Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 09:48 - Според властите на САЩ вегетарианците са потенциални терористи и трябва да се донася за тях
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1913 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.03.2016 11:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ФБР изброява редица признаци, на потенциални терористи сред подрастващите, в т.ч. снимането на правителствени сгради, разговори за пътешествия в подозрителни места, борба за права на животните и използване на мобилни приложения за безопасни електронни писма и съобщения.


 

image


 

Такова поведение си е напълно нормално, но ФБР призовава американските подрастващи да донасят за своите връстници, занимаващи се с подобни неща...

 

На сайта на ФБР има списък с т.н. екстремистки идеологии, сред които е и борбата за правата на животните... (и стремежът към екологични храни, и природосъобразен начин на жовот... и отглеждането на собствена растителна или животинска храна, и ползването на вятърни и слънчеви източници на независима енергия, и ... събирането в резервоар на дъждовна вода от капчука !!! Г.С.)


 

«На мен въобще не ми харесва идеята, някой да донася за нещо, ако не става дума за сериозни неща...», — счита обикновен американец.


 

Инициативата на ФБР предизвиква редица въпроси. Ще стане ли животът на американците по-сигурен? Нима не следва да се поощряват младежите които не се плашат да се съмняват и да критикуват?

.....................................................


 

Ето и част от коментарите в руската публикация, от която е тази извадка:


 

  • И в СССР нямаше такива неща. САЩ стана тоталитарна държава, по-лоша и от СССР. Само че не си го признават.


 

  • След масовите протести около Белия Дом, по време на виетнамската война, когато там се събираха на демонстрации до 2 милиона души, американското образование беше реформирано (а сега и нашето е реформирано по същия начин) и беше поставен приоритет на тясната специализирана подготовка, защото човек с тесен кръгозор свиква да се доверява на специалисти и става лесно манипулируем.


 

  • ПАРАНОЯ, - какво друго да кажеш. Народи, които си узаконяват всякакво беззаконие и всяка мерзосост, под фалшиви предлози за права на човека, просто, в прекия смисъл са откачили. И защо тези народи считат себе си за цивилизовани (сифилис-овани) и учат другите, как да живеят, а не излекуват първо себе си!?


 

  • Доколкото зная, да се донася за съседите в САЩ е нещо обикновено, и затова призивите на ФБР падат в благодатна почва.


 

  • Това показва, колко елитът на САЩ се страхува от своите граждани.


 

http://rusvesna.su/news/1457877103


 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28380945
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930