Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2014 21:33 - Световното Еврейство в лицето на Ротшилд са твърдо решени да детронират САЩ и ЕС, и да въздигнат Китай! http://www.epochtimes-bg.com Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3552 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 17.09.2014 23:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
9 страни в света уж били останали без Ротшилдска централна банка: Русия, Китай, Исландия, Куба, Сирия, Иран, Венецуела, Северна Корея и Унгария!?

А всъщност: и Китайската народна банка е на Ротшилд (т.е. на еврейството), и Централната банка на ислямска република Иран е на Ротшилд, и Централната банка на Исландия е на Ротшилд, и Централната банка на Куба е на Ротшилд, и Централната банка на Русия е на Ротшилд, и т.н.

Ротшилд ще вложат минимум $50 милиарда, за да създадат банка на Държавите от БРИКС, която да се конкурира със Световната банка. Петте държави-членки на БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР) проведоха може би най-историческата си среща, след която Русия и Китай заявиха, че е време да действат, а не само да сверяват позициите си, както правеха досега. БРИКС е основния конкурент на САЩ, НАТО и ЕС в битката за политическо и икономическо влияние във света. Именно това са двата фронта, който реално се борят за разпределение на влиянието си в глобален мащаб, след фалита на САЩ от рептилския банкерски елит. Ротшилд владеещи всички централни банки в света, препънаха сериозно ЕС, докато държавите от БРИКС не само не усетиха кризата, а дори отбелязват ръст. На срещата Русия и Китай са обсъдили и решили, че е време да противодействат на САЩ и открито заявиха амбициите си да ги детронират от мястото на световен лидер. Не веднъж Русия е осъждала политиката на САЩ, която се обосновава със завладявне на цели държави и техните ресурси с цел да се запълни американската икономика, която едвам смогва да покрие дълговете си.

Централната банка на Китай (собственост на Ротшилд) е откупила голям дял от дълговете на САЩ, които в цялост надхвърля $16 трилиона, което е повече от 100% от брутния вътрешен продукт на държавата. Китай е откупил дългове на САЩ равняващи се на бюджета им за отбрана за над 3г.

image

(Еврейството решава, кой и кога да се възцари - или провали! А днес, еврейският комунистически Китай е избран за световен икономически и политически лидер, и нов световен жандарм на задкулисното сатанинско еврейство.
Но, евреството предполага, а само Господ
Иисус Христос, разполага!!  Григор Симов)


Живеем в епоха и свят на всеобщо уедряване (монополизиране на всичко, от сатанинското еврейство) на промишлеността, селското стопанство, търговията, услугите и финансите. Монополната (световна еврейска) държава - мечтата на Джон Рокфелер, агента на семейство Ротшилд, вече е факт. Но тя беше въведена още през 1917 година с унищожаването на Руската империя, и замяната й със съветска – комунистическа, сиреч талмудска - еврейска.

Тази монополна държава държи да притежава всичко, включително и децата (и душите на хората).

„Червените илюминати“

Сорос е противник на държавата и държавното регулиране. Приближава края на националните държави и разчистване на терен за монополите и банките.

Сорос нееднократно е заявявал, че разглежда Китай като модел на новия световен финансов ред на мястото на САЩ. Сорос нарича Съединените щати бреме на световната икономика заради поевтиняващия долар, отбелязвайки необходимостта от нова световна валута във вид на изкуствени платежни средства (SDRs), емитирани от МВФ. Понякога Сорос бива определян като привърженик на идеите на Джон Кейнс, но това е заблуда, възникваща от факта, че той критикува пазара, твърдейки че той не може да бъде саморегулиращ се механизъм. Всъщност Сорос е противник на държавата и държавното регулиране. Той е привърженик на регулирането на икономиката с помощта на големите корпорации и банки. Такова регулиране според него би могло да се допълва с регулиране от страна на наднационални (еврейски) органи. Примери за такива органи са институтите на ЕС, за създаването на които Сорос има дял. На Сорос му харесва Европейската Централна Банка, Европейската комисия и другите органи на евроинтеграцията, не защото осигуряват някаква икономическа ефективност и подобряват живота на хората. Те му харесват, защото работят за приближаването на края на националните държави, разчиствайки терен на монополите и банките (на юдомасонското, сатанинско еврейство, и на техния "месия" антихрист). /budha2.blog.bg/





Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - По-добре напишете постинг
17.09.2014 22:21
за откриване на ГКПП при Петачинци. И втори проблем имате - циганските набези по Трънско.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28378044
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930