Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 23:28 - Отрокът Вячеслав - Пророчества за последните времена и Второто пришествие на Христа. liveinternet.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6812 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.12.2016 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вячеслав починал на 17 март 1993 г. на 11 години. На един схимонах, декември 2002 г. му се явила Божията Майка заедно с «отрока Вячеслав» и казала: «Ето оставям ви отрок, за спасение и милост. За много страни и народи, от Русия ще дойде спасение, чрез този отрок – Вячеслав...»

 

image

 

«Драги братя и сестри, - пише майката на Вячеслав, - Славчо дойде в този свят, за да ви каже и предупреди, да не вземате световния паспорт на сатаната и чиповете му». Той казваше: «Ще дойде време, когато човек ще поиска да му се издаде дребна справка, но ще му кажат: «Получете първо номер (ЕГН), иначе справка няма да ви дадем». Отрокът каза, че Бог на никого няма да прости, който приеме световен (универсален електронен) паспорт и печат, каквото и да измислят хората, за свое оправдание.

Според публикуваните по-късно спомени на майка му, Славик в много отношения бил необикновено момче. В заключението на експертна комиссия от Челябинската епархия на Руската Православна Църква, се дава следната характеристика:

"В публикуваните спомени за него, се казва че момчето е произхождало от въцърковено православно семейство и е имало ангелоподобна външност. Бил е необыкновено добър, послушен, интеллегентен, благочестиво-набожен; и освен това, от ранно детство се отличавал със свърхчовешки знания и способности: пророчествал и умеел да диагностицира и да лекува различни заболявания. Именно последното било причина за повишеното внимание към него, първо от земляците му, от Чебаркуле и Миас, а после и от многобройните му посетители. По свидетелство на роднините му, два пъти карали момчето в Троице-Сергиевата лавра, където водели продължителни разговори със стареца Наум. Там били удостоверени и лечителските му способности, като дар Божий."


 

Отрокът Вячеслав (Крашенинников) - Пророчества за последните времена и Второто пришествие на Христа.

Славочка каза, че нищо не може да се спре и да се измени. На Небето всичко е решено — скоро Бог ще е на земята!

Славик казваше, че в некои московски родилни домове поставят микрочипове в децата...

Хората ще стават много зли. За подпечатаните ще има отделни магазини с добри стоки, за за останалите ще са магазините с лоши стоки и с високи цени. (Обърнете внимание, че в Америка днес става нещо подобно с чиповете. Които имат имплантирани чипове, не чакат на опашки в летищата, качват се първи, и други предимства им измислят. В Русия вече въвеждат Универсална Електронна Карта. А когато обхванат всички с УЕК, ще се окаже, че на много хора им се крадат парите от Универсалната Електронна Карта. И за да им се осигури безопасност, няма да се откажат от УЕК, но ще им предложат да си имплантират (универсален) микрочип, който вече, уж, никой не ще може да го подправи. И явно, всичко отива натам. С УЕК се цели да се подготви обществото за чиповете и печата на антихриста. Този процес е необратим и всичко се случва пред очие ни.)

Но накрая ще изчезнат магазините за не приелите Универсалните Електронни Карти. Световният управител /Антихрист/ ще развращава младежите, чрез всепозволеност. Ще бъдат разрешени всички видове пороци /и всичко ще се върши публично/.

Но своите Господ ще опази от глада. Само не дълго ще трябва да изтърпят. Ангели ще хранят не предалите Бога, хора.

Света ще го погуби изгодата!

Славик казваше, че вместо армия, в Русия ще създадат бригади за бързо реагиране. Те, с бързото си появяване, ще «гасят» всяка проява на недоволство. Ще има твърде много подслушващи устройства (като джиесемите, например). Даже на улиците хората ще се страхуват да говорят. Времето ще е по-лошо, отколкото при Сталин.

Почти всички ще се занимават със спиритизъм. Хората открито ще слушат бесовете, ще живеят според техните съвети и ще разговарят с тях, приемайки ги за „висш“ разум. В началото тези хора ще се присмиват на обикновените хора, (каквито ще останат много малко), считайки ги за изостанали и ненужни на планетата. Но когато разберат, че са се оказали в мрежите на лукавия, ще започнат силно да злобеят. Те ще са готови със собствените си ръце да убиват тези, които са се опазили. На нормалните хора ще им се налага да се крият.

