Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2016 20:42 - Зловещият план на световния елит за глобален системен срив, с начало войната в Сирия, zahariada.com
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4072 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В следващия анализ  Брандън Смит от Alt Market  предлага една сравнително проницателна статия за потенциалната поредица от събития, които могат да възникнат през следващите няколко години.

image

В статията се описва как стъпка по стъпка световният елит  поставя “шахматни фигури”, показани са последствията за  всеки един от нас, и това, което можем да направим сега, за да се предпазим от неизбежния глобален срив, който вече е стартиран.

Едва ли има някакво противодействие в личен план, но все пак всеки може да прецени как да минимизира щетите за себе си и семейството си…

 

Предговор на редактора на SHTFplan, публикувал материала.

Глобалната криза

В продължение на много години в Alt Market (и Neithercorp.us)  старателно разяснявах най-вероятния начин за  разпадане, който ще се реализира в Съединените щати. Много важна част от този анализ е икономическата дестабилизация, причинена от загубата на статута на долара като световна резервна валута и петродолар.

Също така, аз винаги ясно посочвах, че финансовата криза няма да бъде събитие, което се случва в ситуация на политическо затишие или вакуум. Централните банки и международни финансисти, които са създали нашият  настоящ и развиващ се  колапс, няма да позволят разрушаването на икономиката на САЩ, доларът, или глобални пазари, да се случи, без събития – маскировки, предназначени  да скрият вината им. Те се нуждаят от нещо голямо.

Нещо толкова голямо, че средният гражданин да обезумее от страх и да се потопи в тотално объркване. Фокусите с дим и огледала ще бъдат толкова осезаеми и съкрушаващи душите на хората, че ще оставят огромна част от хората по света хипнотизирани и безпомощни да разберат корена на кошмара, който ще се разкрива пред тях. На Елитите им трябва изфабрикуван Апокалипсис.

Включва се  Сирия …

Предупреждавах за  сирийската крайъгълна точка от  много дълго време. Договорът за взаимна отбрана на Сирия  с Иран, нейните тесни връзки с Русия, руската военноморска база на крайбрежието на страната, руските модерни оръжия в арсенала и, близостта на страната до  уязвимите морски пътища на петрола, всичко това прави сирийския народ перфектният катализатор за глобалната катастрофа .

Гражданската война в Сирия се   разпространи в съседни страни като Ирак, Йордания и Ливан, и ако погледнем фактите обективно,  цялата война е продукт на тайни операции от страна на САЩ и техните съюзници .

САЩ обучаваха, въоръжаваха и финансираха  бунтовниците, като  използваха оперативни лица от Ал- Кайда. Саудитска Арабия изпращаше пари и оръжия. Израел помагаше на бунтовниците като  използваше  въздушните удари вътре в границите на Сирия (дори ако това да означава, че израелското правителство значително е подпомагало своите предполагаеми смъртни врагове). (Г.С: Всички страни в света се управляват от местни и чужди евреи и криптоевреи, строго подчинени на световния еврейски елит! И особено Саудитска Арабия, Емиратите и Турция. И от там идва "необяснимото" им фактическо единство със САЩ и Израел)

Тази война нямаше да се случи днес, без специалните  усилия на Запада. Точка.

Извън краткото обсъждане на сирийското въстание, може да се открие организацията на чудовищата. Морално пропаднали типове и такива за мокри поръчки, чиито престъпления са добре документирани, включително масовите разстрели на невъоръжени войници в плен, изтезания и обезглавяването на невинни цивилни, осакатявания и канибализъм на трупове, както и институционална религиозна тирания срещу уплашените жители. САЩ създадоха и освободиха тези демони, а  сега хората молят Белия дом да ги подкрепи със силата на оръжието.

Но каква е целта … ?

 

Целта, аз мисля, че е радикална трансформация на политическите, икономически и социални системи в света. Целта е да се създаде силен страх,  страх, който може да се използва като капитал за закупуване на това, което  глобалистите наричат “нов световен ред”. Сирия е първата плочка от домино в дълга верига от бедствия, които Rand Corporation (основният “мозъчен център ” на САЩ (на еврейството)) понякога наричат “проверка”.

