Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2014 10:08 - Българският Плевел - Президентът на войната,Автор: aliya
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1698 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В интервю за германския вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ президентът на България Росен Плевнелиев нарече Русия „националистическа и агресивна държава“. „Москва смята за недопустими подобни изявления, особено от страна на политик от такъв висок ранг“ – каза говорителят на МВнР на Руската Федерация Александър Лукашевич.

„Съжаляваме, че за пореден път, повтаряйки необоснованите твърдения за анексия на Крим и опит за диктат в Украйна, държавният ръководител прибягва към непозволителна реторика. И това се прави в угода на текущата прозападна конюнктура, която игнорира реалността и потъпква вековните традиции на дружба и сътрудничество на народите на Русия и България“ – добави Александър Лукашевич.
Според него, Плевнелиев просто „не иска да забелязва настойчивите и последователни усилия на Русия и нейния президент Владимир Путин за деблокиране на кризата в Украйна“.
„Изказванията на президента на България нямат нищо общо с преобладаващото в страната настроение за развитие на сътрудничеството с Русия“ – резюмира руският дипломат.
Людмил Георгиев, професор по политическа психология на Софийския държавен университет, нарича изказването на Плевнелиев „недопустимо и неадекватно“, като напомня, че „над 80 процента от населението на България изцяло подкрепят политиката на Русия на световната арена“:
Цялото:
http://bulgarian.ruv...v-prekali-0051/

Никой българин, нито парламентът някога е упълномощавал президента, нито назначения от него служебен министър, да обявяват война на Русия, но те го направиха! И пред чужди медии, и във Военната им доктрина 2020, директно преписана от тази на САЩ. По този начин Президентът директно погази Българската конституция, а такъв президент определено не може да бъде наречен български. Сигурно е на заплата в Пентагона, който също наскоро обяви, че се готви за война срещу Русия.
Един президент няма право да говори от името на личните си пристрастия и личните си тънки сметки. Той е избран да представлява народа, а не да представлява себе си!
А народът ни е изцяло ЗА Русия и винаги е уважавал и обичал руския си брат. Един истински президент би трябвало да е наясно с това! За българите благодарността към руските братя освободители никога не е била задължение, както някои медии се опитват днес да ни внушат. Човек или е благодарен, или е задължен. Българският народ е благодарен на руските си братя за извоюваната съвместно рамо до рамо свобода от турския поробител, и винаги ще бъде.

Президентът ни обаче не е нито благодарен, нито задължен на народа си, а през главата му и въпреки волята му поема курс на открита конфронтация с един братски народ с всички последствия от въвличането на страната му в братоубийствена война.

Този президент не се посвени да се конфронтира дори и със собствения си народ, като неколкократно защити интересите и гарантирането на печалбите на международните корпорации и монополи за сметка на живота и здравето на своя народ.
Президентът постави президентската институция в открит слугинаж на монополите, на инвеститорите, на чуждите интереси в България на Американския "брат", за съседката ни Турция, неговия по-малък "брат", и така нататък, и така нататък.
Президентът се бори като лъв и не даде косъм да падне от главата на чуждите печалбари с гарантираните от държавата нива на печалби. Погледнете всички върнати от Президента закони: - те всички са върнати за преразглеждане, защото по някакъв начин засягат интересите на чуждите монополи и корпорации в страната: като започнем от Закона за инвеститорите (президентът настояваше за занижаване на инвеститорските изисквания за получаване на български паспорт), преминем през Закона за водите (президентът настоява за уедряване на ВИК-тата по примера на Електроразпределителните дружества и преминаването на общинските ВИК в частни ръце на чужди корпорации), Закона за детето (слава Богу не приет на окончателно четене от предишното управление на ГЕРБ, където Президентът подкрепяше ранната национализация на децата ни), Закона за ВЕИ парковете и енергийните дружества (където президентът обжалва наложените от предишния парламент върху монополистите ограничения в гарантираните им от държавата печалби) и така нататък, и така нататък. Да не говорим за заиграването на президента с приемното "родителство", което той лично въведе и оглави в България, за да подготви мрежа от приемни семейства, платена с нашите данъци и готова да поеме иззетите от социалните служби нечии деца; докато в същото време президентът по никакъв начин не подпомогна индексирането на майчинските и детските надбавки на родните български майки, въпреки специалното обръщение към него.

Грижата за хората не е популизъм, тя е задължение на всеки политик.
За нашия президент обаче хора са само монополистите и корпорациите, не и българските майки, бащи и деца. Виж обаче за българските старци президентът забрави и не върна ни един закон, ограбващ техните мизерни пенсийки. Забрави президентът и за българските майки и техните деца, като нито веднъж не защити техните интереси. И не само това, президентът се е заел с тяхното пълно физическо унищожение, като с непремерените си изказвания на държавен глава въвлича страната директно в готвената от глобализаторите война между Русия и Европа, като едновременно с това широко отваря вратите пред турски висши политици, чужди посланици и монополи, чужди военни програми за физическо унищожение и осакатяване на българската нация.
Това, че един президент някога е избран от някой си не му дава право да забравя, че и той самият е човек, баща и българин.
Когато става дума да се направи политическия избор - война или мир, един истински президент, който се предполага все пак че е човешко същество, би избрал МИР за народа си. И никога не би повел курс към война чрез непремерени думи, откровени лъжи и инсинуации, конфронтациии, нападки! Особено, когато този президент е президент на една малка и бедна България, която не разполага с боеспособна армия, нито с високотехнологични оръжия, нито с младо население, способно да я защитава! Един президент е длъжен да се грижи за мира и благоденствието на народа си, а не да го вкарва в чужди войни! Освен разбира се, ако президентът не е българин, не милее за българското, а е просто поредният международник безродник, отъждествил се единствено със своята тлъста чиновническа заплата на Служител на Задкулисието. Същото това задкулисие, което утре ще го назначи на удобна синекурна обезателно международна длъжност (да си спомним сега къде е Николай Младенов, външният министър, който докара джихадистите от Ислямска държава у нас, на специална конференция!).

А когато президентът "и  сие" успеят най-сетне да подпалят така лелеяната война между Европа и Русия, бомбите ще падат върху главите на българските старци, баби и деца, докато президентът ще си пие кафето в някоя лъскава сграда отвъд океана. ... В краен случай може да слезе и в някой от специално приготвените за целта под земята бункери-градове.





Гласувай:
6



1. bliz - Да си ходи президента!
20.10.2014 14:49
Защо никой не организира протести срещу президанта - да си ходи възможно най-бързо.

Това ще е показател за Русия, че народа действително се разграничава от президента си и иска неговата уставка.

Само си пишем, а действия- - никакви.
цитирай
2. grigorsimov - Протести и революции се организират само в интерес на еврейската олигархия
20.10.2014 18:05
Защото организирането и провеждането на протести не може да мине без тайните юдомасонски ложи и съдействащи им "неправителствени" организации (финансирани и контролирани от банкерите - евреи - под различни фалшиви флагове), както и пари, и медии. И всичко това е в ръцете на юдомасонския елит - синагогата на сатана.
Затова бъдете крайно въздържани и бдителни към всякаквите социални и патриотарски призиви за бунтове, защото организаторите им нямат никакъв интерес да подобрят нашето полу-крепостно положение, а искат да ни превърнат в напълно безправни и безмозъчни роби - добичета (гойим)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316511
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031