Славик каза, че ядрената война ще е нищо, в сравнение с навдигащата се над нас катастрофа. На Луната има много, много бесове - т.н. извънземни. Те могат да показват различни видения на Луната, а може би и на слънцето. Затова не трябва да се заглеждаме в измамните им имитации на небето. 


 

 Слугите на антихриста

 Славик каза, че извънземните са бесове...  Те много се плашат от Иисуса Христа и поради страха, са ограничени в дейността си, иначе хората отдавна нямаше да ги има на Земята. Бесовете с люта ненавист мразят хората, защото Господ със светците попълва броя на падналите ангели. Злите духове не понасят иконите на Спасителя, на Света Богородица и на светците. Те не обичат и горящите восъчни свещи, и миризмата на тамяна, а особено не понасят Неделната молитва, от която започват да се мятат и да изчезват.

Момчето казваше: "Не им вярвайте, никакви извънземни няма. Извънземните, в които вярвате, не са никакви извънземни, а са обикновени бесове (дяволи). Бойте се за душите си, не разговаряйте и не общувайте с тях. Хората не трябва да се ругаят. Злите духове, на низкото ниво, много псуват, и псувните са им разговорният език."

Скоро на небето ще започнат да се явяват всякакви знамения, и хората не трябва да се увличат в тях... Славик разсказваше буквално това, което е написано в Евангелието за прелъстяването на хората, и молеше да не се гледат тези «чудеса», каквито много ще бъдат показвани по небето и на луната, защото това ще е бесовска измама.

Не всички учени ще повярват в тези чудеса и това ще ги принуди да направят такъв апарат, който ще им позволява да разпознават сред хората т.н. «извънземни», т.е. въплътилите се бесове, които са много, много опасни.  С този прибор всичко представящо се за «човек», и цялата им вътрешна същност, ще се вижда като на рентген. Такива псевдо-хора ще се окажат множество, и учените просто ще се ужасят.

Славик каза още, че полуматериалните НЛО използват за гориво брилянти (елмази). Брилянтите за НЛО, на бесовете им ги доставят силните от този свят, т.е. – "посветените" от Световното правителство. Колкото повече брилянти им доставят, толкова по добре е за тях, и че и хората щели да се научат да правят такива кораби.
Хората ще повярват, че Иисус Христос е Спасител, и във всеки въздушен апарат ще има неугасващо кандило и икона на Господа. Това ще е кратък период, когато Господ ще даде възможност на човека да се срази с демоните, под надзора на Небесата.

Славик каза, че когато извънземните вземат парченце кожа от човек, уж за анализ, те, после от мъничкото парченце кожа ще създадат цял пласт човешка кожа, която ще опъват върху себе си.  А понякога ще правят страшна "подмяна", когато вместо отвлечен човек, ще върнат напълно не отличим външно, от него, човек, а отвлечените хора, или ще унищожават, или ще ги изпращат в робство.

Когато бесовете бъдат подгонени от "злите космически сили" /а всъщност, от Бога/, тогава истинският им вид силно ще бъде замаскиран, и в реалния свят те ще действат под маската на реални хора.

В приземилите се НЛО, по цялата земя, бесовете ще канят хората на медицински прегледи и лечение. И хората масово ще отиват при тях, за "здраве", а ще се връщат като «здрави зомбита». 
Новият световен управител ще разреши всичките пороци, обяснявайки го с това, че уж на Бога не са му нужни хора, които се въздържат, и че уж всичко било създадено именно затова, всички да се наслаждават. И хората ще се възмущават, че Светата Църква, неправилно ги е учила. Те ще приемат лъжеучението на световния управител, че на Бога не са нужни въздържанието, постите и благочестивият живот. 

Но не всички ще предадат Бога

Славик казваше, че не всички свещници ще предадат Бога. И когато променят Символа на Вярата, пак ще останат черкви в които ще се служи по старому. И в тези храмове, където служат по старому, трябва да се ходи за изповед и причастие.


 Славик казваше, че в къщи не трябва да се държат кучета. И в никакъв случай не трябва да се допуска попадане на куче в храм. Кучето трябва да жиее на двора. Не трябва да държите маски, черепи, фантастически книги и т.н /и кукли на вещици, както се прави напоследък!/. Защото в тях се заселват зли духове. 

Славик каза, че храмовете ще пустеят и в тях неофициално ще разрешават да се отварят разни работилници. Ще настъпи глад и жените ще понесат скъпите предмети в оказионите. Ще предават там и икони...

