Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2015 14:33 - Еврейският празник осми март е подигравка с християнството
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6061 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

«Международният женски ден» е празнуван само в СССР. В другите страни, където революционата вълна затихнала, този «празник» не хванал корен. 8 март е установен по инициатива на еврейката - революционерка Клара Цеткин. Евреите ежегодно празнуват в началото на пролетта най-веселия си празник — Пурим.

 

image

Масонската еврейска звезда


Историята на празника е такава: Завършил вавилонският плен на евреите, но не всички пожелали да се завърнат в Йерусалим (защото евреите не са откарани във Вавилон, като роби, а като юдомасони, мафиоти - завоеватели, което личи от ръководното им положение там - а и на всякъде!!).

Аман, дясната ръка на императора Артаксеркс, измолва от него разрешение да убие съперника си - евреина Мардохей, и с него всичките евреи. А жената на Артаксеркс, еврейката Естир, изтръгва от него обещание, да бъдат унищожени враговете й, и враговете на нейния народ. Царят (уж) не знаел за националността й, и се съгласил. Естир, заедно с братовчеда си, и възпитател, Мардохей, издават указ, от името на царя, към управителите на 127-те области, че се разрешава на всички евреи да «убият и погубят всичките силни хора в народа и в областите, които са във вражда с тях (с евреите), заедно с децата и жените им, и имотите им да бъдат разграбени (от евреите)» (Естир. 8, 8-11).

Така, два дни «всичките князе в областите, и сатрапите, и изпълнителите на царските дела, подкрепяли юдеите. И юдеите избивали всичите си врагове, и ги истребяли, и постъпвали с неприятелите си, според волята си» (Естир. 9, 3-5). Аман бил обесен с десетте му деца, и били унищожени, всичко, 75 хиляди перси — елитът на страната, всички, които биха могли да са конкуренти на евреите. И така била предрешена съдбата на персийската империя.

И вече хилядолетия еврейският народ празнува това събитие... И го празнуват много весело..

Има ли друг народ в света, който с такива веселби празнува, в продължение на хилядолетия, масовите, безнаказани убийства, вкл. на хиляди деца? А нали е можело да се разправят само с Аман (ако изобщо е бил виновен в нещо!?).

Значи, не случайноо еврейските революцопнери са избрали този ден, за празник на жените. «Международният женски ден» Пурим, според еврейския лунен календар, се променя всяка година, но да се променя всяка година нововъведеният революционен празник на жените разрушителки, не би било удачно. Затова евреите избрали датата 8 март.

Пурим е празник на избиването на враговете. А кои са юдейските врагове? – Това са всичките неевреи, и на първо място - християните. Защото тези, които не са признали, а са разпънали истинския месия – Христос, очакват своя месия - антихрист, и искат да царуват заедно с него, над всички земни народи.

Не е ли подобна на вавилонската трагедия, и трагедията постигнала нашия народ 1917 година? Майката на Ленин - «вожда на революцията» е била еврейка. И 80 % от болшевишките правителства са били евреи-ционисти. (А всъщност, и бащите на криптоевреите, като Ленин и Сатлин, чиито майки са еврейки, също са си евреи, но тайни! Вижте, че жените и децата на всичките революционери, вкл. споменатите, са евреи!!). Завземането властта в Русия от еврейския интернационал, е свързано и с промяната на календара, а по стария стил се оказва, че 8 март е бил на 23 февруари. А на 23 февруари е започнала Февруарската революция, подготвена и проведена от масоните... Но денят на разгрома на Руската империя от евреите, съвпада с разгрома и на Персийската империя.

И както виждаме, хилядолетното празнуване на еврейския Пурим, не е било безрезултатно...

logoslovo.ru/forum/

Изавадка

Ппревод, Григор Симов




Гласувай:
5



1. ravramov - Зад всяко зло по света
07.03.2015 18:45
стоят юдео-масонските престъпници и убийци, съвременните книжници и фарисеи от времето на Христос.
Само твърдото стоене в светата Православна вяра може да ни избави от тези изчадия на сатаната.
цитирай
2. rosmistral - Благодаря
08.03.2015 01:41
за този постинг.....Крайно време е и тази лъжа да бъде изобличена. Аз като жена, никога не съм зачитала този "празник". В него има обиден елемент....дори да се абстрахираме, от това кои са "създателите" му. Освен това имам един принцип..когато комунист издигне нещо в култ, винаги търси манипулационният подтекст
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361278
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930