Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2014 22:22 - Журналистката, която искаше да разкрие, че ООН подкрепя ИД загина в катастрофа http://alterinformation.wordpress.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3096 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Журналистката Серена Чехим загина в атомобилна катастрофа малко преди да успее да завърши своя последен репортаж за (фалш-флага) „Ислямска Държава“

image

 

Журналистката заяви, че с екипа й са заснели видеокадри, на които се вижда, че в конвои от камиони на ООН се вкарват бойци от Турция в Сирия, които се бият на страната на „Ислямска държава“. Става въпрос за камиони на Световната програма по храните, която е част от Групата за развитие към ООН.

 

Серена Чехим обяви, че работи по репортаж, включващ видеокадрите, на които се вижда как джихадисти се превозват в камионите на ООН, които извършват хуманитарни мисии в Сирия, от границата с Турция.

 

За жалост нейния репортаж никога няма да бъде излъчен по две причини – малко преди завършването й Чехим, която работи за Press TV, загина в автомобилна катастрофа, втората причина е, че видеоматериалите са унищожени. На границата между Турция и Сирия колата на журналистката и колегата й оператор е била ударена от тежкотоварен автомобил, в следствие, на което тя загива, а видеозаписите на оператора са сериозно увредени, повечето са унищожени. За щастие операторът успява да оцелее.

Това няма да е първия подобен скандал, в който е замесена световната (юдомасонска, сатанинска) организация.

През март 2014 г. конвой на ООН, официално пренасящ храни и хуманитарни помощи в Южен Судан, всъщност се оказа, че е пренасял и оръжия за бунтовниците, лоялни на бившия държавен ръковдител Риек Мачар.



В страшни времена живеем!
Бог да я прости и светла и памет!  Н.М.


Тук е уместен следният кратък рефрен от съвременен руски стих:
"Имало е и по-лоши времена, но по-подли не е имало"!  Г.С.


Господи, благослови!

Извадка от молитва на св. Йоан Дамаскин
(за прогонване на всякое бесовско зло)

 


...Да възкръсне Бог и да се разпръснат Неговите врагове! Нека бягат от лицето Му всички, които Го ненавиждат. Както изчезва димът, тъй и те да изчезнат. Както се топи восъкът пред огъня, тъй да погинат и бесовете пред лицето на ония, които обичат Бога...

И псалом 90:

"Живый в помощи Вышняго..."

(Живеещият с Божията помощ, под покрива на Бога Небесен ще се настани...)

"Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится, речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит мя от сети ловчи, и от словесе мятежна: плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится: обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое: Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему: яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою: на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя улова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его: долготою дний исполню его, и явлю ему спасение Мое".




Гласувай:
6



1. injir - ,,Подли,, времена...
22.10.2014 23:48
,,Подли,, времена...
цитирай
2. nacionallist - Моят прадядо е бил рилски монах и ...
23.10.2014 10:41
Моят прадядо е бил рилски монах и винаги преди всеки труд се е молел усърдно на Бога. Една вечер при него се явил ангел изпратен от Бога, които му заявил, че в последните времена настъпват изключително тежки за християните по света. Геноцидът, физическото и духовно унищожение са само една малка част от предстоящият Апокалипсис на сатаната срещи човечеството. Като гледам сегашното отношение на мюсюлманите към християните по света, е повече от ясно, че третата световна война ще бъде насочена срещу нашата вяра.
цитирай
3. grigorsimov - Войната срещу християнството и особено срещу Православието, винаги е била еврейско дело!!
23.10.2014 15:31
Та и сега, всичките войни, окупации, революции и въобще - всичкото това ограбване и крадене на държавата ни, и невижданото досега извращаване и унищожаване на народната ни култура, вяра и морал, са неделима част от юдейската война - срещу европейските народи и християнството, и най-вече, срещу славяните и православието (и въобще - срещу всички народи в света, и срещу всички религии - освен юдейската!).
А т.н. "ислямска Държава" си е чист еврейски фалш-флаг, и както винаги, евреите насъскват народите и верите, едни срещу други, а те задкулисно дирижират всичко.
А който не вярва, нека наблюдава, кои и какви народи и групи стават жертва на мнимите ислямисти, и има ли между жертвите - избивани и унищожавани юдеи и равини, и има ли осквернявани, разрушавани и поругавани синагоги?!
В никоя от безбройните революции до сега, не е водена пропаганда против юдейството и не са осмивани равините, но винаги и навсякъде масово се избиват неевреи и християни, и особено - свещеници, монаси и монахини!!
цитирай
4. grigorsimov - "ИДИЛ" благодари на Израел за подкрепата!!?
23.10.2014 21:59
https://www.youtube.com/watch?v=a5mf0whnvlU
цитирай
5. grigorsimov - Джон Кери
23.10.2014 22:03
"Тази дребна джаджа "ИНТЕРНЕТ" прави много трудно управлението на хората" http://xrepublic.tv/node/10450

Затова, използвайте ИНТЕРНЕТ, докато все още може!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348690
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930