Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 21:59 - Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт? http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1891 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Няколко месеца преди свалянето на Тодор Живков, през 1989г. Андрей Луканов и Петър Младенов – двама от участващите в конспирацията срещу Живков кацат във Вашингтон. Там те провеждат две тайни срещи. Едната е между Луканов и Джордж Тенет, който по-късно стана шеф на ЦРУ (1997-2004), а другата е между Младенов и Джеймс Бейкър – тогавашния държавен секретар на САЩ. Визитата на външния министър, Младенов, официално е с цел провеждане на преговори с „Пепси Кола“.

image
VIDEO: The True History of Communism

Истинската история на комунизма


Комунизмът идва от Запад и се командва от Запад?


Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”


Държавния секретар на САЩ, Бейкър, е уведомен, че свалянето на Тодор Живков предстои. Бейкър отговаря, че това е добре, но ако няма промяна по отношение на Турция САЩ ще оттегли подкрепата си за конспираторите. Външния министър на България заявява, че страната ни ще промени курса си по отношение на Турция, която Съединените щати подкрепят в стремежите й до днес да изгради нова, по-нежна версия, на Османската империя в нашия регион. (Г.С: Османската империя е еврейска империя, копие на Хазарската еврейска империя. Съвременна демократична Турция, от създаването си, до сега, е управлявана изключително от евреи. Ето затова е американската, т.е. еврейската, загриженост за Турция! Поинтересувайте се какви всъщност са "младотурците"
(превратаджиите-революционери) и техният водач, националният им "герой" Мустафа Кемал "Ататюрк" (крипто-евреи - дьонме!!)

Планът „Зелен диамант“ и ислямизацията на България и Балканите
Операцията периодично мени наименованието си – от ”Зелен диамант” става ”Мюсюлманска дъга”, после за благозвучие е наречена ”Зелени Балкани”

Освен това турската е втората по численост армия в НАТО след тази на САЩ и е един от най-ценните съюзници на американците не само в нашия регион.

Не е тайна, че рухването на социалистическия режим у нас беше договор между Русия и САЩ, договор на много високо (юдомасонско) равнище. След разпада на СССР и Варшавския договор Русия предаде пешката си България, считана за един от най-верните й сателити, в ръцете на САЩ. Оттогава до днес България води сервилническа политика, обслужваща американските интереси (независимо какъв цвят е българското правителство и как се казват президента и премиера) ... /alterinformation.wordpress.com/

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio] (Г.С: Да, Глобализмът ще е - световен юдейски комунизъм, но във вид на Съветския Еврейски "Архипелаг ГУЛАГ"!)

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"





Гласувай:
5



1. 1997 - Кой е следващият?
02.09.2014 22:14
"Комунизмът идва от Запад и се командва от Запад"
Като се мине Беринговия проток е ..., пък и там много евреи командват (пък Русия е в ръцете на Запада).
;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312517
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031