Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 18:50 - Антибългарските действия, облечени в социални нормативи…http://nreporter.info, Цвета Кирилова, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3140 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 04.11.2014 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Някои хора казват, че България тръгнала да става гетото на Европа. Но кой и как превръща държавата ни в клоака? През последните 25 години с добре засукани политики, действия, стъпки и влияние бяха създадени дискриминационни практики срещу мнозинството от българското население в полза на малцинството.

Антибългарските действия, облечени в социални нормативи, принудиха мнозинството българи да носят на гърба си малцинствата, които не се образоват, не работят, не се интегрират по собствено желание, поради липса на еволюционно развитие, не допринасят с абсолютно нищо за просперитета на стопанството и икономиката на страната. Тази част от малцинствата освен, че съзнателно е оставена напълно невежа от тези, които прокламират вредната политика (евреите!), живее на гърба на работещия българин, който изплаща чрез данъците си житейското им съществуване.

Държа да отбележа, че са невежи и необразовани не поради липса на възможности да получат добро образование. Изпадат от еволюционната стълбица със съгласието на политическите среди и контролните органи в България, защото Конституцията дава равни права на всеки един българин да получи начално образование, напълно задължително и безплатно.

Въпросите са, защо тези малцинства не ходят на училище? Защо нарушават системно Конституцията? Кой санкционира нарушителите? Какви са наказанията? Защо държавата спи? Ако се възползваха от абсолютно толерантния член на Основния закон, щяха да имат поне някаква основа на натрупани знания в много области, включително и в културата. Причината да мрънкат и да реват, че не са интегрирани е именно заради личното им нежелание да бъдат нещо повече от това, което са, чрез съдействието на политическите практики. Тоест неведнъж съм правила това уточнение. Малцинствата живеят от данъците на работещия и беден българин и то в стандарт много по-висок от издържащия ги българин.

Това е дискриминация на мнозинството! Не може да получаваш социални помощи, храна, ток, вода, здравно обслужване наготово и без да платиш стотинка за това под формата на данъци, както и без да си допринесъл поне с нещо малко за държавата си. Нищо. Кръгла нула. Множат се „самотни“ майки с по 100 деца, които по примера на самотата на майка си, стават и те самотни и раждат по още 100 деца.

През това време политиката в България не си дава сметка, че някой трябвя да отглежда хора без елементарни трудови навици, които се превръщат в готованковци. И на чий гръб се случва това? Със сигурност не на този на политическите партии.
Държавата ощетява и дискриминира мнозинството от българите, за да угажда на невежи, мързеливи, необразовани, хитри и научени да живеят за сметка на някой друг хора.

И именно тези отчайващо неграмотни хора под строй гласуват, толерирани от политически върхушки за „просперитета и цивилизационния скок“ - на икономика, бизнес, финанси, бъдеще. Аз отказвам да издържам с данъците си същества, които лично са се самоизключили от възможностите си за развитие. Имаме си и поговорка за това. Който не работи, не трябва да яде.

Под безгрижни погледи на депутатите и антибългарската им политика малцинствата се роят и съвсем скоро по тяхна инициатива, плод на необразоваността им, може да предизвикат референдум, с който да обявим война на Русия и САЩ едновременно, именно поради факта, че сред тях има хора, които са ужасно прости. Темата е въпрос на национална сигурност и заплаха за световната сигурност. Невежите и неуките застрашават бъдещето на еволюцията.

Искам незабавно спиране на социалните помощи на малцинствата. Софийското равно поле ги чака да го обработват. Свидетели сме как училища се закриват, а някой трябва да ги напълни и да ги цивилизова. Отказвам от данъците си да отглеждам необразовани, без трудови навици и невежи хора, и да им плащам сметките, които сами правят всичко възможно да не се социализират!

Източник: livenews.bg

––––-

* Цвета Кирилова е журналист, била е водеща в Нова телевизия, по настоящем е председател на „Сдружение Азбукари“.

Още по темата:
  1. 80% от турските преселници в Германия живеят на социални помощи
  2. Защо 25 години плащаме за интеграция на циганите, която не е осъществена?
  3. Докато държавата поощрява циганския терор, ответната реакция ще се изостря
  4. Социални технологии на протеста



Гласувай:
4



1. dimat - В много случи съм отбелязвал,
04.11.2014 20:09
Основния и единствено точен за мен извод относно цялостната ситуация в България и този извод е:

ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА СМЕ ВИНОВНИ <<ЕДИНСТВЕНО>> НИЕ!!НИКОЙ ДРУГ!!!

Докато не проумеем това,ще се блещим пред мониторите и ще хленчим до безднадеждност.

