Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2016 11:24 - Стратегиите на юдаизма, Скритата Тирания - Бенджамин Харисън Фрийдман
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3330 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.01.2016 11:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние сме избрания от бога народ… Повечето евреи не биха си го признали, но нашият бог е Луцифер – затова аз не съм лъгал като казах, че ние сме "избрания народ". Луцифер е съвсем жив.

Темата е огромна и на практика необятна.
Затова започнах с Бенджамин Харисън Фрийдман, американски евреин и писател. И по-точно с книгата му "THE HIDDEN TYRANNY" (ПРИКРИТАТА ТИРАНИЯ).

"Горното твърдение е точен цитат на думите на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор Джейкъб Джавитс, който загуби изборите през 1980 година.
Аз, Уолтър Уайт-младши, за последните 17 години директор и издател на ежемесечника УЕСТЪРН ФРОНТ, разбрах за горделивите изказвания на г-н Розентал във Вашигтон и това ме подтикна да се срещна с него и да го интервюирам, за което трябваше да му платя определена сума.
Г-н Розентал вече беше публично заявил преди това, че евреите ще доминират напълно над целия свят и, че те контролират всяка страна на политическия живот в САЩ и всеки аспект на средствата за масова информация. В края на краищата, аз се срещнах с г-н Розентал, интервюирах го и записах на касетофон нашия разговор с негово знание и съгласие.
По време на срещатата ни, която продължи по-дълго от очакваното, г-н Розентал стана нетърпелив, груб и вулгарен (всичко това е записано на касетата) и започна да си иска хонорара за интервюто преди то да е приключило. Тъй като интервюто се получи доста дълго, през 1977 година ние публикувахме първата част от него, която нарекохме ПРИКРИТАТА ТИРАНИЯ –
THE HIDDEN TYRANNY.

Копия от ръкописа на записа се търси от хора от целия свят. Сега ние публикуваме и останалата – втора част.

Първата част е прочетена от повече от 7 милиона души. Когато и тази втора част бъде прочетена и разпространена, надяваме се въздействието върху хората да бъде още по-голямо.

Това зависи само от вас – читателите.

Преди да постигнем някакво споразумение помежду си, в началото ние се разбрахме с г-н Розентал, че той ще отговори на неограничен брой въпроси, като е напълно честен и според това, което му е известно. Поради този факт именно, аз се спречках с него към края на интервюто и го обвиних, че не постъпва честно по отношение на един въпрос, който му бях задал –

"Знаете ли КОГА и ЗАЩО започва историята за евреите като "богоизбран народ"?

Тогава той каза –

"Повечето евреи не го признават, но нашият бог е Луцифер. Затова аз не съм лъгал и ние сме НЕГОВИЯ ИЗБРАН НАРОД. Луцифер е съвсем жив."

А сега да продължим с интервюто, което беше записано на касетофон.

Моите въпроси са отбелязани с В. –  (въпрос), а отговорите на г-н Розентал с Р.

Драги читателю, след като касетофона беше вече спрян, аз обвиних Харолд Розентал, че не си е изпълнил докрай споразумението между нас, като не е отговорил истинно на въпроса ми дали евреите са избрания от Бога народ.  

На което той отвърна –

"Ние сме избрания от бога народ… Повечето евреи не биха си го признали, но нашият бог е Луцифер – затова аз не съм лъгал като казах, че ние сме "избрания народ". Луцифер е съвсем жив."

Аз онемях. Нищо повече не можех да кажа. Аз бях наблюдавал този арогантен, надут човек как се променя така, както като хамелеонът сменя цветовете си. Много пъти той показа омраза – да, дори беше отровен.

В края на интервюто, аз се усещах омърсен от престоя си в неговото присъствие.

СКРИТАТА ТИРАНИЯ БЕШЕ РАЗКРИТА
Много от това, което каза Харолд Розентал изкара на повърхността една действителност, която някои от нас вече познавахме – но тази еврейска подлост изглежда още по-шокираща, когато е разкрита така накуп.

Твърди се, че Х. Розентал е бил убит, защото се е разприказвал твърде много. Това е разбираемо, ако е казал истината, защото нещата, които той разкри преди 7 години (1975 г.), днес виждаме, че са вече действителност.

