Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 17:22 - Детството за шведските деца е заместено от изтезания и терор, Автор: latestnews
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2980 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Като млада булка се питах през 1987 година защо шведите са винаги вежливи и усмихнати, но не смеят да говорят за друго освен за времето. Днес, 2015 година просветлението и отговорът дойдоха след изтезанията на децата ми в шведски социален дом.

image Сигурно разбирате в какъв шок се оказват нашите ДЕЦА които цял живот са гледали рисувани филми  от рода на "Голямата сестра и малкото братче" и са си играли, когато изведнъж се оказват без майка си, без училището си, без своя баща, без телефоните си, компютрите си, хранителното си меню и биват подлагани на изолация, глад, ментален и физически терор, мъчения и тормоз, от страна на персонала на социалните служби и психолозите в един шведски "Социален дом", като в случая в Атенагоурден в гр. Уддевалла, с моите три деца 2012-2013 година!
Не мога да си представя всичката тази травма която това допринася на децата. Аз не издържах на методите на мъчителката си, социалната секретарка Катариина Розлунд Лорсшон, и три денонощия, и бях разбита до руина - треперяща и плачеща от страх, обещаваща на убийците всичко, само и само да си запазя живота.

image Докато моите деца издържаха при същите условия на живот, заключени цели пет месеца под един покрив със същата вечно супер-афектирана мъчителка! Тези мъчения, терор и шок които преживяват нашите деца в подобни възпитателни, следователски и други подобни детски домове в Швеция нямат нищо общо с красивите брошури на шведската НЗОК и социалната им служба в чакалните на общините им, нямат нищо общо с красивите обещания на политиците по шведската телевизия. Дясната ръка на държавата се преструва, че не знае какво върши лявата! Горките деца - може само да възкликне човек!
Децата прекарали всичко това не получават терапия - ами единствено лъжи в журналите на детската и младежка психиатрия БЮП -  поръчки от социалната служба в планирането им на нови детски конфискации /отвличаня/ за в бъдеще.
Това, от което в действителност се нуждаят децата са още родителски филми, където да бъдат разпитани едното след другото - за да се разберем, какво те чувстват в действителност! Както във филма "Момичето на което разрешиха да се върне у дома" интервюирано от пострадалата самотна майка Аннина Корлссон, шапка й свалям на журналистическия талант и на умението й да борави с деца! Тия горки деца са тотално шокирани днес - те са изгубили всякаква вява в човечеството и в човешкото. Те ще живеят като празни черупки.

image
Аз го обясних ето така на едно от децата си. - Слушай, да не си взела да се оплакваш в училище. Ще се държите нормално като всички останали деца там. Няма да хленчите. Няма да критикувате себе сие си или семейството си, учителите или училището. Вие живеете в една гигантска супер-опасна държава, където трябва да сте винаги доволни и винаги весели. Ако не можете да вършите това -  ще има дроги и хапчета с отрови под принуда. В такава именно държава сте попаднали да живеете. Може да не сте свикнали с всичко това от България но тука важи това. Шведското училище е едно супер-опасно място, с агенти вместо истински учители, медицински сестри  или педагози. То гъмжи от агенти на социалните служби които доставят деца за принудителната медицинска индустрия на социалната служба!"
Не знам до колко едно дете разбира всичко това.
Или както майката на Доня Хассан се изрази далеч по-поетично по същата тема:

image

"Устата ти да пее и да си весела. Дори когато сърцето плаче и страда под наказание. Изтрий изтрий изтрий твоята кисела гримаса (припев от една шведска песен - бел. авт.). Не помага да ти е мъчно за дома и за мама, да изплачеш хиляди сълзи, но ще си мълчалив и със засукана усмивка. Усмихвай се когато недоволството те изгаря, защото устата ти трябва да пее и да бъде весела. Това е лотарийният билет на възпитаното дете. За да си построят други своите замъци. Или те чака хапче. Не е хич леко. Когато единствено искаш да си у дома у твойто мамче. "

На шведски римува. На български стихотворението на Аннина не се получи. За което се извинявам. Може да си го донагласите за евентуално ползване!  Pе svenska rimmar det. Pе bulgariska fick jag inte ihop Anninas dikt till just en dikt. Om vilket jag ber om ursдkt. Ni kan laga upp den infцr eventuellt bruk.


Bulgarisk media slutar aldrig med att fцrvеnas varfцr finns det missnцjda mдnniskor i Norden. Varfцr saknas det sеdana. Denna min bloggpost дr ett fцrsцk att fцrklara vart de missnцjda - barn och fцrдldrar tar vдggen nеgonstans. Българските медии не престават да се удивляват къде са недоволните хора на Севера.  Защо ги няма. Защо липсвали такива. Този мой блогов пост е опит да им обясня къде всичките тези недоволни деца и родители са хванали пътя."Момичето на което позолиха да си отиде у дома" - част 5

Социалната служба взима деца от семействата и ги разделя едно от друго, после ги тъпче с опасни лекарства и ги разболява.
- Децата във филма Елиина и Емма. Ел Вйе Ю-то на Елиина е прекратено и са спрели принудителното й "лечение". Във филма можете да видите как Елиина си играе с по-малката сестричка като всички останали деца. Но тука Елиина е очистена от дроги.
- Тия филми показват че социалната служба използва нашите деца и показва, че децата са индустрия за правене на пари в най-висока степен! Разпространете филмите тъй че всички да видят, че ние имаме по-голяма власт отколкото социалната служба и можеме да върнем у дома нашите деца!
- Днес сестричките живеят заедно с цялото семейство.

Режисура

Турбьорн Лундквиист
Аннина Корлссон


https://www.youtube.com/watch?v=iKDOJxjIBIQ

Едно десетгодишно момиченце, което се преборило само, в борба на живот и смърт, срещу безразличието на шведската социална служба и несправедливостите на Ел Вйе Ю, срещу възпитателния дом и принудителното тъпчене с лекарства, и което противно на очакванията спечелило и му било разрешено да се върне у дома си, след като избягало от възпитателния дом, където било подложено на мъчения и злоупотреби, фантастично интересна история от която косата настръхва. Вижте сами и се почудете, моля!

Искалла факта
Момичето на което разрешили да си иде у дома! Част първа.
Момичето което си отиде у дома!
Ние можем да повлияеме как да живеем в днешна Швеция.
В тоя филм в част първа семейството само разказва своето преживяване, на Ел Вйе Ю.

https://www.youtube.com/watch?v=M1K-xUztDAE&feature=share


СОБСТВЕН КОМЕНТАР КЪМ ФИЛМА

Това момиченце е имало късмет, че избягало. Ако не беше, то никой така и нямаше да научи, че е сексуално тормозено с подркепата на социалната служба. Лоша репутация значи. А лоша репутация, не е нещото, което шведските политици да желаят да го допускат в държавата и в общината си. Жертвата трябва да бъде изплашена, подчинена, за предпочитане с изтрит мозък и тиха. "Гласност" и "перестройка" са добри единствено за Русия, но, ах, никога у дома! Лоши неща, но така практикуват, обикновено си отмъщават на децата,като наказват неподчиняващите им се родители.


Известните шведски политици и редактори на вестници  станаха невероятно тихи в този дебат, който трещи след подобни филми и описания на трагически човешки съдби  в блогове и по сайтове. Аз лично бих желала най-сетне да ги чуя, крайно време е да обосноват тлъстите си заплати с ангажимент в това шведско народно и родителско движение което в момента разтърсва Швеция.

Гласувай:
6Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28582833
Постинги: 4322
Коментари: 7618
Гласове: 8262
Архив
Календар
«  Юни, 2024  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930