Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 21:37 - Надвисва евроапокалипсис, http://www.epochtimes-bg.co, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3852 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди година европейските народи, включително българския, бяха лъгани, че трябва да приемат на своя територия незаконно нахлуващите имигранти, за да спасят страдащите от войната в Сирия. Оказа се, че прииждат хора най-различни африкански, близкоизточни и азиатски държави, много от които нямат нищо общо с тази война.

Безкомпромисният фанатизъм, с който управляващи чиновници в Брюксел, отговорни служители на ООН и представители на държавните администрации на САЩ (писмото на президента Обама до Бойко Борисов) настояват Европа да продължи неограничения прием на заселници, показва, че зад това стоят интересите на наднационалната световна (юдейска) глобалистка финансова олигархия.

Всички гласове на разума в Европа като тези на Марин Льо Пен и Виктор Орбан биват сатанизирани или изолирани от големите европейски и световни медии, а дейността им се саботира от окопалите се през последните десетилетия представители на евр(оп)ейското политическо статукво.

Не малко сериозни анализатори смятат, че реалната власт в съвременния свят все повече е в ръцете на търсещите анонимност наднационални финансови организации, а не в зависимите от тях държавни управления. Ето защо е грешно да смятаме за първоизточник на взимането на важни решения, волята на националните държави, техните президенти, управляващите политически мнозинства и парламенти. Всички те, изглежда във все по-голяма степен, са силно зависими от превъзхождащите ги сили на глобално  господстващите (юдомасонски) лобита.

Вероятната цел е Европа в бъдеще да бъде хвърлена в хаос, защото само наивници могат да мислят, че при риска от предстояща нова световна икономическа депресия, европейският континент може да поеме преселението на половин Африка, Близкия Изток и Азия на своя територия, без катастрофални последици. Известно е, обаче, че някои обичат да ловят риба в мътна вода.

Хвърлянето на Европа в хаос поради социално-икономически сътресения, породени от вноса на огромни маси, с друг начин на мислене, култура и светоусещане, увеличаването на риска от пламването на евроджихад и вкарването на Европа в ненужна икономическа, а може би дори и физическа война с Русия, може да са факторите, които за определени глобалистки среди представляват добра обстановка за постигане на техните възможни цели: окончателното поробване на оцелелите след надвисващия евроапокалипсис и подчиняването им чрез електронен фашизъм и свръхконтрол, а защо не и тотална чипизация, която хората биха приели с облекчение на фона на риска от (преднамерено създадения) ужасяващ хаос, безконтролна престъпност (и Трета световна война!).

Вместо българската държава да укрепва отбранителния си потенциал в обстановка на горящи войни навсякъде около нас, тя унищожава военните си поделения и в тях ще настанява и заселва незаконно нахлуващите чужденци от Третия свят.

По този начин се продължава провеждането на пагубната политика за промяна на състава на европейското население, чрез неограничен внос и прием на хора от Африка, Близкия изток и Азия. За сериозните анализатори става ясно, че политиката за смяна и подмяна на европейското население не е случаен процес, продиктуван от състрадание към страдащите извън неговите граници.

В най-богатата държава на света, САЩ, в която живеят голяма част от представителите на световния финансов елит, междурасовите и етнически сблъсъци не могат да бъда овладяни. Доказаха го събитията от 2014 г. във Фъргюсън, Ню Йорк и други места. Всеки, който твърди, че Европа ще се справи по-добре от САЩ с интеграцията на неограничен брой емигранти от Африка, Близкия изток и Азия или е безнадеждно наивен утопист, или работи против европейските интереси.

Всяка помощ за страдащи извън Европа хора, продиктувана от хуманни съображения, трябва да се осъществява на местата, в държавите и континентите, в които те живеят, а не да се организира и стимулира масово преселение на народите на европейска земя.

Възмутеният гражданин /obshtestvo.net/




Гласувай:
12



1. raders - Хм. Едва ли "юдомасонскит...
01.01.2015 20:22
Хм. Едва ли "юдомасонските" лобита са заинтересовани от преселението на тази огромна маса поданици на Аллаха в Европа и Америка. Тук изпадаме в странно противоречие. Може би е по-правилно да се твърди, че онези Хелзингски емисари, ратуващи за "правата на човека" ни го натресоха този проблем. И, когато се усетят, че са стъпили в лайното, ще бъде доста късно. Доколкото ми е известно, в Германия /пък и цяла Европа/ има вече повече джамии, отколкото черкви.
цитирай
2. bojinkata - Ми нали "юдомасонските&q...
01.01.2015 21:46
Ми нали "юдомасонските" лобита плащат на тези от БХК! Ти радаре не ги ли знаеш тези неща?
цитирай
3. raders - Ми нали "юдомасонските&q...
01.01.2015 22:05
[quote=bojinkata]Ми нали "юдомасонските" лобита плащат на тези от БХК! Ти радаре не ги ли знаеш тези неща?[/quot

Пък на мен все ми се чини, че онези с големите чалми дават парите. Няма как юдомасоните тепърва да строят джамии; нещо не ми се връзва подобна логика, освен ако не търсим под вола теле. То е все едно да твърдя, че на шейха на Абу Даби баба му е девствена.
цитирай
4. bojinkata - Парите на чалмите са в банките на ...
01.01.2015 22:42
Парите на чалмите са в банките на юдомасоните! Така, че всичко става под диктовката на банките! Там е телето!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353809
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930