Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2016 10:40 - Кой и как управлява света? Какви са целите му и къде е най-слабото му място? novorus.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2355 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.04.2016 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всичките войни и революции, в миналото и днес, не са естествени явления или закономерни процеси, а са ръкотворни, умишлени, злонамерени, разрушителни и унищожителни (сатанински) дела. Кой е поръчителят на войните и революциите? И кой накрая печели от разрушенията и от страданията на хората? Каква е глобалната цел на всичките тези войни и революции?

image

...За да обясним голямото, първо ще изясним малкото, с един много опростен пример, на два много уважавани и богати рода - потомствени дворяни. Синът на единия род решил да служи във войската, - с вяра и истина да служи на царя-отец, и да защитава земята и отечеството си. А синът на дугия, решил да стане “касиер“, да завладее царската хазна и да води сметките на царя.

Първият воювал за отечеството си и заслужил царска похвала и награди, а вторият замислил зло: - да завладее царската съкровищница, да си я присвои и вместо царя, тайно да управлява държавата. Но как да го направи? Нали правото на царство се предава от баща на син, а съдбата на родовите дворяни е, да служат на царя. Затова и замислил касиерът, да подкупи най-близкото обкържение на царя, и особено тези, които били нещо недоволни от царя, а после да свали царя, като обяви демокрация и свобода, и право – “сами“ да си избират, кой да ги управлява. И понеже държавната каса е в неговите ръце, той ще може да сложи на власт, когото си поиска, и те ще приемат такива закони, каквито за него са удобни, т.е. да си присвои държавната хазна и задкулисно да управлява държавата.

Вие може да кажете, че това е невъзможно, и че всичко това прилича повече на приказка? Да, разбира се, това е доста опростена схема, но и тя ни позволява да разберем главното... че, първо: - “касиерът“ е незаконен /абсолютен престъпник/. Касиерът е таен управител и таен собственик на хазната, и именно той назначава и сваля управителите на „държавните“ централни банки, като БНБ, например, а не правителството, президента или “парламата“-парламент. Него никой никога не го е избирал и не го е назначавал, но именно той избира и назначава държавните ръководители. Той никога и никому не се отчита, и не носи никаква отговорност за своите действия. Касиерът не се интересува, дали процъфтява неговата държава или пропада. За него са важни – властта и парите.

Второ: - той незаконно си е присвоил държавната хазна /Централната или Националната банка/, и тя е главният му инструмент за власт, без който, той веднага ще изгуби всичко.

И трето: - там, къгдето се натрапят “ценностите“, като демокрация, свобода и права на човека, вместо нравственост, народни традиции и вяра, - процъфтява тайната /мафиотска/ власт на “касиера“.


Ентъни Сатън, в една от книгите си «Властта на долара», подробно описва създаването на Федералната резервна система на САЩ, която всъщност е самата тази световна хазна и самият този Касиер. Ще ви преведа само част от възловите моменти от тази книга.

Федеральната Резервная Система на САЩ (ФРС или ФЕД) е създадена 1913 г. по времето на президента Уудроу Уилсъ, който е бил един от членовете на масонския орден, и следователно, е бил непосредствено заинтересован. Като имаме предвид, че приемането на закона за ФРС противоречи на самата конституция на САЩ, не е било никак лесно да се гласува „за“. Но “касиерите“ много добре се били подготвили и законът бил приет толкова спешно, че много конгрессмени не успяли и да прочетат многостраничнния законопроект. Разбира се, значителна част от конгресмените били подкупени от касиерите, и послен те получили важни държавни постове.

С приемането на закона за Федералния резерв бил завършен дълъг процес, който започнал още в далечната 1790 г., когато за първ път Александър Хамилтън внесъл законопроект, - частна банка с неголям капитал, да получи особени привилегии — да печата доларите — и при това да се освободи от данъци. И в края на краищата, такава банка била създадена.

А че държавата може да се окаже в ръцете на банковия монопол, разбирали много президенти и конгресмени, като знаменития Абрахам Линкълн и Ендрю Джексън, които със всички сили се борили против това, но банкерите винаги успявали да прокарат своите закони. А последният президент, който се опитал да ликвидира особените привилегии на банковия (еврейски) монопол, и да подчини Федералната резервна система, на държавата САЩ, бил Джон Кенеди. И това е истинската причина за неговото убийство. Същата съдба са имали и много други президенти и конгресмени, които заставали против банковия монопол.

Какво всъщност представлява Федералната резервна система на САЩ?


Това е затворено частно акционерно предприятие, но с особени привилегии. Само неколко най-богати, тесно преплетени помежду си, семейства, владеят това “дружество“.

ФРС има монополно право да печата доларите, т.е. световните пари. ФРС не се подчинява, нито на правителството на САЩ, нито на президента. А правителството на САЩ, вместо да напечата парите за своите финансови нужди, е задължено всеки път да взема заеми, под лихва, от (юдосатанинската) ФРС, с което, както и мнозинството страни по света, все повече и повече затъва в неизплатими дългове към „касиера“. Т.е. доларът не е вътрешна национална валута на САЩ, а е външна световна валута...

Извадка от:


Виктор Шелест,
Центральное информационное агентство Новороссии
Novorus.info

 

http://novorus.info/news/analytics/46916-voyna-na-ukraine-chast-18.html

Превод, Григор Симов


 

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356032
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930