И политиците и циганите, а и всякакви малцинства си правят това,което ние им позволяваме.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ОБХВАНАЛИЯ НИ ХЛЕНЧ,ЧАКАНЕТО НА МЕСИЯ-ПОЛИТИК И ВЪОБЩЕ НЯКОЙ МЕСИЯ,ЗА ДА СВЪРШИ ТОВА,КОЕТО МОЖЕ ДА СВЪРШИМ САМО НИЕ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е,ИНАЧЕ ПРОСТО ИДВА КРАЯТ НИ - ПЪРВО,КАТО ДЪРЖАВА(НЕЯ ВЕЧЕ Я НЯМА),ПОСЛЕ КАТО НАРОД И НАКРАЯ,КАТО ЛИЧНОСТИ.
цитирай
2. grigorsimov - На dimat: На какво се надяваш? На избори "до дупка" или на организираните от Горе, протести?
04.11.2014 21:01
ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА (НЕ) СМЕ ВИНОВНИ <<ЕДИНСТВЕНО>> НИЕ! Защото от нас не зависи почти нищо, и реално, не сме в позиция да не "им позволяваме". И който не съзнава това, той не знае "в какъв свят живее". Демократичните илюзии са си - илюзии, и нищо повече. А реалността е, че демо(но)крацията, в която са ни вкарали, не се различава много от комунистическата диктатура, и ако се различава, то е в това, че в много отношения е по-лоша и много по-подла от комунизма, където официално поне се признаваше, че диктатура.
А иначе, и демокрацията, и комунизма, и капитализма, и феодализма... - под различни "опаковки", са някакъв вид феодализъм и робство, където по различни начини и с различни лозунги довеждат хората до положението на - безимотни, безверни, безродни, безнравствени и... беззащитни "пролетарии" - наемни работници в безбройните, по имена, но монополни, по същество, фирми на Световното Сатанинско Мафиотско Юдомасонство, където цялата собственост, т.е. всички богатства, са в ръцете на шепа сатанисти - юдеи, от дяволската пирамида, с окото на върха, изобразена на еднодоларовата им банкнота.
А по-разбираемо казано: Всичките богатства в света, начело с парите и банките, и всичките мафии, и всичките масонски ложи и ордени, - са организирани подобно на комунизма, където има ограничена частна собственоат, а всички предприятия (фирми) и банки, и "многонационални" корпорации (а от там и цялата власт, и всичко в света) е собственост на онези от върха на юдо-еврейската пирамида (независимо дали се наричат, "Партията", Политбюро или Коза Ностра - разлика няма)!
И всичките революции, и освобождения, и промени, винаги са били - за все по-лошо, и по-лошо. За да бъдат превърнати народите (вкл. и евреите!), а и всеки отделен човек, в полу-разумни роботи, без собствено съзнание, без съвест, без морал, без народност и вяра. За да се изпълни многовековната мечта на еврейството за тяхно световно царство, начело с - антихрист, когато всички гои щели да са роби, а всеки евреин - цар!
цитирай
3. grigorsimov - Но, за съдбата на антихриста, и за съдбата на евреите, четете "Страшният Съд Божий"
04.11.2014 21:31
"Страшният Съд Божий" (Видение на (монах) Григорий...)
цитирай
4. dimat - Реално погледнато,ВЕЧЕ на нищо не се надявам.
05.11.2014 10:35
Просто правя това,което и много други - просто си лая.Беше време,когато правих някакви опити,да изложа едно свое виждане за предизвикване на полемика в Интернет ,относно безпартийно,пряко управление на народа,но се оказа,че това е глас в пустиня."Народа" реве от партиите и накрая,пак се вмества в партийната система.Явно,това си желае,но не е разбираемо,защо реве от партиите.Да си мисли,че те ще бъдат други, е проява на меко казано,"малоумие",след 25 години повторяемост на едно и също.Да чака някакъв "месия",да направи това,което единствено той може да си го направи е пак проява на малоумие.Бог ни е дал всички "инструменти", с които да се справяме сами,като личности и сами,като група,включително ,народ.Той няма да дойде лично(под каква форма?!),да ни помогне,защото това противоречи на законите създадени от самия Него - ненамеса и свободен избор,в делата на хората.Всичко,което противоречи на тези закони,противоречи и на Бог.Човешката история нееднократно е показала,че всичко "подарено"(включително и особено,свободата),не само не се цени,но и противоречи на човешкото развитие,като превръща човека,в това,което сме - хленчещи и чакащи някакво чудо.Човешката история е показала,че такъв род индивиди,групи от хора и даже цели народи,просто са си отивали в небитието.Естествено,може и така.Въпрос на избор.Само не мига да те разбера,г-н Григорсимов,защо са всичките тези твои публикации,като на практика не виждаш никакъв изход и призоваваш към...чакане на нещо.Ами,това си го правим и без да знаем всички тези неща за евреите.Какво значение има,дали ще знаем,или не,като ще правим едно и също нещо,т.е,"нищо".Даже незнаещия е в по-добра позиция,защото нищо няма да го тревожи.Какво от това,че все ще бъдем роби,само,че,едните ще знаят това и ще се примиряват,а другите ще се примиряват,без да знаят това?!
цитирай
5. grigorsimov - Разликата между знаещ и незнаещ човек, е неизмерима
06.11.2014 00:34
Каквото и да предприеме човек, вкл. да се надява на нещо или да вярва в някого, със сигурност няма да е на прав път, ако не е достатъчно информиран. Защото лъжите и заблудите са безброй, а истината е - една. И основната истина е, че (по Божие допущение) "княз на света е дяволът" и затова "светът лежи в зло"!
И това не е песимизъм, а са думи на Господа Иисуса Христа, записани в Неговото Свето Евангелие (или - Благовестие).
Разбира се че, далеч не за всички Господ е Христос, и далеч не всички, които се имат за християни, наистина са такива. Защото няма как всичките псевдо-християнски деноминации да са прави, както не може неколко часовници да показват различно време, и всичките да са верни. А е верен само един (или нито един!). Затова е и казано: "Много са и са широки пътищата, водещи към погибел, а верният път към истината и спасението е тесен и трънлив.
Не случайно в света господстват единствено онези, от онова племе, на чиито старейшини и свещенослужители Христос е казал в лицата им: ..."Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."!
И друго е казал Христос, по темата, която обсъждаме: "Мене гонеха и вас ще гонят". "Но не бойте се, прочее. Не се ли продават две врабчета, за един асарий, и ни едно от тях няма да падне на земята, без волята на вашия Небесен Отец. А на вас и космите на главата са преброени..."
И въобще, цялото Свето Евангелие, и писмата на апостолите Христови, казват, че на земята не може да се установи справедливо управление, нито може да се постигне трайно щастие и благоденствие! И всеки, който обещава невъзможното, е измамник - злодей, или невежа.
Борбата е за съдбата на безсмъртните човешки души, след "смъртта"! Затова Бог допуска непрестанните трудности, изкушения и изпитания, - които ще се увеличават все повече, особено в "последните времена", каквото е днешното ни пред-антихристово време, и наближилото вече възцаряване на световен цар-измамник - антихрист, от дановото еврейско колено, в когото ще се всели самият сатана.
цитирай
6. dimat - g-n grigorsimov,
06.11.2014 21:24
В теологични спорове не ми се впуска.От това,което зная за учението на Христос,за мен най-важното е поставянето на равенство пред Бога ,на всички човешки(а и не само),творения,както и призива за любов и взаимопомощ между тях.Не мога да приема принципа за "удрянето на бузата".Ако тя не е приписана на Него(а според мен е точно така),тя противоречи на собствените му действия при разгонването на търговците от храма.