 Като пример бих цитирал потресаващото използване на негрите според еврейския план и присъствието на черните навсякъде. Ние тогава отдадохме и малко значение на думите за контрола върху църквата. Изглеждаше ни невероятно.

Днес, през есента на 1983, Върховния съд одобри определени наказания за щатските църкви.

Когато Розентал правеше тези твърдения за контрола над църквата, ние мислехме, че той се перчи, но днес виждаме, че преследването на църквата и нейните свещеници е ФАКТ.

Ако ви кажеха преди 6 години, че шерифът и трима негови заместници ще причакват в тъмното, посред нощ, да арестуват пастора Еверет Силевен в Омаха, Небраска, само затова, че е възнамерявал да възстанови ежедневните си образователни свещенически служби в баптистката църква в Луизвил, вие нямаше да повярвате. Но днес това е просто само един друг изглеждащ на пръв поглед фантастичен епизод от една невероятна случка в американската история.

Организираното еврейство действа непоколбимо и окончателното репресиране на християнството чрез такси и законови разпоредби вече е ФАКТ.
Врагът не идва – ТОЙ ВЕЧЕ Е ТУК!

На християнството, църквата и религиозните свободи, на целия американски начин на живот и на бялата раса е обявена война.

Има ли други свободи, които да си заслужава да отстояваме, за които да живеем, да се бием и да умрем?

Ако не, нека тогава станем и говорим, за да бъдем чути.

Времето да се борим за свободата си е докато все още имаме свобода да го направим!

Християните са солта и светлината на земята. Солта и светлината са независими (суверенни) качества. Време е вече християните да изразят Божествената суверенна власт – и ако чрез инструмента на правителствената власт един народ е подтикван към унищожение, то въстанието е не само право, но и задължение на всеки член на този народ!

Ние имаме нужда от истински американци, за да защитим Америка от еврейската тирания и има милиони свободолюбиви, пламенни американци, които чакат знак.

Нека се сплотим и да не позволим на тези чуждоземни дяволи да разрушат нашата велика нация.

Когато американският народ открие и осъзнае какво са извършили отвратителните евреи, неговият гняв няма да знае граници, и ще потекат реки от кръв."

Ще продължа с книгата "СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ – 2":

"Илюминатите като тайна юдейско-сатанинска секта е създадена .на 1 май 1776 г. от Адам Вайшоп",

така пишат Никола Николов и Божидар Палюшев в книгата си "СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ – 2":

"На 1 Май 1776 г. Адам Вайшоп, йезуит (евреин Фримасон), образува тайна организация — "Илюми­нати", с цел превземане на света. Неговият последовател —  хазаринът Карл Маркс, също прие християнството. Нямаме данни, дали и той е бил масон, но предполагаме, че е бил, след като Адам Смит е един от кумирите му. Написаният от Маркс "Комунистически Манифест" е пълно потвърждение на Вайшоповия план.

1 Май — датата на основаването на "Илюминати" и досега се празнува от "Червените Комунисти" (това се повтаря много пъти в книгите ни, за да се разбере от всички какво представлява кому­нистическата идеология и кой стои зад нея). Планът на "Илюминати" е така сполучливо приложен, че когато го четем, е като че ли четем историята пред­варително.

Така наречените Нострадамови "пред­сказания" изглежда са били кодекса на дневния ред от "плана". Нострадамус е бил също евреин, приел католицизма. Фамилията му сменя фамилното си име на Нострадамус в чест на Нотър Дам, тоест "Черната Дева".

Първичният план е трябвало да бъде предимно икономически, но допускало се и използването на много войни. И двете големи войни са били заплану­вани много години, преди действително да започнат, а една трета световна война е също запланувана. Първият опит бе Френската революция. Следващият бе Руската революция. И в двата случая милиони невинни хора загубиха живота си; и в двата случая подбудителството и финансирането бе от междуна­родните банкери, същите хора, които контролират американската икономика, бившия Съветски съюз, всички комунистически държави. Същите дори днес контролират Русия и "освободените" от комунизма страни. Международните банкери са толкова смели и нагли, че техните символи и знаци, червеният цвят и петолъчката се срещат почти навсякъде. Твърде малко хора знаят какво е значението им. Петолъчката е символът на петте Ротшилдови сина. А името Рот­шилд е прибавено фамилно име, което значи "Червен щит или табела".

