Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 13:29 - Плодовете на ювеналната юстиция: Публичното изнасилване - вид финландско наказание за деца. Автор: latestnews
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1734 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

На 30 април 2013 година, за пръв път в историята на Финландия, по канал ТВ1 демонстрираха шокиращия филм "Откраднатото детство" за децата-роби и за финландските детски концлагери, където децата ги наказват с публични изнасилвания.

"Както и в този филм, днес руските деца ги крадят във Финландия по политически мотиви, защото руските родители - са против финландския феминизъм и финландския хомосексуализъм и желаят да ги възпитават сами", - смята финландският правозащитник Йохан Бекман.

Децата-роби и ювеналната юстиция са реалност.


Цитат от филма:

"Истинският затвор е много по-хубав отколкото детският финландски концлагер. Аз бях роб", - заяви във филма бившето финландско дете Юхани Сааристо. "За това трябва да бъде съобщено на хората. Много деца си изгубиха живота", - заяви Хейно Сааристо.


Кадри от филма:
http://juvenaljustice.ru/index.php/news/1280-shok-detej-rabov-v-finljandii-nakazyvajut-publichnymi-iznasilovanijami-dokumentalnyj-film-kadry

 

И по-рано съм твърдял, че социалната служба се използува, като тайна полиция. Тук това отново се потвърждава. Комунистът Рейно Пюдас от гр. Люлео разказа, как учителката в училището изпратила у дома забележки и лоши резултати на изпити за неговата дъщеря. Той отишъл и я поставил под натиск, тогава тя му казала, че социал-демократите в училищното управление Скуулстиирелсен я принудили да върши това.

 

Дори тогава когато бях комунист в SSAB чух от хората които ме предупредиха, че учрежденията ще се опитат да развалят моите деца ако продължавам да се защитавам, чух това и от едно високопоставено лице което ме заплаши.

Това тук, пред което сме изправени е най-страшната заплаха срещу цивилизацията и човечеството. Смятам, че това е по-сериозно от окупация от чужди сили. Тези хора които са отговорни за това би трябвало да бъдат убити.

 

Смятам че престъпниците, колкото и грубо да е, трябва да са в затвора, но когато се касае за престъпление срещу човечеството, за заплаха против нацията и културата, за политическа заплаха против съществуванието на всички и за най-високата форма на държавно предателство, то народът трябва да защити правото си на съществувание.

 

Що за свобода е това? ...

Аз смятам, че същите отношения царят по този въпрос в германските и протестантските държави.

 

Доктори, психолози, чиновници, съдии, социалната служба и политици са замесемите. Та те са много!!  Опитаме ли се да ги накажем, може да се окажем ние наказаните, вместо тях.

 

 

Те не могат да отстъпят, защото нямат къде да хванат пътя. Нито пък ние можем да живеем с тях в компромис...

 

 

Резултатът е че обществото и културата загиват, тъй като едно общество което изнасилва собствените си деца, изнасилва и своето бъдеще и правото си да съществува. Затова грубите престъпници в учрежденията трябва да бъдат избити, тяхното съществувание е една голяма заплаха против бъдещето на всички ни.

 

 

В Норвегия отговорът на учрежденията на многото демонстрации, е свил общия контрол над новородените, и още повече насилствените осиновителни пласирания. Ако те се отдръпнат назад то трябва всичките партии, които съвместно са поддържали роботърговията в социалните съвети, да изчезнат.

 


Отбелязвам, че дружеството на социономите се опитва да инфилтрира съпротивата против робската търговия... Надявам се че може да се събуди осъзнаване за факта, че нашите гласове не бива да се смесват с техното изказване в техен собствен интерес... Техният проект за спасение на крадливите престъпници е в колизия с нашите интереси, за възмездие за жертвите.

Швеция, Уула Ерикссон


http://latestnews.blog.bg/politika/2015/02/20/uula-eriksson-socialnata-shvedska-slujba-zamestva-tainata-po.1339893

http://istinata.ucoz.ru/news/ola_eriksson_asociala_anvands_som_svensk_sakerhetstjanst_sossar_tvingar_larare_terrorisera_elever/2013-05-04-366




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031