Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2014 21:10 - Европейският съюз срещу християнството! Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1941 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Докладът на Наблюдателите за нетолерантността и дискриминацията на християни в Европа (OIDCE) от 2012 г. отразяват най-фрапантните случаи на съдебни дела, забрани и нарушаване свободата на словото и печата, - установи със сигурност увеличаващата се заплаха срещу кръста. Истината е, че антихристиянските символи на ЕС не са случайни и цялата административно-законодателна система на ЕС действа против Църквата и Христовото учение. С правила, мерки и неолиберални залъгалки господарите на новата (юдейска) Вавилонска кула успешно прокарват и налагат политика на терор срещу всичко свято, - отричане и обезличаване на духовните и морални устои на Европа, заложени в основата на християнството. Не се връзвайте на празните приказки на разни християндемократи и Тартюфи - те са предани на Талмуда, не на Библията; на Мамона, а не на Христос, и действията и поведението им недвусмилслено го доказват.
В доклада се съобщава за над 200 случая на християни, хвърлени зад решетките заради опит за отпор срещу хомосексуалната пропаганда и зачестилите вандалщини срещу църкви и гробищни паркове в страните с най-голям брой мюсюлмански имигранти.
Ръководителят на Наблюдателите г-н Куглер посочи случаи на арести на британски собственици на хотели, които са отказали да настанят хомосексуални двойки, както и за арести на проповедници, обявили се против хомосексуализма.
Има още стотици документирани случаи, но тук ще посочим само последните пет, регистрирани през септември и октомври тази година.
5. Септември 2014 - Църквата в Берлин "Sacred Heart" бе атакувана, залята с боя и прозорците й бяха изпочупени, защото толеририала открито противниците на абортите от организацията "Поход за живот".
4. Септември 2014 - Директорът на основно училище в Хърватска бе силно разкритикуван от медиите и Политическата партия на либералните демократи (HNS), защото е поставил (висока 1,2 м.) статуя на Света Богородица в зала в училището. Той твърди, че 97% от учениците посещават часовете по религия, мюсюлмански деца при него няма, а той е платил за статуята от джоба си.
3. Септември 2014 - Община Кротоне в Италия е планирала смяна на входната врата на гробище и се наложило новата врата да бъде без кръст, за да не бъдат засегнати мюсюлманите и представителите на други религии.
2. Септември 2014 - Агидиус Жифковиц, австрийски епископ на епархията на Айзенщат е бил заключен в енорийската зала на Гросварасдорф от все още неидентифицирани извършители. Беше извикана полиция, за да освободи озовалите се в капан епископ и група свещеници. Говорителят на епископа, господин Оришниг, каза, че това не е първият път, когато са обект на тормоз, провокиран от омраза.
1. Октомври 2014 - Графити по алеята за велосипедисти извън Аугатен парк гласят: "Окупирай всички църкви Ние ще се въздигнем!".

image
От друга страна глобалния доклад на OIDCE от май 2013 г., гласи че близо 100 милиона християни са преследвани по цял свят заради своята вяра, което е около 75 % от всички религиозни гонения по света. Не е нужно да уточняваме, че тези случаи са концентрирани в страните с преобладаващо мюсюлманско наслеление в Близкия Изток и Африка. На фона на тези апокалиптични данни е напълно необяснимо защо световната общност не въведе и популяризира термина "християнофобия", по подобие на антисемитизма и ислямофобията, чиито явления са вече инкриминализирани деяния в страните от развития свят. 
През май миналата година и Руската църква открито заклейми антихристиянските процеси в ЕС. "За съжаление, администрацията на Европейския съюз предприе наскоро антицърковни и антихристиянски мерки по някои въпроси", заяви митропоплит Иларион на брифинг в Москва. "Администрацията на ЕС налага антихристиянски норми за всички страни от ЕС. Някои страни успяват да отблъснат тези атаки, но някои не успяват", допълва той. Митрополит Иларион смята, че се намираме в конфликтът на идеологиите между традиционното християнство и псевдохуманистичните (еврейски) норми, които заобикалят Божия закон.
В скоро време тези процеси ще станат още по-явни и от дискриминация на християните ще преминем към открити физически гонения (и погроми), за което ще спомогне увеличаващата се мюсюлманска общност в Европа. Врагът е пред портите, ислямизацията на Стария континент (организирана от еврейството) продължава с темпове, които в скоро време ще я принудят или да преструктурира радикално своите религиозно-морални устои, или да влезе в битка с агресора. Тази битка ще бъде безжалостна, защото по-свирепа от войната за земи и богатство е само войната за душите ни. А битка ще има, независимо от ултралибралните (дяволски) позиции на ЕС, просто защото духът на християнството е запазен, онзи истинският, не поквареният Римо-католически, а Православният, чиито стожер сме били и пак ще бъдем. Преди осем века Европа бе заплашена от сянката на полумесеца и устоя, но сега тази война, която идва е по-страшна, защото ще се води не само срещу друга вяра, но и със самият Антихрист (евреин от дановото колено).  



Гласувай:
1



1. zaw12929 - „Преди осем века Европа бе запла...
27.06.2015 13:53
„Преди осем века Европа бе заплашена от сянката на полумесеца и устоя, но сега тази война, която идва е по-страшна, защото ще се води не само срещу друга вяра, но и със самият Антихрист“

Заблуда е, че християните е трябвало да станат мюсюлмани- има такива и това е бил начина днес да имаме потурчени от кръвния данък и някъде за отмъщение- помаци, защото борбата за българска държава се е водила от хайдути и хайдуци.
Днес не само ни тъпчат с отрови, унижават ограбват и унищожават, като християни, защото тези, които го правят / юдеи/ са на върна на най гадната държава и трябва да се върнем всички към природара в храненето и православието в политиката, основана на българската култура и балкански традиции. Разделят ни за да ни владеят.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28364489
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930