Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2016 02:09 - Гответе се за погроми, глупави германци! Едуард Лимонов,
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3120 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 08.01.2016 02:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 1 януари около стотина германски жени били нападнати от бежанци-имигранти, на улиците в Кьолн, в района на местната гара, пред храма, — традиционното място за посрешане на Нова Година в този старинен германски град. Бежанците, младежи, от деца и нагоре, както казват медиите, «обкръжавали момичетата и им сваляли дрехите».

image

Това е само един стерилен германски преразказ. А на практика, там има вече неколко заявления за изнасилване и други, не съвсем обичайни неща, като «хващали ги за половите органи и т.н.».

Представете си имигрантите, чернооки, тъмнокожи, възпалени от алкохола, обкръжили белите германски госпожици, като вълци, и разкъсват дрехите им. И ни един стар вермахтов стрелец с оръжие наоколо. Полицията твърди, че ничщо не са чули, от гърмежите на пиратките, и нищо не са видели, от пушека.

«Зелената» кметица на Кьолн, Хенриет Рекер, напълно според извращенската логика на «зелените», съветва германките (цитирам списанието Der Spigel): «Винаги има възможност да запазите определена дистанция, повече от една ръка разстояние. И по собствена инициатива да не търсите сближаване с чужди хора, с които не сте в близки отношения».

«Зелената» кметица съветва още: «Дръжте се на групи и не се разделяйте, даже в празничното настроение».

Представете си още веднъж случилото се на 1 януари в Кьолн. Според очевидците, в довеждането до ужас на германските момичета в Кьолн, са участввали около хиляда емигранти. Те обкръжавали жертвите и се нахвърляли срещу тях. Зима е, януари, германските момичета не са облечени в провокиращи шорти с голи пъпчета, а в зимни дрехи. И за да се доберат до телата им, трябва да се разкъсат палтата, полите и т.н. Накратко, там е било ужас.

Хенриет Рекер би трябвало веднага да бъде свалена от поста – кмет на град Кьолн, за казаното по-горе.

Нея я осъди министърът на правосъдието на Германия, Маас, но не в съда, а в микроблога си:

«Отговорността носят не жените, а престъпниците».

Отлично, министре, само че кметицата не е уволнена, престъпниците не са намерени и не са арестувани.

И вообще, полицията е трябвало да стреля в емигрантите, превърнали се в престъпници.

«На една ръка разстояние? Тогава това вече не е моята страна…» — пише в микроблога си Riffmaster.

В килията на норвежския затвор нервно ходи, от стена, до стена, Брейвик, и си мърмори: «Аз ви казвах… Аз ви предупреждавах… Но вие не ме послушахте, не разбрахте посланието ми. Аз ви казвах…»

Така в Кьолн, на 1 януари, на открто, беше изиграна пиесата «Вълци и овце», където вълците са младите емигрант, а овцете — белите германски госпожици.

И това е зловеща илюстрация към сегашната, явно, вече непоправима трагедия.

В страната допуснаха около милион чужди, диви, кипящи вълци с гореща кръв, и им дадоха възможност да бродят сред овцете. На първи януари, те, разгорещени от алкохола, проявиха истинската си, напълно зла природа, - криминална и похотлива, - може да се каже и «зверска», но с риск да обидим зверовете.

Надошли вълци в страна, в която старче, с възмутен вик тича след тебе, само ако хвърлиш хартийка до кошчето за боклук.
И нищо чудно, че протягат лапи към жените ви и «свалят дрехите им». А вие какво очаквахте?

У вас нахълтаха саможивци и дезертьори, избягали от своите войни, които, вместо да бранят земята си, надойдоха в богата чужда страна.

И какво друго можеше да се очаква? Героите и жертвите останаха там. Героите трябва да освобождават страната си, там. А жертвите, или са паднали в боя, или са изтощени, до степен, да не могат да бягат, където и да било. При вас са дошли млади, силни, предприимчиви и агресивни дезертьори.

Гответе се за германски погроми. Вас тепърва ще ви разгромяват.

И вие, германци, или ще се покажете мъже, в борбата, не на живот, а на смърт, и с нечовешки усилия ще изгоните вълците от земята си, или ще ви сгазят, а жените ви ще пускат, от ръце, в ръце.

Такава е страшната истина. В Кьолн беше само първото действие от германската национална трагедия.

Положението ви е плачевно. Такова, че вашите старчета сега проливт сълзи над старите ордени, пожълтелите вестници и старите снимки.

http://rusvesna.su/recent_opinions/1452187625

Превод, Григор Симов




Гласувай:
9



1. tera - В общи линии това е стуацията,
08.01.2016 14:05
писах също пост за арабите, но тук определено не ми харесва как авторът злорадства по тази тема. В крайна сметка са поругани невинни немски жени. Разбирам да злорадства, ако се беше случило нещо на тези, които докараха нещата до това положение.
Руснаците и те не са цъфнали та вързали. Вчера имаше по новините на руската телевизия трагедия свързана с климатичните условия и бяха загинали хора, поради немарливостта на тези, които е трябвало да преградят пътя, за да не затънат после колите в снега и да замръзнат маса хора. Така че и без имигранти там - пак има трагедия, а и руснаците явно не са най-умните след като са допуснали в мирно време да загинат хора по такъв нелеп начин и биха могли да го предотвратят.
Не бива да се злорадства над чуждото нещастие, независимо какво е.

цитирай
2. nacionallist - "Неудобните ги пречупват...
10.01.2016 09:53
"Неудобните ги пречупват" - надпис в Белене. Днес този лозунг от миналото на комунизма е основополагащ за европейската псевдодемокрация и глобализъм целящ унищожението на белия човек и стремящ се да доведе европейските нации до мултикултурното робство.

От европейските мъже зависи бъдещето на страните им, на техните семейства и на тяхната вяра.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311963
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031