Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 12:04 - Поглед в бъдещето - ГЛАВА Х от книгата на Уилиям Гай Кар "Пешки на шахматната дъска" (поредна публикация)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 11485 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.12.2014 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1776 г. завербуванят от лихварите - Ротшилдови, Адам Вайсхаупт, организирал тайно общество, с цел заграбване на световните ресурси и създаване на Световно Правителство.

1830 г. Вайсхаупт умрял.

1834 г. илюминатите си избрали за ръководител Джузепе Мазини, който заемал поста до 1872 г.

1840 г. американският генерал Албърт Пайк, подставеник на Мацини, започнал активно да провежда идеята за Световно Правителство. От 1859 до 1871 г. той разработил програма за завземане на световната власт, посредством три световни войни и три велики революции. Той считал че тази програма ще се резлизира напълно през ХХ век.

Когато започнали да се опасяват от илюминатите и да преследват ложата Великият Изток, Пайк организирал Нов Реформиран Паладийски (масонски) Ритуал. Той създал три висши съвета: в Шарлстоун, в Рим и в Берлин. Той организирал и 23 подвластни нему съвета, разположени из целия свят. Това са запазилите се и до днес тайни центрове на Световното Революционно Движение.

1) Първата Световна Война трябвало да позволи на илюминати да свали руския цар и да преустрои страната с помощта на атеисткия комунизъм. Провокираните от илюминати разногласия между британската и германската империи трябвало да доведат до война. След войната трябвало да се използва комунизмът за отслабване и разрушаване на останалите държави.

2) Втората Световна Война трябвало да се предизвика с настройване на фашистите против ционистите (т.е. ционисткия СССР!). Тази война трябвало да доведе до разгрома на нацизма и до укрепването на пилитическия ционизъм, за да се създаде израелска държава в Палестина. По време на Втората световна война комунизмът трябвало, по сила, да достигне до нивото на християнския свят.

3) Третата Световна Война трябва да се предизвика с възбуждане на вражда между политическия ционизъм и мюсулманския свят. Войната трябва да доведе до (взаимо) унищожение на исляма (на арабския свят и мохамеданската религия) и на политическия ционизъм (в т.ч. на израелската държава).
В същото време останалите страни, разделени по този въпрос, ще враждуват до пълното им
(взаимо) физическо, интелектуално, духовно и икономическо унищожение.

 

На 15-ти август 1871 г. Пайк обяснил на Мацини, как след Третата Световна Война, за да постигнат световно господство, трябва да предизвикат грандиозен (световен) социален катаклизъм.

По долу привеждаме извадка от негово писмо, което се пази в библиотеката на Британския музей в Лондон:

"Ние ще пуснем напред нихилистите и атеистите, и ще предизвикаме невиждан социален катаклизъм, който ще покаже на нациите ужаса от всеобщия атеиъм, пораждащ най-кървавата разправа и всеобщо преобръщане. В резултат, гражданите ще започнат да изтребват тези разрушители на цивилизацията. Масите, разочаровани от християнството, тогава ще бъдат зашеметени и объркани, и в търсене на някакъв идеал, не знаейки към кого да се обърнат, ще получат светлината на "истинската" световна доктрина на Луцифер. Тя накрая ще бъде разкрита за всички народи, вследствие едновременното унищожаване на християнството и атеизма".


 

След смъртта на Мацини, Пайк поставил начело на организацията Адриано Леми...


Пропагандата разработена от ръководителите на луциферския заговор, въвеждала народа в заблуждение, че врагът на християнството е атеизмът. А първосвещениците на луциферианската (юдео-сатанинска) религия оставали зад кулисите. Те знаели, че успехът на дейността им зависи от запазването в тайна на истинския им замисъл.

Обаче, Свещеното писание сочи, че князът на този свят ще претърпи поражение, и ние знаем, че разобличаването (на плановете и) делата на сатана ще ускори падането му.

В едно писмо към своя приятел - революционер, доктор Бранденщайн, Мацини писал:

"Ние сме братство по цялата земя. Не искаме навсякъде да отхвърлим игото  Но има едно невидимо иго, което ни притеснява. От къде е то? Къде е? Никой не го знае или не иска да говори за него. Това иго е тайна даже за нас, ветераните на тайното общество".


1925 г. Кардинал Карло Родригес, архиепископ на Сантяго (Чили) издал книга, наречена: "Разкритите тайни на франк-масонството, в която той изложил, как илюминатите и луциферианците съставили тайно общество, вътре в тайните общества. Той привел множество доказателства за това, че даже посветените в 33 степен не знаят какво става в ложите на Великия Изток и в ложите на Паладийския Нов и Реформиран Ритуал на Албърт Пайк.


 

Заговорът на Вайсхаупт предвижда:

1) Унищожение на всички национални правителства;

2) Премахване на наследствата;

3) Премахване на частната собственост;

4) Премахване на патриотизма;

5) Премахване на частните домове и семейния живот, т.е. основната обществена клетка, на чиято основа са се градели всичките цивилизации;

6) Унищожаване на всички съществуващи религии, за да може над цялото човечество да бъде установена тоталитарната идеология на Луцифер (дявола!).


 

След като били разкрити следите на тайния заговор, ръководството на илюминати било преместено от Франкфурт в Швейцария. След Втората Световна Война щаб-квартирата им била пренесена в Ню Йорк, в (Харолд Прат Билдинг), и тогава Рокфелерови заменили Ротшилдови във финансовите операции. (Т.е. Ротшилдови поели ръководството над юдаизма и юдомасонството (което е едно и също!), и поверили финансовите операции на Рокфелерови!)


 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ
 

Ако зловещите планове на Международните банкери доведат до Трета световна война, разорението ще е толкова огромно, че за интернационалистите (евреи) няма да е никак трудно да убедят останалите живи, че единственият начин да се уредят националните и международните проблеми е - създаване на Световно Правителство, опиращо се на интернационална въоръжена полицейска сила, на която се възлага предотвратяването на всякакви възможни конфликти. На мнозина тази аргументация ще им се стори справедлива. При което ще забравят, че крайната цел на интернационалистите е - създаване на Световна тоталитарна, сатанинска диктатура.

Хората искащи да запазят свободата си, имат само един единствен изход: те трябва да укрепват Християнството и да се борят против всяка проява на атеизъм и политически разединения.

Когато в нас се появява съмнение в нуждата от избор между Доброто и Злото, ние трябва да прочетем бавно Господнята молитва и да се проникнем от нейните думи, изпълнени с мъдрост:

"Отче наш, който си на Небесата...
да се свети Име Твое...
да дойде Царство Твое...
да бъде Воля Твоя,
както на Небето, така и на земята".


 

Достатъчни са ни само неколко минути, за да разберем, съответства ли приеманото от всеки от нас, лично или колективно решение, на Божията Воля, или – на сатанинските замисли.


.....................................

Това е краят на руското издание на книгата

"Пешки на шахматной доске"

от Шилиям Гай Кар

Превод от руски - Г.С.

Предишните глави от тази книга можете да намерите, с търсачката, в този блог.
Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15609830
Постинги: 3946
Коментари: 6956
Гласове: 7965
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031