Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 17:04 - Знамения Божии за Чернобил и видео на сатанински юдомасонски парад, там, дни преди катастрофата! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3264 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.05.2016 17:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

30 години след катастрофата, за първ път излизат на яве факти за премълчавани знамения, предвещаващи наближаващата катастрофа от планетарен мащаб, предсказана в Апокалипсиса.

От тези грандиозни мистични знамения става ясно, че трагедията в Чернобил е част от Божия план за човечеството, от началото на времената. Това, което е било предопределено, неизбежно се сбъдва.

Първото велико знамение за Чернобилската катастрофа, от която 1986 г. изтръпна света, било явено точно 10 години преди трагедията, на 26 април 1976 г.

Господ дал знак за приближаващата трагедия. По това време в местния вестник "Прапор перемоги" (Знаме на победата) даже написали кратка бележка "Выдумки церковников" (Измислици на църковниците).

В нея пише, че в небето се появил облак с необичайна форма и църковниците твърдят, че това било явяване на Света Богородица...

Привечер много местни жители видели, как към земята се спуска облак, на който ясно се виждал образът и дрехите на Богородица, и всичко било в ярки цветове. В ръцете си тя държала снопчета сух пелин, който там наричат чернобилник (черно биле, т.е черен пелин). Богородица разпръснала пелина над града, след което сиянието се преместило към гората и се спряло над храма на свети пророк Илия.

„Богородица се обърна към нашия храм и два пъти, с двете си ръце, го благослови. Когато Тя се яви, дъждът веднага спря и се установи толо, тихо време.“

Некои хора после намерили и събрали падналия от небето пелин.

 

За това явление разказали на местия свещеник отец Александър Прокопенко.

Това явление било изтълкувано, като предупреждение за неплодородно лято. И чак след години, вече след аварията станало ясно, какво е предвещавало това знамение.

И точно след 10 години станала катастрофата. Но тогава ставали такива работи, че никому не било до правене връзка между двете събития. И чак много по-късно хората си спомнили и започнали да осъзнават, че това е било знак Божий.

2002 година била нарисувана икона с образа на Света Богородица над Чернобил. На иконата е изобразен нашият Илиински храм, над който в небето се възвисява Света Богородица с архангелите Михаил и Гавриил, от двете страни, а в ръцете Й стъркове пелин.

Друга икона “Чернобилският Спасител“, на смъртния си одър видял “парторгът“ на Чернобилската АЕЦ.

Случило се така, че Юрий Борисович Андреев, вече покойник, комунист и парторг, заболял сериозно от огромни дози радиация. Той много страдал, вече бил на умиране и всички мислели, че дните му са преброени. А на него му се явявал един и същи сън-видение. Парторгът на ЧАЕЦ ясно виждал икона.

После той подробно описал на иконописец, как трябва да изглежда иконата. Той и на мен ми разказваше, след което аз съобщих на Блаженнейшия митрополит Владимир.

 

Бидейки вече с един крак в гроба, парторгът през цялото време молел: "Нарисувайте тази икона..."


Когато Блаженнейшият митрополит Владимир освещавал иконата “Чернобилският Спасител“, в небето едновременно се появиха две знамения: - точно над иконата, пред очите на стотици хора, прелетя гълъб, на небето се появи дъга, а после кръст, в центъра на който сияеше слънцето.

Интересното е, че парторгът Юрий Борисович, след това оздравя. Господ го изцели. Удивителното е, че именно парторгът на ЧАЕЦ, впоследствие президент на Съюза "Чернобил - Украйна", бил избран за такава мисия - чрез него да дойде в света иконата Чернобилският Спасител, пред която, от тогава Господ не веднъж изцелва страдащи и боледуващи.


Сюжетът на иконата е дълбоко символичен – той е очевидно въплъщение на епизод от "Апокалипсиса" на Йоан Богослов. В центъра й виждаме летящата от небето "звезда пелин" над зловещото зарево на взрива, и голям бор във вид на кръст-разпятие. Борът, този феноменален знак за идващата трагедия, ръката Господня въздигнала на полеската земя, десетилетия преди аварията. Още по времето на Великата Отечествена война борът е бил глоямо дърво.

И станало така, че Атомната централа била построена буквално на два километра от този огромен жив кръст, израсъл в края на гората. И когато изсекоха заразената от радияцията  "покафенялата гора" и пространството се очисти, се откри зашеметяваща картина, подобна на духовно видение: два символа на вселенската катастрофа, съединени в една плоскост – взривилият се четвърти реактор, на фона на дървото-кръст, напомнящо за кръстообразното дърво на Лот, от Стария Завет.

От двете страни на дървото-кръст, промислително, има още два бора, а долу загиналите и живите ликвидатори. А над всичко това - Господ Иисус Христос, със свитък от Апокалипсиса, отворен на сбъдналите се страници, заедно с Пресвета Богородица и Архангел Михаил.

image

 

Така, както го е видял всичко това парторгът на ЧАЕЦ.


Спасителят всяка нощ гледал свещеника, показвайки му, къде в зоната на е скрита Негова икона.