Славик каза, че водата ще започне да изчезва от повърхността на земята. А дърветата и другите растения ще загиват. Но Славик казваше, че по милост Божия, тези които ще са без печати, ще могат да отглеждат по нещо в градинките си. 

Водата ще изчезва, а оставащата ще се разваля. 

Славик предсказваше, че един слой от небето ще изгори и небето ще приеме съвсем друг вид. И че небето в действителност, съвсем не е синьо, а е такова, като над Ирак, когато там гореше нефта. 


Хората ще се научат да се лекуват от рак. Ще дойде време, когато ще повишат цените и заплатите. За година и половина – две, преди глада, цените на стоките ще бъдат намалени. Ще позволят на хората да поживеят добре, но после ще скрият продуктите под земята и ще започне глад. Русия ще започне да се раздробява. Даже малките републики, катоТатарстан, ще започнат да се отделят една от друга. Това ще помогне за икономическото преживяване, но когато започнат катастрофите, няма да има кой да помага. Всеки регион ще е зает със собствените си проблеми. 


Переди войната ще разстроят и разрушат армията. Ще започне изключване на електричеството. Навсякъде ще е студено и няма да има отопление. Ще изключат газта и тока. В училищата няма да има даже тебешир и листа. Децата ще се мотаят по улиците. Ще се завърнат болестите. Ще има една болест без име, от която ще има множество трупове по улиците, и никой няма да ги погребва. По тях ще пълзят червеи и наоколо ще се стеле смрад. Хората ще умират, както си ходят, защото ше са съвсем без сили. 


В Америка ще взривят две големи здания (Световния Търговски Център?), а после ще взривят основата на статуята на «Свободата». Статуята, като че, ще направи една крачка, и ще се разбие на парчета. В Руссия също ще взривяват жилищни блокове (сами ще ги взривяват). 


Много често ще падат въртолети и самолети, защото няма да е желателно хората да заемат въздушното пространство. Там ще летят НЛО (бесовете), които се готвят за война с Бога. Те мътят главите на много могъщи хора от този свят. 

В къщите и апартаментите ще е неспокойно. Хората ще виждат разни аномални явления. 


Парите на световното правителство ще се наричат евро. И последната страна, която ще ги приеме, ще е Америка. 


 

Печатът и биочиповете

Славик каза, че след биочипа ще има някаква много симпатична мъничка сива пластинка — световният паспорт. Когато го приема човек, на ръката и на челото му ще му поставят печат, във вид на татуировка. Печатът ще се нанася с някакви изотопни лъчи. Бог на никого няма да прости за приетия печат. В началото печатът няма да се вижда, но после постепенно ще светне със зелена светлина, като електронно екранче.

Отначало храта ще се плашат и ще скриват клеймото, а после ще престанат да се стесняват и открито ще носят знака на антихриста. Постепенно тези хора ще станат много зли. Особено ще злобеят срещу тези, които нямат печат.

Ако човек не издържи глада и влезе в магазин да си купи храна, тогава, минавайки през касата, ще му сложат печата. Тези които получат такъв номер, вече няма да могат да умрат и ще станат като безсмъртни. Ако такъв човек се засили с кола и с блъсне някъде, за да приключи с ужасния живот, той, и да се разлети на парчета, заедно с колата, пак като във филм на ужасите, парчетата пак ще се съберат и човекът ще оживе.

В тези времена в некои места, деца ще умират от глад, Москва ще живее безсмислен живот, но после ще започне да пропада в земята. 

 


 Нашата страна ще воюва с Китай. В началото (в деведесетте години) Русия ще се помири с Америка. Много американци ще са на нашите граници. У нас всичко ще е американско, даже киното. После на руснаците всичко това много ще им омръзне, и те ще се радват да видят поне една малка руска марка.

Когато американците ще са на прага на война с Китай, те в последния момент ще изплашат китайците и ще ги насъскат срещу нас. 


Войната ще е такава, че някъде ще има кръвопролитни боеве, а другаде ще превземат и без един изстрел. Вечерта ще заспим като руснаци, а сутринта ще се събудим «китайци». Християнските черкви и мюсулманските джамии, съвсем малко ще ги преправят (ще преправят покривите, по китайски), ще сложат пред входовете дракон, който, вместо камбана, с глух, протяжен звук, ще призовава хората на поклонение. Съпротивяващите се ще бъдат убити или обесени.

