Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2015 18:39 - Израело-Американската терористична машина е изобличена в Сирия Автор: ivailonik
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1962 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Израело-Американската машина за терор е разобличена в това, че изнудва ЦРУ и подклажда неконституционни, нелегални войни в близкия Изток, срещу невинни народи, с парите на американския данъкоплатец. А ние знаем, че всъщност тези война обслужват интересите на Израел. В тях американските войски се използват само като оръдие.

Да, те създадоха и разгърнаха този изкуствен терор и го използваха, за да подчинят Пентагона и американския военно-индустриален комплекс, като манипулираха американските граждани да признаят необходимостта от водене на тези НЕконституционни, нелегални, непровокирани, необявени, безспирни войни в Близкия Изток, за които със сигурност знаем, че обслужват интересите на Израел и Ротшилдово-Хазарската Мафия(РХМ) и техния план за Нов Велик Израел (или НСР).

Това, разбира се, създава огромни печалби за банкерите на Ротшилдово-Хазарската Мафия (РХМ) и техните големи интернационални корпорации. Това също така разширява пълномощията на тайната полиция на САЩ -  чрез създадения и контролиран от Израел т.нар Департамент за Национална Сигурност(ДНС). ДНС е Американският еквивалент на Щази и е създаден съгласно препоръките на Маркус Волфе, който е бивш Директор на Щази. Той беше нает за консултант при създаването на Департамента за Национална сигурност, две години преди да умре мистериозно.

И въпреки всичко Израело-Американската машина за тереор беше разобличена за пръв път и мнозина вече не могат да останат безразлични към факта, че Американският данъкоплатец плаща високата цена за водената безкрайна война в близкия Изток, за целите на Израел.

Пентагона и Администарцията на Обама признаха, че Американското правителство е обучавало, въоръжавало и подкрепяло Свободната Сирийска Армия с предполагаемата цел да подкопае ИД, но дефакто целта е била да бъде свален Асад.

Пенсиониран американски генерал дори си призна, че Американското правителство е позволило на ИД да се появи и развие.

Дори контролираните основни медии в САЩ признаха, че Американското правителство е изразходило 3.5 милиона за всеку наемник на ЦРУ, който е обучаван да се бие на страната на Свободната Сирийса армия срещу ИД. Вмество това резулатът беше неуспешният опит да се свали Асад.

Президентът Обама сега си призна, че американското правителство е подкрепяло ИД и Свободната Сирийска Армия.

А Путин помоли Американското правителство да сподели информация от разузнаването си, за позициите на Ислямска Държава. То обаче отказа. Осъдително, нали?

Скорошните признания на американското правителство и тоталния шахмат, който Путин успя да направи срещу американо-израелската машина за терор в Сирия, вероятно маркира края на тяхната способност да манипулират Америка да водят войни за Израел и Ротшилдово-Хазарската Мафия. 

Но още по-важно е, че шахматът на Путин в Сирия ще пресече възможността на неоконсерваторите и Израело-Американските двойни граждани да пазят тъмните тайни относно инсценираните терористичние атаки, които те организират в целия свят, за да манипулират Америка да води мръсните им тайни войни в Близкия Изток.

Сега, както никога досега се дава възможност за американските граждани да си сглобят пъзела. И след като Американското правителство си призна, че е подкрепяло терористите от ИД и Свободната Сирийска Армия да свалят Асад, американците най-сетне могат да разберат, че Израело-Американската машина за терор е отговорна за инсценираните терористични актове навсякъде по света.

Мнозина ще разберат за първи път, че тези инсценирани терористични актове включват 9/11, Сградите Murrah и кулите Khobar.

Не само че тези войни, обслужващи интереса на Ротшилд-Хазарската Мафия и Израел, и са неконституционни и нелегални, но те са свързани с извършени сериозни военни престъпления срещу американските войници, използвани като оръдие за Израел. Но сега става съвсем очевидно, че тези войни включват и извършването на жестоки военни престъпления срещу невинните Афганистанци и Иракчани, които умряха или бяха тежко ранени, а домовете им и инфраструктурата-разрушени.