Най-главната агенция на "Илюминати" в САЩ е Съветът за международни отношения (СМО). Те пол­учават  своите   нареждания  от   Европейското  черно благородство (т.е. англофилите, упоменати по-горе от Quigley). "Илюминати" още оперира чрез католичес­ките и протестанските църкви и другите тайни организации, като Масонски Ложи и други подобни. Както бившият президент на САЩ Буш, така и Клин­тън са членове на СМО. И  двете партии, Репуб­ликанската и Демократическата, се контролират от СМО.

Президентите независимо от народния  им избор (който е само един цирк) се назначават от СМО. Така че на хората от цял свят им е позволено да изберат един от многото предварително избрани кандидати. СМО в съучастие със своите съответници в  Европа  и   Русия   контролират  в  действителност управленията на света. Те контролират комунизма, капитализма, католицизма, както и световния съвет на църквите. Има ли още някой, който да се съмнява в това?

Но евреи ли са всички тези?

По всичко личи, че не! Самата Библия в Откровение 2:9 и 3:5 казва:. "Аз знам тяхното богохулство, като казват, че са евреи, а не са, но са синагогата на Сатаната". Ако приемем, че те са "англофили", те не са никакви евреи. Те искат ние да вярваме, че са. (Григор Симов: Абсолютно всичките са евреи и криптоевреи, вкл. монарсите и "благородниците" - и то, във всичките расии, вкл. Китай. И неевреи сред тях, просто няма как да има!!)

Основанието им е очевидно: Евреи (или Израел) има божествено обещание от самия Бог! Следователно много е важно елитът да убеди света, че те са действително евреи.

Ако успеят да убедят хората, че те действително са "евреи", тогава тяхната претенция за "божествени права" ще бъдат узаконени. И понеже те успяха да убедят голяма част от света, че са истински евреи (т.е. потомци на Абрахам), трябваше да претърпят и стра­дат извънредно много заради злодеянията и престъп­ленията на елита. Истинските християни също са били избивани и гонени заради лошите действия на (евреите във) Вати­кана (техни собствени сведения признават за над 50 милиона хора). Така че не са само евреите преслед­вани. По цял свят хората (са излъгани да) симпатизират на (уж) преслед­ваните евреи. Ние също подчертаваме, че е съвсем неправилно и дори престъпно да се наказват невинни евреи заради постъпките на фалшиви и неевреи въ­обще, както и да се наказват истински християни заради постъпките на Ватикана.


.......................................................



Източник: стр. 202 от книгата СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ - 2

© Никола М. Николов — автор © Божидар Б. Палюшев — автор

ISBN 954 - 90060 - 2 - б


Моя бележка:

* Бенджамин Харисън Фрийдман (р. 1890 +1984 на английски: Benjamin Harrison Freedman) е влиятелен еврейски общественик и индустриалец, живял в Ню Йорк.

Бенджамин Фрийдман е противоречива личност сред еврейската общност, тъй като отхвърля фундаментални постановки за историята на евреите, като застъпва радикално становището на Артур Кьостлер за хазарския произход на източноевропейските, полски и германски евреи ашкенази. От своя страна еврейската общност го обвинява в предателство и оказване на дестабилизаращо влияние върху американското и световно обществено мнение, понеже възгледите и твърденията му застрашават съществуването на Израел.

Спорът ескалира и Фрийдман приема християнството и в частност католицизма. Произведенията му засягащи основно юдаизма са забранени във Федерална република Германия, предвид нацисткото минало и наследство в страната.


Със съкращения! Григор Симов





Гласувай:
2



1. ravramov - Богоборческата юдео-масонска върхушка
21.01.2016 12:39
(наследниците на книжниците и фарисеите от времето на Христос) води стремглаво света към събитията описани в Откровението на св. Йоан Богослов и възцаряването на антихриста!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318476
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031