Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 12:23 - Планът на Путин? Алексей Мозговой – лидер от ополчението: "Аз ще ида до край!"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2843 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Колко не им харесва и не не им се ще на мнозина, да се доведе започнатото до логичния му завършек! Само пари, кабинети и портфейли са в главите им! А за какво тогава се вдигна Юго-Изтокът? Нима само за да се погубят множество човешки животи, да изгубят работата си и увереността в бъдещето?! Ако се борим за интересите на народа, кой, ако не самият народ трябва да реши изхода от тази борба?

Кой от т.н. членове на правителствата на ДНР и ЛНР се поинтересува за мнението на опълченците, които губят другарите си в боевете; за мнението на близките им, които изгубиха бащите, синовете и дъщерите си, в тази схватка за правото да живеят свободно и сами да избират своя път?! Мисля, че никой…

Всичко това прилича на фарс, на спектатъл, в който на народа на Новорусия е определена ролята на - масовка.

Вече минаха два етапа на погазване на Новорусия (вкл. и отставката на Стрелков).

Сега, според мен, се прави пореден опит, с помощта на преговори да се спре съпротивата и да не се позволи да бъде унищожена олигархичната власт в Украйна. Петата колона е в действие… Преминаването на властта, от олигахията, в народа, ето това сега е най-страшният сън за т.н. “световна общност“. Нима не е ясно на всички, че светът се командва от такива, като валцман, чубайс и рокфелер. Отстраняването им от власт, за тях е равносилно на смърт!

А какво виждаме сега? – ДОГОВОРЕНОСТИ! И с кого? На масата за преговори седи достопочтенният Кучма! А точно през годините на неговото управление олигарсите набираха обороти и увеличаваха апетита си! Коррупцията достигна необясними висоти. Него трябва да го съдим, а не да преговаряме с него! Какъв ще е „особеният статут“ на Новорусия, когато край нас ще са си същите тези убийци за долари? За какви гаранции може да става дума, с такива хора, които напълно са изключили от съзнанието си думата ИСТИНА?
Само капитулацията на Киев може да поправи днешното положение. Само отстраняването на бизнеса от властта може да даде възможност да се изгради държава с човешко лице. И само съд над всичките власт-имащи, над “елита“ на обществото, ще даде възможност да се върне на народа чувството за честт и собствено достоинство. Иначе всичко ще е напразно… и лозунгите, и жертвите.

Нима искаме да си останем марионетки в ръцете на кабинетните умници? Мен такава перспектива не ме устрайва! Не за това грабнахме оръжието, за да спрем на половината път.

Страхът винаги го е имало и ще го има, сега мнозина се страхуват от настъпващата зима… Но това е животински страх. А мен повече ме плаши да си остана крепостен, добиче в ръцете на лъскавите феодали.

Аз ще ида до края! До постигането на набелязаните цели! До пълна и безспорна победа на свободния и горд Руски, Славянски свят!!!»

Превод, Григор Симов, от:

http://novorus.info/news/events/27481-plan-putina-mneniya-protivoborstvuyuschih-storon-ukrainy.html




Гласувай:
4



1. bojinkata - Планът на Путин е или прах в очите или ...
04.09.2014 12:33
Планът на Путин е или прах в очите или предателство! Хвалеше се, че го написал на коляно, в самолета на път за Монголия?!
Няма ли съветници?!
цитирай
2. dimat - Поклон пред Алексей Мозговой!Поклон!
04.09.2014 17:44
Изложеното от него е същността на същностите.Всичко останало е от"лукава го".Какъв смисъл има да се замени един "лъскав господар с друг"?Никакъв.Още Великият Българин Васил Левски е формулирал тази същност,с фразата:"ако ще се борим с турците само за да си имаме султан,то по добре да си останем под властта на падишаха.Нам трябва свобода и правдини".
Явно в Луганск се поставя началото на нещо ново,коренно различно от съществуващото до момента.Нещо,което плаши еднакво и Вашингтон и Кремъл.Ако борците от Луганск успеят да извоюват своите цели,то от там може да се постави началото на един нов свят,чрез който човечеството да се измъкне от мъртвата хватка на юдео-масонския капитализъм.Нека та стискаме палци на бойците за нов свят и намерим начин да им помогнем,защото,помагайки на тях,помагаме и на себе си,за измъкване от блатото,в което сами се натикахме.
цитирай
3. genadi2000 - Откриха кой е Джак Изкормвача! - Ха! Оказва се, че това е бил МОШЕ ИЗКОРМВАЧА!
07.09.2014 23:48
Откриха кой е Джак Изкормвача! - Ха! Оказва се, че това е бил МОШЕ ИЗКОРМВАЧА!
http://www.blitz.bg/news/article/289042
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319338
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031