Славик казваше, че китайците ще убиват нашите мъже и момчета и ще стерилизират нашето население.

После американците, за първ път в света, ще употребят ново психологическо оръжие, което ще действа само срещу тази раса, и ще ги прогонят в Китай. Но действието на това оръжие ще е такова, че даже и у тях в Китай, те никога няма да могат да се възстановят и да станат нормални. Славчо каза, че попадналите под въздействието на това оръжие, китайци, и в дома си ще се стараят да се заврат в някое тъмно място и постоянно ще се тресат от ужас.

Особенно се учудваше Славик на израилтяните. Той каза, че в Израел ще започне война и израилтяните, обкръжени от всички страни от мюсульманите, ще проявят чудеса от храброст, но пак ще бъдат победени. Мюсулманите ще осквернят нашите христиански светини, с което много ще разгневят Бога.


 

Славик каза, че последният Руски ръководител ще разкаже цялата истина за Горбачов и Елцин, и хората много ще се разгневят. Тогава няма да има гориво и цялата техника ще стои.

Славик казваше, че земята не е кръгла, и динозаврите не са измрели. В земята има огромни кухини и при затоплянето на климата, в тези места ще пропада земята, а на места тя ще се раздалечава на пластове, в различни посоки. 



Англия ще потъне и англичаните ще се евакуират в Русия, и правителството на Англия го знае, но не им се вярва.

Славик каза, че адът существува реално, и той е под нас. Славик разказа за Сталин. В ада има място, където тече вряла вода, и в нея, някои стоят потопени до петите, други, до колене или до гръдите, а Сталин, целият е потопен там.

Славик казваше, че в най-низката част на ада е много студено, там е лед и там са всичките големи грешници. В ада има стаи, където хората просто стоят на тъмно и не ги мъчат. И ако някой се покаже от огъня или врящия казан, бесовете с ожесточение, пак го потапят. 

Случва се така, че земята под нозете на човека пропада и той пада в пълната адска тъмнина, където вижда около него, само множество огнени святкащи очи. И злобните духове - бесове, се нахвърлят на такъв сиромах, и веднага го разкъсват на части.

Славик каза, че в Черно море ще има гигантски взрив, понеже в морето е останал само много тънък слой вода, а под него, по дъното на морето пълзят някакви организми, като червеи, които са твърде много и отделят сероводород. 

И цялото това подводно пространство ще се взриви, и взривът ще стигне до горните слоеве на атмосферата, където по вина на човека се е насъбрало огромно количество химически и других отпадъци. И ще се създаде такова впечатление, че гори земята, водата и небето. 

Градът Одеса ще го спаси това, че ще избие голям водопровод с пресна вода. Горящият град ще бъде залят с пресна вода, и това ще спаси мнозина. 

В Прибалтика ще се вдигнат огромни вълни и ще отмият крайбрежието... 


 

Голяма катастрофа ще се разрази над Сибир. Там ще падне от небето кристална решетка, която ще унищожи всичко под себе си. Устройството на тази решетка ще позволи на някои хора да се измъкнат. На места там ще има силно заледяване и студът ще достига фантастични градуси. 

В Петербург ще се вдигнат подпочвените води. Ще погребват хората така, че ще ги поставят върху калта и ще затрупват ковчега с кал. 

Челябинските заводи ще спрат и ще запустеят. Ще остане само охраната. А после гигантските постройки ще започнат да пропадат под земята. 


Хората, които останат на земята ще изнемогват от глад и жажда. Водата ще става гъста, смрадлива и червена, като кръвта на умрял човек. Растенията ще спрат да растат. Няма да има, нито ватър, нито дъжд. Из под земята ще наизлизат всякакви гадини. От вмирисаните водоеми ще изпълзят много големи същества, подобни на червеи. 


 

Измамните чудеса на антихриста

Когато самият дявол започне да върши лъжливи чудеса и да казва, че е бог, тогава християните ще виждат в него Иисуса Христа, мюсулманите — Мохамед, а будистите — Буда, но некои от буддистите ще се усъмнят, защото Буда не се е готвел да идва на земята. Около дявола ще има множество бесове, а хората ще виждат в него бога, при това, всеки ще вижда своя бог, а бесовете ще им се виждат, като ангели. От дявола (антихриста) ще се разнася силен смрад, но хората няма да го усещат. И само некои няма да отидат да го видят лично. 

