
Contact Me @
BrotherNathanaelFoundation [at] yahoo.com
Or @
bronathanael [at] yahoo.com



Latest posts:





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316163
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031