Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2014 21:51 - Svobodne Noviny - Чехия: Третата световна война започна, http://snaiper-bg.net, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въпреки че повечето хора не признават,  войната е на прага ни. Но защо тя започва и дали  може да бъде спряна? Създавайки БРИКС, Изтокът  обяви  война на долара. Така преди всичко този съюз обяви икономическа война на Америка. За съжаление Америка няма шанс за победа в чиста битка. Затова тя бе принудена да превърне икономическата война в реална война.

image

Тук се крие отговорът на въпроса защо Путин все още не е превзел източната част на Украйна. Просто позицията  му е  диаметрално противоположна на това, в което всеки ден го упрекват нашите медии. Те ни плашат, че Русия, водена от Путин, иска да се разшири с окупация.

Но истината е точно обратната: Америка иска да окупира Европа и да започне война с Русия. Путин, от друга страна, иска да запази мира и да воюва с икономически средства, тъй като това го прави ясен победител – без сериозни щети за неговата страна.

Борбата срещу долара означава икономическо унищожение не само на Америка, но преди всичко на цялата тази паплач от „властелини на света“ (юдеите), които владеят долара и управляват чрез него. Така че опоненти в икономическата война са БРИКС и Bilderberg Group. И ако Америка е в състояние да сблъска челно Европа и Русия, довеждайки ги до война, тя самата щеше да има  шанс поне частично да подкопае позицията на Русия и нейната икономика. По този начин групата на БРИКС ще бъде сериозно отслабена и най-голямата заплаха за Америка ще остане Китай.

Украйна е огнището на конфликта и Америка не може да позволи ситуацията да се реши чрез преговори и, което е  възможно,  федерализация на Украйна. Напротив,  САЩ търсят средства за провокации, а по-късно – и причина за военния конфликт с Русия. Вероятно, ако сраженията в Донецк завършат се очаква, че правителството в Киев  ще получи заповед да тръгне към Крим. Някой може да каже, че това се предполага, защото Русия анексира Крим.

 

Някой може да каже, че това е пълна глупост, тъй като за жалката украинска армия това би било самоубийство. Но нито едното, нито другото е вярно. Става дума за това, че Путин няма да  има друг избор, освен да  използва военна сила. И в това се крие причината за евентуалното участие на чужди войски в помощ на Украйна.

Най-важната стъпка за разрешаване на ситуацията ще бъде възраждането на Европа, която след като наложи санкции, потъва в проблеми. Има нужда от наистина свободен Майдан и ново неамериканско правителството в  Украйна.

Но ако Европа продължи да поддържа Порошенко и компания, то Украйна ще доживее  абсолютен колапс с  масово  разделение на недоволното население, а  Европа ще дочака конфликта, в който си позволи да влезе.

http://svobodnenoviny.eu/3-svetova-valka-uz-probiha




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318147
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031