Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2015 10:18 - Чесън против брадавици и всякаква онкология! Проф. Столешников - Чесноком! - ZaRubezhom
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3925 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 12.04.2015 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Появи ми се брадавичка на незабележимо място, на показалеца на лявата ръка, и понеже не ми пречеше, запуснах я и след неколко години тя се втвърди. И вече беше трудно да се премахне, защото ако на време и бях обърнал внимание, преди да се беше втвърдила, щеше да е достатъчно да я натрия неколко пъти с парченце чесън, и вече нямаше да я има! А след като се „орогови”, не може лесно да се премахне.

И когато се захванах с нея, вече бяха минали неколко години. Започнах да я натривам с чесън, но се оказа, че всичките ми опити да фиксирам чесъна върху брадавичката се оказваха безуспешни. Натрих я още неколко пъти и пак я забравих. Няма време.

Минаха още неколко години и един познат лекар, като видя брадавичката, ми предложи да я изгори с „царска вода”, - „защото, ако отидеш на дермантолог, тук в САЩ, всиките им там лазери и крио-техники ще ти излязат хиляди долари”.

Тогава реших, че е време да се заема с тази гадинка. Оказа се, че обикновеният изолирбанд доста добре фиксира резенчето чесън върху брадавицата, а неудобството е в това, че трябва да се работи само с една ръка. Започнах да сменям превръзката с чесъна сутрин и вечер, без прекъсване, и буквално на втория ден забелязах, че брадавичката промени цвета си и стана мръсно-жълта.

 

При което здравата кожа до която се докосваше чесъна, не се промени и си оставаше розова. А това ясно показваше, че чесъна поразява само болните клетки и тъкани, и не засяга здравите! Което само по себе си е огромно откритие! Докато химичните лекарства и антибиотиците не притежават избирателност! Напримир, прословутите "антибиотици" /от думите "анти" и "биос"/, реално са "АНТИ-ЖИВОТ". Антибиотиците ”убиват” жизнено важни болетотворни процеси на клетъчно ниво, във всички клетки на организма, например, в клетките на сърцето и мозъка! И само концентрацията на антибиотика не стига за да убие целия организъм на човека, но е достаточна да убие микробите. И на това е построен целият процес на лечението с антибиотици. Но антибиотиците нямат избирателно действие, и да се употребяват антибиотици, даже и най-безобидните, е много вредно. А някои хора доста лековерно употребяват антибиотици и при най-дребни проблеми. Зная такъв случай даже и от моя кръг приятели. Братът на мой приятел от института също беше лекар в Бърза помощ. А работата там е вредна, понеже лекарите имат контакти с много болни и се подлагат на различни зарази. И ето този лекар, който лековерно се отнасяше към лекарствата, реши когато е на работа, профилактично да взима антибиотика тетрациклин. Това той правеше 15 години, и умря млад от рак на кръвта, защото тетрациклинът действа токсично на кръвта, и ако колегата беше чел дребния шрифт със страничните ефекти и усложнения, щеше да го знае.

А чесъна има уникалното свойством да действа само върху поразените клетки и тъкан, а на здравите не е действа! Впечатлението е такова, сякаш чесъна има свой мозък или компютър! И това бе вече нееднократно доказано от опитите ми върху себе си. Брадавичката поразена от онковируа,се оцвети в мръсно-жълто, докато всичко около нея, макар и да е под чесъна, оставаше розово и здраво! И който разбира, - това си е 1000% доказателство, че чесъна избирателно убива рака. Въпросът е само в доставката му в областта на поражението!

А мислите ли, че елита не го знае това? Тези, които трябва, знаят всичко! Но това на никого от тях не им е нужно! Нима не разбирате, че професорите по медицина можеше да предписват  на болните, по три скилитки чесън, три пъти на ден! Но тогава за какво ще е нужна медицинската професура?  - Всъщност, и без да засягаме иверо-гойските отношения и проблемите, като Депопуляцията, - целият смисъл на съвременното лечение е в това - Медицинската професура да оправдава хонорарите и подкупите си!

А на практика, всичките болести може да се лекуват, само за неколко лева, с плодове и зеленчуцу от близкия пазар.

 

Имах и случай с един професор по медицина, макар и случаят да не е от областта на онкологията, и не е с чесън, а с лук. Но случаят е показателен. С този мой приярел – професор по медицина, се случи неприятна история. Извадиха му кътен зъб, но се инфектира и се образува местен остеомиелит на челюстта. И последва операция. Хирургът разкри челюстта, на мястото на изваденя зъб и проби широка дупка през челюстта, до мястото на отока, за да се стича гнойта в устата. Идеята теоретически и на думи е нормална, но на практика операцията докара още по-голяма инфекция, а пробитият канал се затвори и нагнояването се усили. И точно тогава случайно му позвъних, и професорът ми разказа тази история, и че е зле, и му е насрочена още една операция. Професорът си нямяше понятие от хирургически операции, и аз му казвам: слушай приятел, - единствената операция, която могат да ти направят, която да ти помогне е, да ти отворят с длето горночелюсната кост, от към бузата, и широко да дренират хайморейната торбичка! Но така ще ти разпробият мутрата, че няма да се познаеш! И ако не искаш да стане така, тичай веднага на пазара и купи торба кромид лук; и яж у вас и до утре, когато трябва да идеш за операцията; натривай с лук и плачи! Колкото можеш да търпиш! Натривай и плачи!
Той така и направи! А какво друго да прави, ако не е идиот? И до сутринта всичко му мина
! Ето колко просто се лекува гноен хеморит, с кромид лук! Това не ти е "Гарбеницилин" по 100 долар паковката, който освен това и не помага! Чесънът действа винаги, но на здравото не въздейства. А скъпите антибиотици вече не вършат работа!

Но да се върнем на брадавицата. И така, буквално за един ден брадавичката стана мръсно-жълта, а аз все я превързвах с чесън. След три дни в средата на брадавичката се появи черна точка, която после започна да се разширява! Побоцнах с върха на игла мръсно-жълтата тъкан и тя се оказа още чувствителна, докато черното петно вече беше безчувствено. Което означава, че онковирусът в центъра на брадавичката е мъртъв и тъканта е некротизирана, т.е. - мъртва. Което ще рече, че целта е постигната! Онковирусът е убит! През следващите неколко дни черното петно се увеличи почти до размера на брадавицата и същевременно кожата около брадавицата зпочна да се бели. Тогава я хванах с пинсета и всичката тази кожа, заедно с брадавицата се отдели, а под нея кожата вече беве нормална и свежа! 10 дни и вече нямаше никакъв онковирус! Железно, неопровежимо и елементарно доказателство, че чесънът убива онкологията! Но нужно ли е това на някого? На официалната медицина изобщо не и е нужно!

Значи, да се убие онкологията вътре в организма, е въпрос само на доставяне на чесъна до засегнатото място.
Няма да спра до тук. Задачата ми е да изнеса същнотта, а да се приложи за лчение е въпрос на съобразителност на всеки отделен болен...

 

/В продължението на оригиналната публикация пише и това, че на чувствителни места, за да се избегне паренето, чесънът се прилага смесен с олио!/

 

Извадки от: Чесноком! - ZaRubezhom

www.zarubezhom.com/LECHENIE.htm

Превод, Григор Симов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363399
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930