Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 21:58 - Бич за душата от музикалната индустрия - 2 Автор: insar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1964 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Така наречената музикална индустрия започва все по-явно да се превърща в инструмент за прокарване на сатанинска идеология и отричане или осмиване на ценностната система. Този процес тече отдавна и заявява своето присъствие още през 60-те и 70- те години на миналия век, когато редица рок музиканти се обръщат към тъмната страна на битието и човешката душа, създавайки един фундамент, върху който по-късно стъпват пионерите на блек метъла Venom.
Традиционно се заобикаля истината с убеждението, че в днешната технологична ера и в духа на ню ейджа единствено атеизмът ни предлага трезва оценка на световното устройство. А истината е, че атеизъм се насажда само сред християнските среди за сметка на останалите. И това явление не може вече да бъде прикривано, да бъде наричано с какви ли не обезличаващи тежестта му епитети и прочее просто защото плодовете му вече са пред нас. А те са видими за всички.
От известно време т.нар. музикална индустрия се заиграва усилено и подробно с личността и делата на една тъмна фигура - английския окултист и сатанист Алистър Кроули.
image
Кой е Кроули? Един от най-известните сатанисти на 20 ти век, болен мозък, за когото достойни за възхищение са тъмните сили, употребата на наркотици, сексуалните извращения, сред които педофилията и некрофилията, практикувеането на черна магия и спиритизма. Автор е на много текстове, повлияни както от Елифас Леви, така и от Елена Блаватска, създател на сатаниското общество Херметичен Орден Златна Зора. Верен на своя девиз "Прави каквото искаш" Кроули насърчава всякакви мракобесни дела, извращения и издигане на пороците в култ.  (Сатанизмът е същността на юдейството, и всичките явни или тайни сатанисти са евреи! Г.С.)
Тук е моментът да обърнем внимание на музикантите, за които тази плащещи сведения за личността на Кроули не са отблъскващи, а тъкмо напротив - привличат ги достатъчно, за да рекламират неговия образ, символи и послания.

image


R&B певицата Киара се появи в клипа на песента си Super Turnt Up с огромно палто, на чиито гръб стои името на Ордена на Алистър Кроули. Същият надпис стоеше и на нейните ботуши.
(Г.С: Чуете ли за "орда" и "орден", знайте, че става дума за юдомасонство - без изключения! Вкл. и това, за което се сещате в момента!)

image
.Рапърът Jay-Z с фланелка с популярния девиз на Кроули.


image
Рок певицата Тейлър Момсен с тениска с лика на Алистър Кроули.

image
Рапърът Тайлър Създателят, известен с антихристиянските си текстове и непоносимостта си към кръста позира с тениска на своя идол Алистър Кроули.
image
Поп певецът Адам Ламбърт също е привърженик на сатаниста Кроули и се разхожда гордо, наконтен с тениска с неговия лик.
image

Кевин Джонас от момчешката група Jonas Brothers се присъедниява към легиона от музиканти със слабост към образа на Кроули.

Налице е един сатанински бунт. По доста посредствен и неприкрит начин се отъждествява бунтарското мислене с отхвърлянето на Христа вместо, нашите вътрешни сили и справедлив гняв към несъвършенната система да бъдат насочени
(към източниците на статнизма и злото - юдеите и техния баща, и господ, - дявола) към нейното преструктуриране към по-добро. Но тези в основата на описаните явления не желаят това по-добро да се случи - принизяването на човека до биологично равнище, до онова ниво, при което ще се интересува единствено от материални придобивки и ще е в пълно робство на собствените си инстинкти е заветната цел на мозъчния щаб на ню ейджа и всичките му производни. Музикалната индустрия дава своя дял за постигането на въпросното и го прави все по-(зло)качествено. Защо ли? Блек метълът вече далеч не е единствената арена, където се вихри истински ураган от богохулство и сатанизъм - демоничните послания вече успешно пропълзяват и сред останалите, традиционно по-популярни жанрове. С което сянката се разраства. И по всичко личи ще става все по-голяма. 

http://beginningandend.com/illuminati-shoutout-rb-singer-ciara-promotes-aleister-crowley-in-new-video/




 
Антихрист, алистър кроули, музикална индустрия, херметичен орден златна зора,



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359982
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930