Има още една необикновена икона, за която до сега не съм разказвал, - икона на Спасителя от храма на Архистратега Михаил в село Красноґ, в отчуждената зона.

След аварията изселили всички от селото. Един от жителите му попаднал в Санкт-Петербург, и там го ръкоположили за свещеник, където той служи и ди сега.

Преди 11 години той намерил номера ми и ми звънна. Отеца се представи, разказа ми пълната си с изпитания история и каза: "Отче Николай, имам голяма молба към вас. Аз постоянно виждам на сън очите на Спасителя, от една икона, оставена в зоната.
Не бихте ли могъл да я намерите? Това е голяма икона на Христа... Аз ще ви кажа къде е".

И подробно разказа, в кое село, в коя къща и на кой чардак е скрита иконата. В лек сън той точно видял местото, където е дивният образ на Спасителя, с живия поглед, и ми описа местонахождението на иконата.

В храма на Архангел Михаил много години служил нееговият дедо. Тази необикновена старинна икона, някога я откраднали, но Господ, по чуден начин я върнал. А след аварията забележителният дървен храм, построен 1800 г., за съжаление бил напълно разграбен от мародери.

А тази икона била скрита от дядо му и никой не знаел къде е, но явно била толкова скъпа на Господа, че Той Сам подал знак за нея и казал, как да я намерят.


Ангелска служба в радиоактивната зона

Старинният храм в село Красноґ бил отдавна изоставен от хората. Но не бил изотавен от този, комуто е бил посветен - Архистратега Михаил и безплътните небесни сили. Ние имаме свидетелства, че там светите ангели извършват Божията служба. Неколко пъти, в различни години, от 2005-та, до 2009-та, при мен идваха подразделения на чернобилската милиция, с необичайни съобщения и вопроси: "Отче, как да разбираме това? И какво значи всичко това?"

След обстоен разговоров с милицията, се изясни, че веднъж дежурният наряд, патрулирайки зоната на отчуждението, карали по тесен междуселски път, който от двете страни плътно го обграждат дървета и храсталаци. Приближавайки към мястото, където е църквата, милиционерите още от далече ясно чули гласове.

Отначало помислили, че така им се струва, и изумени, те спрели и се заслушали. Хора тук не може да има: тук отдавна никой не живее, а няма и самонастанили се. На пътя към селото има още един КПП, през който отдавна никой не е минавал. А да се мине през гората е практически невъзможно – понеже се е превърнала в див, непроходим гъсталак.

Патрулната машина се приближила към храма, а от там се чувало пеене с неземна красота. Оттам се носело благоговейно църковно пение и се виждали отблясъци на светлина. Момчетата слезли от колата и замряли. Изведнъж ги налегнал невиждан страх и ги обзел свещен ужас. Трябва да кажем, че милиционерите от чернобилският батальон са хора, сериозно подготвени за разнлични екстремни ситуации. Но тези здрави мъже се изплашили като деца, скочили в джипа и дали газ. Но като отишли на неколко километра, се успокоили и, като поразмислили, решили да се върнат до църквата, още веднъж.

Когато за втори път стигнали, там вече било тихо, но те така и не посмели да влязат в храма.

За забелязаното явление патрулът веднага доложил на началника. И целият батальон на милицията, охраняващ Чернобиската зона, узнал за тази невероятна история. После те дойдоха при мене в църквата и ми разказаха, какво са видяли и чули. И ме питаха, какво може да значи това. Аз им объясних, че такива случаи в църковната история са били известни и преди. Ангелите не изоставят светия престол, до края на времената.

И те сами извършват службата, когато храмът, по някаква причина е напуснат от хората. Още повече, че храмът в село Красноґ е въздигнат в чест на началника на Небесното воинство. На това място, опърлено от смъртоносното дихание на радиацията, още повечи, пребывава светостта и благодатта, и затова там служат ангели.

Господ е благоволил, хората да узнаят това, като е избрал за вестители на чудото Божие, отговорни свидетели. А следващите случаи, когато патрулите чували църковно Богослужение в празния храм, практически повтарят първия случай.

От тогава аз ходя да служа в храма на село Красноґ, на престолния празник. След време намерих в него икона на архангел Михаил. Тя и до сега е там... Мародерите навремето изнесли от църквата всичко, което са можали, но храмовата икона, по чуден начин, никой не можал да намери. Тя затова е и там, за да охранява църквата.


Явление на преподобния Серафим Саровски и благословението, ежегодно да се служи в Чернобил литургия в нощта на 26 април

2001 г. се случи събитие, което лично мене дълбоко ме потресе. Повярвайте, аз много неща съм видял в живота, но тази история имаше напълно особено значение. Тя ми даде правилно разбиране за значението на Чернобилската трагедия, за Църквата и за Вселенското битие, като цяло.

Оказа се, че всичко е свързано. Атомният взрив, историята на Църквата Божия и на целия свят - между тези три съставяващи на вселенската мистерия има дълбока взаимопрониваща духовна връзка.

Рибарите, които били на Припят и риболовствали в нощта на 26 април, първо видели ярко изригване на светлина в небето над църквата на пророк Илия, и чак след това, над атомната централа. И този знак е имал своя смисъл – това е била "звездата, горяща подобно светилник". Когато започнах да служа в този храм... богомолци, на практика не идваха. Но литургия аз все пак служех, както се полага.