Докато пиша това, администрацията на Обама насочва военноморски и сухопътни сили към необходимото място и се опитва в  мъчителен патетичен маниер да убеди американската общественост, че 90% от нас мислят “погрешно” и, че нападение срещу Сирия, в действителност, е необходимо.

Изглежда, че този естаблишмънт е решен да включи тази верижна реакция и ускорението на глобалната криза. Така че, ако има удар, какви събития можем да очакваме през следващите няколко години? Ето краткото им изложение… …

1 ) Много съюзници на САЩ ще се въздържат от пряко участие в нападението срещу Сирия. Обама ще продължи   едностранно (или с продължаващата подкрепа на Израел и Саудитска Арабия ), което ще фокусира дори повече внимание върху САЩ като основна причина за кризата.

2 ) Обама ще се опита да смекчи обществения отзвук, ограничавайки се с ракетни атаки, но тези атаки ще са много по-неефективни в сравнение с предишните войни в Ирак и Афганистан .

3 ) Забранена за полети зона няма да се подготви, но военноморските сили на САЩ ще се стремят да останат извън обсега на руските ракетни технологии от високо ниво, които се намират в ръцете на Сирия, и това ще удължи времето за отговор на сирийските военно-въздушни сили и ще направи отговора по-труден. Очаквайте още повече жертви в американския флот и военновъздушните сили отколкото в Ирак и Афганистан.

4 ) Иран незабавно ще изпрати войски и оръжие в подкрепа на Сирия. Сирия ще изумява с различни бойни сили, които ще се борят по идеологически причини, а не за чиста политика и граници. Битките ще се разпространят и в други страни, тайно и открито, както  във Виетнам.

5 ) Израел, вероятно, ще  бъде първата страна, която ще изпрати официално сухопътни войски в Сирия (а може би и Иран), позовавайки се на липсата на ефективност на въздушните удари на САЩ. Американски войници ще ги последват скоро след това.

6 ) Иран ще затвори Ормузкия проток , потапяйки няколко товарни кораби в тесен провлак, и ще насочва ракети към всички водни съдове, които ще се опитат да изчистят прохода.  Износът на суров петрол през пролива Ормуз ще спре в течение на няколко месеца, ще има 20% намаление на доставките на петрол в света за една нощ.

7) Египетската гражданска война, която в момента се вихри, но е игнорирана от големите медии, ще се  взриви  поради повишения гняв към присъствието на САЩ в Сирия. Суецкия канал ще стане опасна опция за доставка на износителите на петрол. Много ще предпочитат да пътуват в региона покрай  Африканския рог, които ще добавя  към времето за доставка две седмици и ще увеличи  разходите за транспорт на нефт.

8) Саудитска Арабия ще види въстанието, което тлее под повърхността в продължение на много години.

9) Цената на бензина ще се увеличи значително . Аз предсказвам 75 % -100% увеличение на цените за 2-3 месеца, след  атака срещу Сирия.

10 ) Транспортът  ще е скъп, ако не и невъзможен, поради високата цена на бензина. Малкото, което в нашата икономика все още процъфтява, поради евтиния долар ще приключи. Покупките на жилища ще паднат  дори повече, отколкото преди, поради изключително високата цена на разходите, необходими за пътуването на семействата.

11) Русия ще заплашва с ограничаване или спиране на износа на природен газ за ЕС, ако от него се опитат да се присъединят към агресията на САЩ срещу Сирия. ЕС ще отговаря на условията, поради зависимостта си от руските енергийни доставки .

12) Русия ще позиционира военноморски сили в Средиземно море, за да окаже натиск върху САЩ. Имам чувството, че възможността Русия да влезе в пряка конфронтация със САЩ е ограничена, най-вече защото страни като Русия и Китай не им се налага да влияят върху САЩ със силата на оръжието за да им нанесат болезнен удар.

13) Китай и Русия най-накрая ще обявят решението си да се откажат напълно от долара като резервна валута в света. Този процес започна през 2005 г.,  а в световен мащаб банките са напълно наясно с това в продължение на много години .

