Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 15:47 - ВОДАЧИТЕ НА КОМУНИЗМА ОЩЕ ОТ САМОТО СИ ИДВАНЕ СА ПОДГОТВЯЛИ МНОГОКРАТНИТЕ МАСОВИ ОБИРИ НА ПОДЧИНЕНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ Автор: bojil
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1336 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.01.2016 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Водачите на червената революция преди 80-100 години не са били обикновени кокошкари и конекрадци,а префинени и добре подготвени от световните кукловоди мафиотски главатари, които отлично са знаели какви злини ще причинят на завладените от тях народи и каква съсипия ще докара неизбежният крах на комунизма. Има някои прости факти и доказателства,които насочват директно към това:

1. Затварянето на границите и жестоката им охрана. Според този факт "революционерите" са знаели, че народите масово ще бягат от техните "грижи" и мероприятия, затова са взели мерки тези бягства да бъдат в максимална степен предотвратени.

2. Неистовия страх на "революционерите" от всякакви прояви на национализъм и патриотизъм говори, че червените мафиоти са били наясно колко жестоко тяхната система ще накърни народните интереси и как би следвало да отговорят на техните посегателства обичащите народа си родолюбци, затова с основание са се бояли от справедливата реакция на патриотите и са взели навременни мерки да ги остранят като пречка пред техните планове за деструкция на коренния народ,обитаващ завладяната от тях територия.

3. Унищожаването на националната интелигенция в завладените от комунизма страни означава следното: водачите на комунизма са били напълно сигурни, че високообразованите кадри,които подготвя за себе си всеки отделен народ няма да толерират предателствата и грабежите които му се подготвят,затова са правели всичко, за да ги заменят с подчинени на глобалистите прости хора. Мафиотската логика в случая е проста: неинтелигентните и необразовани хора,назначавани от тях ще са лесно податливи на внушения и манипулации, няма да разбират естеството на провежданите зад гърба им финансови и икономически машинации в ущърб на народа, нямат собствено мнение и ще са готови на всичко за "партията, която ги е измъкнала от мизерията.

...Затова предателството бе на почит по време на комунизма - издигаха се паметници на чужди агенти, продавали интересите на народа си за облаги и валута, раздаваха се постове на примитиви, участвали в избивания на народни интелигенти, популяризираха се книги с истории описващи как деца предават бащите си на смърт заради "партията", а предателството се насърчаваше като висша добродетел и се обясняваше с "предателския манталитет" на народа, попаднал под въздействието на тази манипулация.

4. Масираната охрана, с която се обграждаха "революционните" вождове говори за параноичен страх от възмездие и заслужен страх от начина, по който народът ще им "благодари" за техните "грижи". За съпоставка ще кажа, че цар Борис ІІІ (1918-1943 г.), който бе запален планинар, с години скиташе сам из Рила и околните планини или само с няколко придружители, които бяха по-скоро планински водачи и спасители, отколкото истинска охрана. Това продължи дори в годините на "съпротивата", която комунистите започнаха в 1941 г. по заповед от чужбина, и макар Рило-Пиринския партизански отряд да бе считан за най-силното партизанско формирование в България, царят продължаваше да се разхожда из Рила напълно сам или почти сам, но нито веднъж не срещна по пътя си партизани, които да го спрат.

5. Обобществяването на големите частни предприятия, изградени от предприемчиви Българи преди 1944 г. говори за стремеж да се получи пряк достъп до "кацата с меда" и възможност тя да бъде "управлявана" от червените вождове, за да може при една бъдеща приватизация те да избират на кого да дадат дял и на кого да не дадат. Това бе начин да бъде унищожена националната икономика и страната да бъде поставена в подчинение на големите международни монополи и картели, които до един са собственост на глобалисти, сиреч на червени кукловоди (- юдосатанисти).

6. Унищожаването на националното селско стопанство, което в България съществува от хиляди години и позволяваше на народа да се самоиздържа БЕЗ ПАРИ, говори, че комунистите са имали за цел да превърнат всички хора (освен тяхната върхушка, разбира се) в бедняци, за да (нямат възможности да се самоиздържат и самоизхранват; да) не бъдат конкурентноспособни и да не могат да участват адекватно в новата приватизация, която дойде след края на комунизма. Затова приватизацията в началото на "демокрацията" у нас не бе спонтанен процес, подчинен на пазарните изисквания, а организиран от червените водачи приватизационен фарс, който целеше да хвърли прах в очите на хората, лишени от равен старт благодарение на "революцията". Новата приватизация бе логичният завършек на комунизма, - той не можеше без нея, понеже именно заради нея той бе създаден.

  Целта на всяка подобна нова приватизация е националната икономика в поразената от комунизъм страна да не попада, нито да остава в ръцете на националните кадри и научнотехническа интелигенция, а да падне право в алчните ръце на глобалистите (банкери - юдомасони),чиито агенти бяха "революционерите". Затова днес в България, българите нямат права, - те имаха такива до 1944 г., но след това червената окупаторска армия ги лиши от тях и те още не могат да си ги върнат, понеже освен всичко друго, окупаторът ги лиши и от национални водачи.   

  Целта на глобалистите в крайна сметка е да докарат и западните народи, до същото бедствено положение, до което докараха източноевропейските, да ги обезсилят и обезкървят, след което тихомълком да свалят националните им правителства и да ги заменят със свои- нещо, което у нас бе направено още през 1944 г. а в Англия и Америка - още през XIX в. Накрая да обявят световно обединение под знамето на атеизма (който знаем форма на какво е) и да издигнат свой избраник за император на света, пред когото ще принудят да превива гръб всеки, който не принадлежи към техния "народ" и тяхното уродливо обкръжение. Сметката на глобалистите обаче ще излезе крива- те още не знаят с какво си имат работа, правят се на по-умни от всички и мислят, че са надхитрили (Господа) човечеството. Да, - то е надхитрено но само временно, -хората се учат в движение и много от тях вече почват да разбират подлите машинации на които са били подложени, чрез които народите им бяха подчинени и лишени от права в собствените си държави.

........................

Но...

- Човек колкото и да е умен, винаги се намира някой по-умен от него.

................................


Публикува се със съкращения и добавки, в червено!
Григор Симов





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354449
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930