Включването ми в диалога е по-скоро за следното:

Моите уважения за изпитанията ти в живота.Какви са били,можеш да знаеш само ти,независимо,кой колко би могъл да ти съчувства.Моите уважения и за просветителските ти публикации,относно същността на евреите и особено техните крайни ционистки възгледи и действия.

До тук,добре,но се озадачавам от насаждания от теб краен нихилизъм,в унисон,с постановката за "бузата".За какво ни е цялото това познание на нещата,като в крайна сметка ни призоваваш,да стоим ,търпим,като волове и чакаме...Месия.Човек остава с усещането за някаква крайна безнадеждност и безпомощност,които стават даже още по-мъчителни,ако имаме познание върху тях.

При тази ситуация у мен се натрапва извода,че искаш,или не, ти работиш в полза на евреите-ционисти.Не ми беше приятна тази мисъл,която ми се натрапи,но така излиза.Никак не ми е приятна.Надявам се ,поне в твоите очи,да не съм те разбрал добре.Ще се старая повече да не ти се натрапвам.
Със здраве и успех!
цитирай
7. grigorsimov - Не си ме разбрал добре, наистина. Но по моя вина
06.11.2014 23:18
Не казвам, че трябва да си пасивен, но освен разпространяване на важни, укривани истини, и разобличаване на сатанинските юдейски планове за поробване на света, друго е почти невъзможно да се прави (поради тоталния монопол на еврейството върху всичко, с изключение на православното християнство, малка част от което още продължава, и ще продължава да оказва духовна съпротива - до край. А съвсем скоро, когато бъде наложен тоталният електронен контрол (вкл. с "чипизиране" и белязане с бар-код - знака на звяра), почти на всеки отделен човек, тогава вече наистина, освен духовна, никаква друга съпротива няма да е възможна, или няма да има положителен ефект.
А "в полза на евреите - ционисти" работи всеки, който пропагандира бунтове и революции, и особено, - атеизъм и анти християнство!! Защото само в духовната (християнска - православна) област евреите нямат, и няма да имат, абсолютен монопол. А всяка друга съпротива или борба, се води "на техен терен", защото всичко материално е в техни ръце, вкл. парите, държавните силови и наказателни структури, явните и подмолните организации, и т.н. и т.н.! А ти, или който и да е друг, си (почти) сам, защото няма да успееш да създадеш съответна (явна или тайна) организация, понеже по безброй причини, това реално не е възможно. Защото, след като отдавна има могъща световна юдомасонска, сатанинска, мафиотска полу-тайна организация, - тя не допуска и няма да допусне никаква друга, и най-малка подобна организация, понеже знаят каква сила е това, и понеже имат пълните възможности да разкрият и да неутрализират подобни намерения и опити, както се казва, още в зародиш.
А аз съвсем нямам намерение да те сплашвам или демотивирам, но е добре за всеки да знае, или поне да има предвид и такива "мнения".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28380714
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930