Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2015 19:00 - Европа беше предадена със заговор, убеден е Орбан Автор: xodjov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2837 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Унгарският премиер Виктор Орбан, който подкрепя твърда линия по отношение на кризата с мигрантите, заяви, че Европа е била предадена от конспирация, водена от могъщи финансисти, левицата и европейски представители на неизборни длъжности, съобщава Франс прес.    "Европа беше предадена, ако не защитим интересите й, континентът няма повече да принадлежи на гражданите, които живеят тук", заяви Орбан на конференция в Будапеща.   Той назова конкретно американския финансист от унгарски произход Джордж Сорос. Плановете "на добре организирани финансисти, тези, които мислят отвъд националните държави, и на ръководители, които никога не са били избирани" може да станат реалност, заяви Орбан. Той обвини левицата в Европа, че работи за отслабване на националните държави в полза на международното измерение и космополитизма.    "Трудно е да си представим", че големи европейски страни, притежаващи "огромни добре функциониращи разузнавателни служби" може да не са били подготвени за ежедневния приток на хиляди бежанци в Европа, каза Орбан. "Хората се съмняват, че това може да не е било случайност", добави той.   Освен това Орбан заяви в интервю за общественото радио, че Сорос оказва значителна подкрепа на активистите, "които искат да подкрепят всичко, отслабващо националните държави".   Унгария обяви, че има намерение да оспори квотите, определени от ЕС, за разселване на бежанци сред страните членки. Будапеща ще откаже да приеме търсещите убежище, изпратени на унгарска територия от Западна Европа.    "Кой в Европа е гласувал, за да позволи на хората да пристигат незаконно с милиони и след това да бъдат разселвани" в страните от ЕС, попита унгарският премиер в същото интервю.    "Това, което се случва днес, не се случва на демократична основа", добави Орбан и заяви, че ЕС е изоставил законността за сметка на анархията. "Имиграцията е културен проблем, заложена е нашата идентичност", смята унгарският премиер.  



Гласувай:
10



1. ivailonik - Виктор Орбан е изключително дос...
31.10.2015 20:35
Виктор Орбан е изключително достоен и симпатичен човек ако е искрен в това, което твърди. Жалко, че в българската върхушка няма поне един човек като него, отстояващ безкористно правата на сънародниците си...
цитирай
2. dimat - Поклон,но за съжаление,Орбан с само един!
01.11.2015 00:00
Хайде да допуснем,че в страни като Чехия,Словакия,Полша,Финландия има личности доближаващи се до него.

А КЪДЕ Е ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА "ЕВРОПА"?!

Те такова животно нЕма!

Едно гробище от малоумни хелоуински изчадия,които са лашкани натам,накъдето кукловодите пожелаят.

Вярвайте ми,в личностен план започнах да се радвам на старостта си.На обективните условия,които ще ме отведат на "оня свят",надявам се по-добър,извън този зомбиращ "цирк",в който съществуваме.Поне така си мисля аз.

Дано пък греша и дано в бъдеще тези глави,надянали тикви във формата на черепи и всякакви изчадия, утре родят "новия човек"?!
цитирай
3. haidut - Европа - Европа
05.11.2015 22:00
Отдавна е умряла, предадена от самите европейци избрали да са еретици и сектанти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314257
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031