Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2014 11:00 - Целта на Киевската хунта и на сатанинското еврейство! Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9568 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Борис Филатов: ...Никакви екстремистски изявления. Трябва да даваме на гоите всякакви обещания и гаранции, и да им правим всякакви отстъпки. А за бесенето... После ще ги бесим“. (Това се отнася предимно за жителите на Юго-Изтока на Украйна!)

Хабад е сатанинска секта. (Григор Симов: Хабад не е секта, а е официалната еврейска религия - юдаизъм!! Над тях са само световните банкери, начело с Ротшилдови, които са и "тайният им еврейски синедрион". Защото още от древността, юдейският храм е бил и "съкровищница", т.е. централната банка на евреите.
Нима Коломойски е президент на съюза на Европейските Еврейски Общини, като член на някаква си секта?!!
Не! Просто, много от авторите на критични, разобличаващи еврейството, публикации, обикновено пропускат да казват пълната истина, понеже и те самите са евреи.)


 

image

Коломойски, Филатов, Корбан са членове на тази секта. За това говори в един от своите последни филми, и самият Едуард Ходос

В Украйна членове на сектата хабадса: Игор Коломойски, заместника му Борис Филатов, и ръководителят на администрацията на Днепропетровската ОГА Геннадий Корбан, - и съучередителите на групировката "Приват", Геннадий Боголюбов, бизнесмените Александър Фельдман и кандидатът за Президент Вадим Рабинович.


 

ЦЕЛТА НА ХАБАД (т.е на Еврейството):

- да възцарят мошиаха (месията им - антихрист),

- да унищожат човечеството, и да оставят не повече от 200 милиона души,

- против неудобните им политически лидери те използват черно-магическия ритуал - "пулса де-нура" (ударът на огъня),

- хомосексуалните отношения в Хабад (и в цялото еврейство), над определено ниво в йерархията, са задължителен ритуал (хомосексуализмът е ритуал, с който те служат на дявола (сатаната).

- Кандидатът за президент на Украйна, и член на хабад, Вадим Рабинович, отлял от 700 кг. злато, седмосвещник "менора" за Третия храм в Йерусалим, в който ще бъде коронован техният месия - антихрист. Сега "менората" се намира до Стената на плача.

С пари на хабад пробутваха нагоре Юлию Тимошенко (Капительман). С пари на Коломойски създаваха Въоръжените Отряди "Свобода", Майдана и "Десен сектор". Те финансираха също и батальона "Днепър-1", който се подчинява лично на тях. Този батальон участваше в операцията "Ола", на 2 май в Одеса.

В Одеса, в "Дома на Профсъюзите" хабад извърши ритуално убийство на жителите на Одеса. Това бе главната част от операцията, под кодовото име "Ола" (мизбах а-ола), което в превод от иврит значи "жертвенник на всесъжжението". За всеки убит „одесит“ Коломойски официално обяви награда от 5000 доллара.

Целта на Киевската хунта е – да се унищожат до края на годината в гражданската война 4/5 от населението на Украйна, с което да се прочисти Украйна от украинците, за да се освободи територия за Третата Хазария.

 




Гласувай:
8



1. bojinkata - Същото става и в Бг!!!!
03.12.2014 15:13
Същото става и в Бг!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360914
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930