И ето че настана денят 26 април. Това беше първият 26 април, който аз посрещнах в този храм. Но си казах: ще се помоля и ще лягам да спя. В тази нощ в Чернобил идваха групи, и поменаваха датата, по светски, кой както умее: с концерти и с водка... А аз легнах да почивам, и заспах.

Мина известно време, и изведнъж аз вече не спя, възприемам всичко и както обикновено, гледам през прозореца. И вижам, как от към реката идва старец - с бела брада и с тояжка, - и аз познах в него Серафим Саровски. С външност, осанка и фигура точно както го изобразяват на иконата.

Преподобният Серафим доближи къщичката, спря се срещу прозореца ми и строго, и внимателно, ме погледна. После, гледайки ме право в очите, светията Божий, три пъти звучно удари с тояшката земята. После се обърна към река Припят и тръгна към атомната централа. Всичко това го видях напълно ясно.

Но ето че изведнъж с учудване виждам, че пак съм в леглото. И си мисля, какво ли ще да е това? Включвам лампата, и погледът ми пада на часовника. А той показваше точно 1.30 през нощта – времето на взрива на реактора. Ааа, значи така! Господ е изпратил преподобния Серафим да ме разбуди за молитва и бдение тази нощ.

И мигновено ми дойде озарение, и разбрах, каква е връзката между атомната катастрофа и Църквата. Това е времето на извършване в света, на корененен прелом в човешката история начертан от самото начала. Момент, когато тайнствените и страшни стихи на Откровението станаха действителност.

Мигът, когато остри игли пронизаха мембраната разделяща световете, и се изпълни Божия замисъл, описан в Апокалипсиса. "Трети Ангел затръби, и падна от небето голяма звезда, горяща подобно светилник, и падна върху третата част на реките и на изворите водни. Името на тази звезда е "пелин" (Откр. 8:10-11). Така и стана – връзката е пряка. Пелинът, обилно растящ в тукашните крайща, известен у нас като чернобилник, с който е свързано и названието на град Чернобил.

Точно такава е и пряката връзка на аварията с явяването на Богородица над Чернобил, десет години преди катастрофата. Тези явления поставиха всичко на местата им. Тук, на тази земя Господ е приготвил да се случи кулминацията от Светото писание. Тук в тъканта на битието се заби острието на Божието слово, разделило историята на човечеството, на "до" и "след" Чернобилската трагедия. И се замислих, защо Господь изпрати с мисията именно преподобния Серафим, да открие духовното значение на катастрофата...

Преподобният Серафим освен, че е бил подвижник в монашеството, той е вниквал и с действена молитва е участвал във вичките важни събытия на своето време. Затова великият молитвенник се появи и тук. Преподобният Серафим започнал своя път на духовна деятелност, с поклонение на Киевските светини и преподобните Печерски (Пещерски), искал да е сред лавърските братя, получил в Киев благословение да иде в Саров, и той не е можел да остане встрани от случващото се в земята на древната Рус...

Ето така, чрез явяването на преподобния Серафим Саровски, Господ ни благослови да бодърстваме и да се молим всяка година, в този час, когато планетата я потресе ядреният взрив.

 

Това, което ни е полезно да узнаем, Господ ни открива в нужното време. Трябва само да търпим, да се уповаваме на Господа и да чакаме.




Источник: Созидатель


http://inform-relig.ru/news/detail.php?ID=11923


И още!

Уникални кадри.

Сатанински парад, дни преди катастрофата в Чернобилската АЕЦ

https://www.youtube.com/watch?feature=player_ embedded&v=5IeN3UUFgxY Вижте видеото, ако не от горния адрес, то на адреса на оригиналната публикация:

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_14421/

 

На филмчето от онази година се вижда сатанински парад на началниците на Академията на науките на СССР, на служители и работници. Президентът на Академиата на Науките на СССР и всичките началници на отдели в академията, аплодират маскараден парад. Виждат се плакати с надписи: “ДЯВОЛЪТ Е С НАС“ (пародия на православния девиз “С нами Бог“ т.е. “Бог е снас“. Най често споменаваната дума е сатана и нашия сатана. Офицялните лица – гости от Москва, са с лондонски юдомасонски костюми и цилиндри, заобиколени от дегизирани дяволи и дяволици.

И въобще, целият им сатанински маскарад е откровено парадиране на вярата и манталитета на тогавашното ръководство (и на сегашното), не само на Академията на науките, не само на атомниците, но и на цялото ръководство на болшевишкия еврейски СССР, а до голяма степен, и на днешна Русия, неизменно подчинена и ръководена от евреи, както всичките други страни в света, начело с англосаксонските евреи - юдомасони!

 

Но не се лъжете:

“Бог поругаем не бива“!

 

 

Извадки от: http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_14421/

 

Превод, Григор Симов

image




Гласувай:
5



1. danailvdimitrov - всяко страдание е заслужено!
24.05.2016 21:22
"Смерт грешников -люта"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319082
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031