Дяволът ще «премества» планини, а хората ще идат да пипнат тези «преместили се» през морето планини, и ще са много удивени, но в действителност, никаква планина няма да има, а всичко това само така ще им изглежда. А виж, огън от небето наистина ще сваля.


 

Защита на верните

Хората останали преданни на Бога, Господ ще ги закриля с такава сила, че те, живеещи в неголеми селища, ще са недостъпни за злите сили. Тях просто няма да ги видят...

 


Второто пришествие на Христа

Земята ще се очисти с пришествието на Господа, и ще е прекрасна, но вече друга - различна. При Второто пришествие на Христа, Ангели ще носят огромни буци земя по въздуха, ще запълват пропастите, образували се на повърхността на земята, и ще изравняват земната повърхност. И ако човек наблюдава тази дейност, той няма да види ангелите Ангелите, а ще види летящата по небето земя. И в крайна сметка, преди новия век, земята ще е практически равнинна.


 

Динозаврите ще са по умни и от най-умното куче

Славик казваше, че има огромни кухи пространства, където тече чиста-чиста вода, а растенията са много меки. Динозаврите, които са живели на земята, са слезли под земята. И вследствие на подземните ядрени взривове те сега са с много големи размери и набират сила. В стените на подземните пространства има много яйца на динозаври. И когато климатът започне да се затопля, земята ще се разтвори, и те ще излязат на повърхността. Те са различни — тревопасни и хищи.

И макар че ще са на земята за много малко време, те ще успеят да натворят твърде много злини. След известно време земята пак ще се разтвори и те ще отидат под земята, - този път, завинаги, и никога повече няма да се появят. Учените не могат да прегледат подземните празнини, където живеят динозаврите, понеже пречи слой с радиоактивен пясък. Първият динозавър ще се появи на брега на Волга. Господ ще им позволи да излязат на повърхността, за да посрами човешкия ум, твърдящ, че динозаврите са измрели. Останали са рисунки на Славик, изобразяващи динозавър в "разрез" - с посочване на уязвимите им зони и нервните центрове, та да знаят хората, как да ги унищожават.

«Света ще го погуби изгодата!» - често повтарял отрокът. Не трябва да се правят изводи, според мотива - «изгодно ли е това за мене или не е?». Отрокът Вячеслав го учудвало безгрижието на хората. «Но нали, така или иначе, на всеки ще се наложи да отиде при Бога! И какво ще Му кажете?!».

Думи, не на момченце, а на мъдър човек, ни е оставил Славик, когато е казвал, че в каквото и време да живее човек, е грях да се тича от религия, към религия, в търсене на по-леки пътища за изцеление и материална изгода. Грях е да се предава Родината, и да се изоставя, в търсене на по-голямо удобство, комфорт и изгода. Голям грях е заради пари да се предава Бог. Вячеслав наричаше това - «служене на преизподнията». Главното за човека е да знае, че без изповядване на греховете и без причастие, няма да оцелее и да се спаси. Без тези неща, хората ще започнат да оглупяват. Даже и най-скромното въцърковяване днес е крайно важно за бъдещия живот. Да се изпусне тази възможност, означава да се изгуби всичко.

Интересно е, че за извънземните (а всъщност, за бесовете), които открито ще се покажат на света в последните му дни, е говорил и старецът Антоний. «Ето още едно зло, вършено от господарите на телевизията – приучаване на хората към външния вид на бесовете! Това приучаване вече е в действие: от всички страни човека го гледат монстри. Сега ги наричат извънземни, или както и да е, другояче, но това са бесове. Ще мине време и те, бидейки на служба на антихриста и неговите помощници, ще започнат свободно да се явяват на хората. И къде, къде по-трудно ще е да се борят с тях, тогава!»

«А на нас ни е все едно, и хич не мислим, че след неколко години бесовете, не на другия свят, а в този, ще ги гледаме, в целия им безобразен вид. Вие да, а аз няма да го доживея».


 

За себе си отрокът Вячеслав казвал следното: "Когато научите, кой съм аз всъщност, тогава, отначало много ще се изплашите, че толкова просто сте се отнасяли с мене, а после ще се гордеете с мене. А и мнозина много ще ми завидят, когато се зашуми от към Лаврата и намерят древна Книга с пророчества за Троице-Сергиевата Лавра. Там е написано, кой съм аз..."


 

източник :http://www.bpplanete.ru


 

http://www.liveinternet.ru/users/inneessaa/post263512167/


 

Извадка.

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319778
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031