14) Тъй като Китай е номер 1  в износа и вноса в света, много страни ще последват примера и ще се откажат от долара в двустранната търговия. Стойност на долара ще се взриви. Китай, Русия и войната в Сирия ще бъдат обвинени за това, а  глобалните банки, включително Федералния резерв ще бъдат игнорирани като реални виновници за падането на долара.

15 ) Комбинацията от високи цени на енергията и  обезценяването на долара ще удари цените на дребно. Трябва да се  очаква удвояване на цените на всички стоки. Погледнете как много вносни продукти започват да изчезват от рафтовете.

16 ) Броят на бездомните ще расте експоненциално заради  съкращения в социалните програми, а  талоните за храна ще са неизбежни. Въпреки това благосъстоянието няма да  изчезне, то само ще се “коригира” за да съотвтества на  различните цели. Бездомните ще бъдат третирани като престъпници. Мобилни вилнеещи банди от безработни и скитници, както по време на Голямата депресия, сега, в настоящата криза,  няма да има.

Държавните и федералните агенции ще провеждат  политика на “далеч от очите, далеч от сърцето” по отношение на бедните, като ги карат да влизат в “приюти  за оказване на помощ” или в други бюрократични устройства, конструирани за устройване на бездомните. Те ще бъдат принудени да приемат статут на бежанци, което ще ги направи напълно зависими от федералните помощи, като федералните затворници.

 

17) Терористични атаки (под фалшив флаг или по друг начин ) ще се разпространяват като горски пожар. Израел ще бъде много активен в тази тактика. САЩ ще видят  поредица от атаки, включително кибератаки срещу инфраструктурата. За това ще бъдат обвинени поддръжниците на Сирия, и това ще се прави, независимо от доказателствата. Белият Дом ще стане авторитарна  институция с широки правомощия, включително с  използване на  укази,  Патриотичния акт , NDAA и други инструменти.

18) Военно положение не може дори да бъде официално обявено,  но по улиците на Америка ще е така, сякаш е състояние на война и не по-малко .

19) Фалшиви парадигми ще заместят основните ценности, тъй като този естаблишмънт ще се стреми да   разделя  американския народ. Конфликтът ще бъдат оцветен  различно: мюсюлманите ще тръгнат срещу християните, черни срещу бели, бедни срещу богати (но не и срещу най-богатия (еврейки) елит, разбира се). Активистите на Движението за свобода ще бъдат етикетирани като “предатели” и обвинени в “подкопаване на авторитета на държавата” по време на криза.

Неоконсерваторите ще хвърлят цялата вина върху Барак Обама. Неолиберали ще обвиняват консерваторите в “разкол”. Активистите от Движението за свобода ще отбележат, че и двете страни са марионетки на една и съща клика на международните банкери (Кабалисти) и отново ще бъдат обозначени като “предатели”. Елитът ще се опита да насочи гнева на американците един към друг.

20) Апаратът на    Министерството на националната сигурност ще премине изцяло с действията си в рамките на страната, той ще бъде напълно фокусиран върху “вътрешните врагове. Правомощията на TSA (Transportation Security Service) ще бъдат разширени върху   магистралите и улиците на града. Местната полиция ще премине изцяло на федерално подчинение. NORTHCOM ще изпрати войници по границите на САЩ, където  ще трябва да се справят с по-стабилната една  четвърта част на страната. Тоталитаризмът ще се превърне в норма.

Read more: http://30dumi.eu/2013/08/zloveshtiyat-plan-na-svetovniya-elit-za-globalniya-sistemen-sriv-nachaloto-e-vojnata-v-siriya-ii/#ixzz2dXotHqQ1 Read more: http://30dumi.eu/2013/08/zloveshtiyat-plan-na-svetovniya-elit-za-globalniya-sistemen-sriv-nachaloto-e-vojnata-v-siriya/#ixzz2dXokm1Sl   http://www.shtfplan.com/headline-news/what-to-expect-during-the-next-stage-of-collapse_08292013 Посетителите прочетоха и това: Още по темата:

http://www.zahariada.com/

СВЯТ



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - По- големи глупости едва ли могат да бъдат
20.03.2016 05:59
измислени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312935
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031