Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 20:30 - В Дания искат да въведат порното като част от образователната система, https://alterinformation.wordpress.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1807 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


В Дания предлагат да се прожектират порно филми на учениците от гимназиалнтие класове, съобщи Nationalt. Идеята идва от преподавателя по сексология в Олборгския университет професор Кристиан Граугард. Подобна дискусия тече във Великобритания и Швеция.

По думите на преподавателя това било необходимо, за да можели подрастващите да правят разлика между истинския секс и филмите за възрастни. Имало голям риск да не могат да направят разликата сами без насоките на сексолози и преподаватели, смята Граугард.

Порнографията е забранена в Дания от 1967г. Според проучванията обаче в скандинавските държави младите хора са едни от най-запалените по порнографските филми. Данни на The Local сочат, че 99% от момчетата и 86% от девойките в тези държави гледат филми за възрастни.

"Сексуалното образование" е сравнително нов термин и дискусиите докъде то трябва да се разпростира и от каква възраст, предизвикват дебати в Европа.

През 2010 г. Европейското бюро на Световната здравна организация разработи програмата „Стандарти за сексуалното възпитание“, според която сексуалната просвета трябва да започва още в бебешка възраст. Например: на децата от 0 до 4 години трябвало да се дава информация за „чувството на радост и удоволствие от докосването до собственото тяло и от мастурбацията в ранна възраст. Детето трябва да знае, че насладата от физическата близост е нормална част от живота на всеки човек“.

 

Наред с развращаването на децата от най-ранна детска възраст, под предлог за „сексуална свобода и толерантност“ в редица държави открито или неотрито се легализират еднополовите бракове, въвежда се „трети пол“, а стриктно се „пазят“ правата и на други сексуални малцинства като транс-сексуалните, педофилите и дори зоофилите.




Гласувай:
4



1. dimat - В крайна сметка,
05.03.2015 10:56
виновен за цялото това развращаване на населението,с цел превръщането му от "народ",в аморфна тълпа,СИ Е САМИЯТ "НАРОД".При това не става въпрос само за нас,но и в цяла педалска Европа,към която имаме "честта" да бъдем натикани и ние.Цялата тази духовна деструктивност ,за съжаление, се оказва че си навлиза съвсем спокойно и леко и съвсем спокойно и леко руши "човека"."Народите" се оказаха едни стада,с които овчарите могат да правят каквото си искат и те охотно го поемат това искане.Забележителното е,че тези "народи" може и да се размърдат,ако се посегне на стомаха им,но въобще не ги е грижа за душите им.Може някои да се обиждат и си мислят,че това не се отнася лично за тях,но фактите са си факти.НАРОДИТЕ И САМО НАРОДИТЕ СА СИ ВИНОВНИ ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО ИМ В СТАДА И САМО ТЕ МОГАТ(АКО СЕ СТРЕСНАТ И ПОЖЕЛАЯТ) ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ТОВА СИ СЪСТОЯНИЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312315
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031