Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2016 10:18 - Сноудън: Америка отдавна трови руснаците /и света/ с биологично оръжие! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5364 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 29.01.2016 10:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поредно видео-обръщение на бившия сътрудник на разузнавателните служби на САЩ, Едуард Снодън хвърли руската общественост в шок. Повече от 80% от продуктите, стоките, торовете и лекарствата, внасяни в Русия от САЩ, са ОПАСНИ за населението. Такова СЕНЗАЦИОННО заявление направи Сноудън в пряко предаване по 56-ти тв. канал. Достоверността на тази информация се проверява от експертите, но няма съмнения че е така. Информаторите на Сноудън продължават да му съобщатват нови и нови разузнавателни данни за дейността на Америка против Русия.

Както е известно, продоволственото ембарго не се простира над вноса на месни, рибни и селскостопански продукти, и други различни популярни стоки, и безалкохолни напитки от САЩ. А да не говорим, за различните полуфабрикати за ресторантите за бързо хранене, чиято популярност е небивало висока сред руските граждани. По думите на Сноудън, във всичките продукти употребявани от руснаците, има бомби със забавено действие - особена разновидност паразити.

Сноудън: “На първ поглед това изглежда смешно, но в Америка отдавна се провеждат мащабни изследвания за разрушителното въздействие на паразитите върху организма на човека. Подложените на опити ги заразяват със специално създадени форми, чието откриване в организма е практически невъзможно. Това е свърх-опасен биоматерял, главното предназначение на който е, буквално да “изяжда“ и разрушава човека отвътре!”


Това са особени микро-разновидности на паразити. Попадайки в тялото на човека, тези паразити МИГРИРАТ из тялото. И обикновено, струпванията на паразитите, в един или друг орган на човека се откриват чак след аутопсията.

Най-добрата среда за живота, размножаването и жизнената им дейност, е човешкият черен дроб, мускулната тъкан, очите и, разбира се, главният мозък, когото паразитите достигат след 10-12 години. Това е крайната степен на заразяване, след която човек вече никога няма да може да се възстанови. Разрушаването на организма е бавно, човек даже не успява да го почувства. Смъртният изход е при 9, от 10 случая.

На въпроса, защо никой преди това не е бил тревога, по този повод, Сноудън даде напълно убедителен отговор: “Ще посоча неколко факта. Нека погледнем в статистиката за смъртността в Русия. В 87% от случаите, главната причина е мозъчен кръвоизлив, или с други думи, инсулт. Случайност ли е това? За последните 20 години това заболяване излезе на първо място, сред причините за смъртността на населението. Лекарите поставят тази диагноза при всяко нарушаване дейността на мозъка. А каква е реалната причина, никой, никога не узнава, защото в такива случаи не се прави и аутопсия. В такива случаи, човекът или само вегетира, или е труп”.

Най честият първи симптом е бърза уморяемост, слабост, главоболие и нарушаване на съня.

“Ние свикнахме да приписваме всичко това на какво ли не: магнитни бури, кръвно, стрес. Само не подозираме, че в нас вече е ВКЛЮЧЕН МЕХАНИЗМЪТ НА УНИЩОЖЕНИЕТО”, - каза Сноудън.

Начините за заразяване са много. Главната опасност са ресторантите за бързо хранене и популярните газирани напитки. Особена опасност са спортните храни, биологичните добавки, лекарствата и ваксините – при които вероятността от заразяване е 100%.

Преди време главната санитарна служба на страната закри част от ресторантите за бързо хранене “Макдоналдс”. Главна причина били многобройните нарушения на изискванията на санитарното законодателство.
С хранителния гигант, Роспотребнадзор се бори отдавна. Глоби, предписания и искове в съда. Но всичко бе напразно. Преди две години мрежата от ресторанти беше пред закриване. В Москва даже долетели представители от Америка. За пореден път те обещали да въведат ред, и... продължили експанзията си из регионите на Русия.

