Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2015 16:55 - Сатанинските числови ритуали на господарите, Сатурн и 3-та Световна война /въведение/ Автор: tretasvetovna
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4580 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.05.2015 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Целта на този блог е да представи прогноза за началото на Третата Световна война (начална дата 26.11.2016) и да обясни какво сочи към тази дата за това монументално събитие.

Съмнявате ли се във правдоподобността на такова щуро твърдение? Аз също. Имате основание. Не очаквам просто да повярвате на това и на каквито и да е неща от такъв тип, но водещата натам информация е прекалено интригуваща и консистентна да бъде пренебрегната от вас и да не бъде представена от мен.

Тази война ще бъде подготвена, започната и дирижирана, както огромен брой други събития, от властовите елити, които от древни времена притежават изключителни знания и произтичащата от това изключителна способност да властват над многократно превъзхождащата ги по брой останала част от човечеството.

Нямам намерение да споря нито за съществуването, нито за структурата на тези елити или да навлизам в каквито и да е излишни подробности за тях. При желание за такива дискусии отидете на друго място. Достатъчно е обобщението, че тези групи са безскрупулни, имат неутолима жажда за власт, както и средствата да завладяват все повече и повече с цел тотален контрол.

Обаче е съществено за тематиката на блога, че властващите са обсебени от духовни и религиозни вярвания, които, независимо от истинността си, са първостепенни за тях и са източникът на мотивация за различни тайни програми и ритуали.

Числовите ритуали, кодирани в датите на значими събития от историята на САЩ и света, както и в съвременни атентати и "инциденти" са от изключителна важност за командващите парада. Открилите системата, по която ритуалите биват съдадени, виждат, че нищо не е оставено на случайността числата с номерологично значение са вмъкнати на невероятен брой места.

Тази система има за цел да боготвори Сатаната, главно посредством постоянни препратки към планетата Сатурн, служеща от хилядолетия и при множество народи като репрезантация на сатанинския /дяволски/ перснонаж, независимо от името на изображението му в съответната култура.

Следващите постове ще се заемат със съществото на информацията. Бъдете с открит ум, премисляйте добре нещата, както препоръчвам да е за всички неща в живота. Приятно четене!

копирано от:
http://tretasvetovna.blog.bg/politika/2015/05/14/vyvedenie-sataninskite-chislovi-rituali-na-gospodarite-satur.1361428



Гласувай:
1



1. dimat - За мислещия "човек",
14.05.2015 22:36
Третата световна война е почнала отдавна.Тя започна непосредствено след Студената война,само че има някои особености,затова е "невидима" за повечето хора,защото под "война",те разбират САМО нейната гореща фаза.Третата война обаче има няколко скрити механизма за проявление,които при това действат паралелно.Такива са например свързаните с обработка на съзнанието и превръщане на човека в говедо,такава е непрекъснатата (дез)иформационна война,медийната обработка,образователната обработка,ГМО-обработката и нестихващите в световен мащаб,"локални" войни.Така тази широкомащабна война,отнема ежегодно милиони жертви,под най-различна форма,включително и под формата на неродени деца.Така,че,какво ще започне на посочената дата не е толкова важно.Важното и трагичното е неосъзнатостта и неведението в което само се поставя така нареченото "човечество",неразбирането му в какво жертвено агне се е превърнало, в ръцете на шепа манипулатори.С други думи,"човечеството" само е приело собственото си унищожение,като е изключило собствения си разсъдък.

А самите ритуали са направени,за да държат в подчинение самите манипулатори и техните слуги,в рамките на тяхната йерархична предопределеност.Иначе те нямат никакъв смисъл.Но именно тази тяхна ритуалност и йерархична предопределеност,един ден ще доведе и до тяхната собствена гибел,разбира се,след изчезването на "стадото". ТОВА Е НЕМИНУЕМО,ПОРАДИ ДЕЙСТВИЕТО НА ЕДИН ВСЕСИЛЕН ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН: "ВСЯКО "НЕЩО"(ЕЛЕМЕНТАРНА ЧАСТИЦА,ПРЕДМЕТ,МАТЕРИАЛЕН ОБЕКТ,ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ,БИОЛОГИЧНО СЪЩЕСТВО),СЪЩЕСТВУВА САМО В РАМКИТЕ НА СВОЯТА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ!!

Изчезне ли едната противоположност,неминуемо изчезва и другата!!!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28374645
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930