И докато ЦРУ работи заедно със Саудитска Арабия и Израел, за да създаде, обучи и въоръжи ИД и Свободната Сирийска Армия, за да унищожи Сирия, а после и Иран като част от плана на Ротшилдово-Хазарската Мафия за Велик Израел, секретността се използва като оръжие, което да държи американското правителство на тъмно, така че дясната ръка да не знае какво прави лявата. Вече беше разкрит въпросът за това от къде ИД успя да получи новите камиони Тойота. Те са били осигурени от Израел, Саудитска Арабия и Американското правителство.

Тази седмица Въздушните Сили на Руската Федерация бомардираха ИД и Свободната Сирийска Армия, които са марионетки на Израел и обучени наемници от ЦРУ, обслужващи интересите на Ротшилдово-Хазарската Мафия. ИД в момента е в паника, а мнозина бягат, дезертират или се укриват.

Малко американци вярват, че международният тероризъм може толкова лесно да бъде покосен и матиран, но президентът на Руската Федерация, чрез неговите въздушни сили доказа, че неоконите и Ротшилдово-Хазарската Мафия, която инфилтрира Пентагона и американската военна машина никога не са били сериозни в намеренията си да изкоренят тероризма. 

Точно обратното, те бяха тези, които го създадоха и внедриха по Света, в Близкия изток и специално в Америка на 9/11/2001.

Американците повярваха на голямата лъжа, че въздигането на международната терористична машина беше спонтанен феномен, реализиран от войнствен, екстремистки Ислям.

Това беше изобличено сега и то само за няколко седмици от Путин, като няй-голямата лъжа... А сега изглежда, че президентът Обама е решил да оттегли подкрепата си за Свободната Сирйска Армия, което изглежда като разумен ход.

Заключение

Сега, след като Израело-Американската машина за терор беше разобличена, Америка повече не се нуждае от Департамента по Национална Сигурност, Не се нуждае също от военна полиция, обучена от Израелската Анти-Клеветническа Лига, която възприема американските граждани като домашни терористи, които трябва да бъдат убивани при всякаква, дори незначителна проява на неподчинение и несъгласие.

Целта на този Департамент по Национална Сигурност е да манипулира американското разузнаване и изпълнителна власт, както и да служи като платформа за създаване на психологически операции - Фалшив Флаг, като масови престрелки. Друга цел на този Департамент е да служи като отпор срещу хората, които са решили да си вземат това, което им принадлежи по закон, -правото на свобода и справедливост. Въоръжената до зъби военна полиция, би пресекла в зародиш всякакъв опит за въоръжена съпротива.

Ротшилдова Хазарската Мафия е термин, използван от финансовия редактор на VT Майк Харис. Той започва да използва този термин, след като задълбочено проучва истинската, но строго потулвана история на Хазарската нация и нейната връзка с Ротшилдовия Световен Ционизъм, чиято столица се намира в Лондонското Сити. РХМ оперира в Лондонското Сити, което представлява държава в държавата, която притежава собствена полиция и дипломати и не плаща данъци на правителството на Великобритания, подобно на Ватикана. РХМ е инфилтрирала дълбоко Америка и е поела изцяло контрола върху печатането на нейната валута и разпределението на парите й, както и почти всички правителствени институции. Ротшилдово-Хазарската Мафия използва американската военна машина, за да води безкрайни войни, обслужващи интереса на Израел и същевременно да реализира огромни печалби. РХМ използва разузнаването на Америка, Великобритания и Израел с цел трафик на наркотици, които създават огромни неосчетоводени пари, използвани за финансиране на военни преврати в суверенни държави и рушвети за политици и правителствени служители, които РХМ притежава. Наскоро беше разкрито от Синтия Маккини-бивш член на конгреса (истински американски герой), че всеки новоизбран конгресмен е посетен от AIPAC (Американо-Израелски комитет по обществени въпроси) и е длъжен да подпише клетва за вярност, че поставя сигурността на Израел, дори пред тази на Америка. В противен случай на всеки член на конгреса му се отказва политически финансиране, а AIPAC прави всичко възможно да бъде отстранен от служба. Очевидно докато членовете на Конгреса не престанат да подписват тези незаконни, неконституционни, предателски клетви за вярност към Израел, САЩ ще си остане само слуга и териториална провинция на Ротшилдово-Хазарската Мафия и Израел.

Автор: Preston James от http://www.veteranstoday.com/





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355713
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930