Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2015 14:17 - Силата на кръстното знамение !
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2688 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ние доказахме, че идващият от древността обичай, преди ядене да се прекръстват храната и питиетата, има дълбок мистичен смисъл, защото така храната се очиства, буквално, мигновено, - разказва физикът Ангелина Малаховская.  Това е голямо чудо, което се случва всеки ден. Изследванията си за силата на прекръстването, Ангелина Малаховская провеждала почти 10 години.

Били проведени серия екперименти, които многократно били препроверени, преди резултатите да бъдат публикувани.  А те са феноменални. Открити са уникалните бактерицидни свойства, проявяващи се във водата, при освещаването й с молитва и кръстно знамение.  Открито е ново, недоказвано научно, до сега, свойство на Словото Божие, да преобразува структурата на водата и значително да повишава оптичната й плътност в късовълновата и ултравиолетова области на спектъра.   

Възможността на тези изследвания, за Ангелина Малаховска и колегите й, също е чудо, защото те не са финансирани и не са влизали в програмата на НИИ. Но учените извършили огромния обем изследвания, безвъзмездно, - само за да дадат възможност на хората да усетят и да видят Божията изцелителна сила.

Учените проверили въздействието на молитвата „Отче наш” и на „кръстното знамение” /т.е. прекръстването/ върху патогенните бактерии. За изследванията били взети проби вода от различни водоеми - кладенци, реки и езера. Във всичките проби се съдържала стомашната пръчица и златистият стафилокок. Но се оказало, че ако се прочете молитвата „Отче наш” и се осенят пробите с кръстното знамение, - броят на вредните бактерии намалявал  7, 10, 100 и даже повече от хиляда пъти!

Според условията на експеримента, - за изключване влиянието на възможни мислени влияния, - молитвата я чели, и вярващи, и невярващи хора, но броят на патогенните бактерии /от различните източници/ винаги намалявал, в сравнение с контролния образец.

 

Молитвата и кръстното знамение оказват благотворно влияние върху човека!

На всички участници в експеримента се стабилизирало кръвното и се подобрили показателите на кръвта. Удивителен е фактът, че показателите се променяли в точно необходимата посока: у хипертониците кръвното налягане спада, а у хипотониците се повишава.

Било забелязано и това, че ако човекът извършва кръстното знамение /т.е. прекръстването/ небрежно... положиелният ефект бил много по-малък или въобще липсвал.

Учените измерили оптичната плътност на водата, преди и след прекръстването и освещаването й, и се оказало, че плътността, в сравнение с изходните стойности, се повишавала.  Това означава, че водата, като че ли различава смисъла на произнасяните над нея, молитви, запомня въздействието и го запазва, неограничено дълго, във вид на увеличена оптична плътност.

Водата сякаш се насища със светлина. Човешкото око, разбира се, не може да улови тези лечителни изменения на структурата на водата, но измерителният уред – спектрограф, дава обективна оценка на това явление.

Кръстното знамение променя оптическата плътност на водата, практически, мигновено. Оптическата плътност на чешмяна вода, освещавана с кръстен знак, от обикновен вярващ, се повишава 1,5 пъти, а от свещеник – почти 2,5 пъти!  Т.е. излиза, че водата различава степента на освещаване, между мирянин и свещеник...

 

Интересен е резултатът при освещаване на водата от кръстен, но невярващ човек, не носещ натален кръст. – Оптическата плътност се повишила само с 10%. Оказва се, че водата различава даже и степента на вярата!

Наистина – „да бъде според вярата ви”!

 

Превод,  с малки съкращения: Григор Симов

/Материалът  ми беше изпратен отдавна, от приятел.  Източникът не е посочен, но най-вероятно е logoslowo.ru, защото лично съм го чел, преди неколко месеца!/

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353662
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930