Селскостопанската сфера в Русия също се оказала заплашена. Обръщението на Сноудън предизвика шок сред отговорните за селското стопанство. По-голямата част от торовете се внасят от САЩ. Те също се оказали заразени с яйца от паразити, а фермерите наторяват с тях почвата и третират овошките и плодовете.

Сноудън: “Да се бориш против това е безполезно. Механизмът вече е в ход. Америка разбира пагубността от действията си на политическата арена, и е готова да използва всякакви средства, та по какъвто и да е начин да постави Русия на колене, и да я разложи отвътре, в ПРЕКИЯ СМИСЪЛ!

Води се невидима война. Затова призовавам всички граждани към бдителност!”

 

Изявлението на Сноудън комментира директорът на НИИ по епидемиология: “Информацията определено предизвиква опасения. Трябва да се направи спешна и щателна проверка на всичките действащи пунктове от мрежата за бързо хранене, за подтвърждаване думите на г-н Сноудън. Гражданите на страната трябва да бъдат информирани за возможната опасност, и по възможност, напълно да изключат от менюто си гореспоменатите продукти. За профилактика препоръчвам да се употребяват антипаразитарни препарати с разширен спектър на действие... Само така можете да обезопасите себе си и своите близки от възможната заплаха”.

 

http://www./ logoslovo.ru/forum/all_1/topic_13720/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
10



1. wqpwqp - Това се имаше предвид, но все пак ...
29.01.2016 10:45
Това се имаше предвид, но все пак човек трябва да се храни.
Институтите и лабораториите да се заемат с въпроса...
В България не е по-различно.

Тази вашингтонска пасмина няма скрупули, няма морал! Отврат!



.
цитирай
2. morskipesni - да, приятелю
29.01.2016 21:11
Всички трябва да знаят това- фармафията (основно юдо-масонската) трови цял свят, трови и българите. Лекарите (като мен) имат ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗБОР, да мълчат за да не бъдат подложени на гонения и тормоз. Би ли Ви успокоило това, че в Германия е същото- даже по-лошо, там просто е невъзможно лекар да предпише безобидно, ефективно, природно "бабешко"лечение, понеже след поставянето на диагнозата се навлиза в графа "терпойтише лайтлиниен" , където УЛТИМАТИВНО СЕ ПОСОЧВА какъв ХИМИЧЕН МЕДИКАМЕНТ следва да се предпише?
цитирай
3. morskipesni - За основа
29.01.2016 21:15
като следващ прочит може да Ви послужи книгата "Световната конспирация срещу здравето", има я свободно в Интернет- на авторът д-р Гълъбов е бил сериозно заплашен и не се предвижда 2-ро хартиено издание. Аз му предложих да финансирам преиздаването, но той категорично (и с основание) отказа. Няма 'лабаво, тия фарма гадове печелят само от малка България милиард годишно!
цитирай
4. indiram - Здравей, Григор!
29.01.2016 21:41
Каква обич в последните години към България от Америка (приятелите)!
Все респективи ни навестиха! - Иха! - да ни ползват за мост... на послания. Защо България? --- една страна, на политическата карта, по-малка от Американски щат.
Заради или поради що Е? - срам ги е да се нарекат ... от де са.

Поздрави!
цитирай
5. ernest - Да
30.01.2016 00:08
Това с лекарствата почти всеки по-осведомен човек го знае. А за другото се предполагаше, че е така. Дори мислех, че е възможно някои от вредните вещества да се задвижват при определени условия, не веднага, а само да се натрупват и в даден момент да се задействат. Ами затова се правят йога пречиствания и всичко е наред. Линк към постинг за един от видовете пречиствания:

http://ernest.blog/drugi/2013/12/21/prechistvaniia-1-prechistvane-na-cherniia-drob-jizneno-vajno.1221282
цитирай
6. nedovolen - 1
01.02.2016 16:14
Повтарям някого : златния милиард, даже половин милиард - човеци, не пари,са достатъчни за тези, които в момента владеят планетата Земя. И се хранят с отрицателните емоции, създавани тук и в това време.Това не са само илачите. Кой както иска да го осмисля.
Въпрос на гледна точка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357376
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930