Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2016 13:48 - ЛЕЧЕБЕН КОРЕН «АТОНСКО ЧУДО» ЛЕКУВА РАК! (на български)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5919 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2016 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи отци, братя и сестри!
Предлагаме на вниманието ви този материал, понеже лично знаем, за какво става дума. Нашите Отци (монаси) Атонци, не са бизнесмени, нито предприемачи. Те искат преди всичко спасение на нашите души. Затова, като предлагат даденото от Господа, най-ефективно лечебно средство, отците дават, преди всичко, духовни напътствия! НЯМА НЕИЗЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ, ИМА НЕИЗЛЕЧИМИ ХОРА!
 
Обръщаме се с молба да ни изпращате отзивите си за употребата на Атонския корен, на адреса на нашия портал, за публикации msk3rim@gmail.com. Също, ако се появят някакви въпроси и проблеми с получаването на корена, пишете ни, и ние ще положим всички усилия за разрешаването им.
 
Помагай ни Господи!
Слава Богу за всичко! Амин
 
Статията е написана по свидетелството на Хилендарски монаси, занимаващи се с приготвянето на целебния Атонски корен.
Греш. Онуфрий, Света Гора Атон

«Атонското чудо» - древно манастирско лечебно средство за лечение на онкологични и други тежки заболявания, се приготвя от растителен корен. Начинът за лечение с този корен е известен на монасите от неколко стотин години.  
 
На Света Гора Атон, монах-билкар, повече от 30 години успешно го употребява за лечение на различни видове рак. За три години братята от манастира Хилендар са приготвили и раздали 16 000 бурканчета с това лечебно средство. В манастира са получени повече от 500 благодарствени писма от хора, излекували се с това средство.

Петгодишно момиченце имало рак на щитовидната жлеза, с метастази в дробовете и в други органи. Лекарите се отказали да я лекуват, понеже рзбрали, че състоянието на детето е безнадеждно, и я изпратили да умира вкъщи. Родителите чули за това лечебно средство и помолили да им изпратят «Атонско чудо» от манастира. Когато детето започнало да взема от корена, болките стихнали. И когато я прегледали, снимката показала, че всичките метастази са изчезнали и в момичето всичко е чисто, – станало е пълно излекуване.

Друго момиче имало рак на кожата, на ръцете, който вече започнал да се разпространява и по цялото тяло. По ръцете й имало отворени рани, с болки. От силните болки момичето вече не можело да работи, нито да създаде семейство. Баща й бил много разстроен и питал лекарите: «Какво да правим? Дъщеря ми умира!». А лекарите казали, че нищо не могат да помогнат: «Вземи си я вкъщи, да умре на спокойствие». Бащата дошел в Хилендарския манастыр, само с една молба: «Помогнете ни! Помогнете ни!».
 
Тогава имахме само сухи корени (а за лечение се използват пресни корени, понеже сухите имат по-слабо действие), и бащата ги взе. Болките веднага престанали, а  раните започнали да се затварят. После ние започнахме да приготвяме корените в бурканчета, и при следващото идване на бащата на момичето, се случи следното знамение. Когато един монах предавал бурканчета на бащата, си помислил: «А дали има благословение на Божията Майка, да приготвяме и раздаваме това лечебно средство?».
 
И точно в този момент двама души пренасяли голяма икона на Света Богородица Троеручица. Монахът, без да забележи, че край него пренасят  иконата, се обърнал към бащата, и както държал в ръцете си лечебния корен, се оказал точно пред благославляющата десница на Богомладенеца и пред образа на Пречистата Богородица.
 
Така се получило, че Самият Господ и Пречистата Му Майка благословили приготвянето на «Атонското чудо».

Бащата на момичето идвал пак и поискал още неколко бурканчета. И след 3-4 курса на лечение с корена, момичето напълно се излекувало. Преди това тя преминала химиотерапии, постоянно ходела по болници, пиела разни хапчета, но нищо не помогнало. А след приемането на «Атонското чудо» всичките рани на ръцете й зараснали, и ракът изчезнал напълно. Тя започнала да пере, да мие чинии и да работи. Получило се пълно излекуване и тя придобила сили. А баща й бил много благодарен за нейното излекуване.


Действие на лечебнич корен «Атонско чудо».

Много често, когато болните от рак имат много метастази, вече така отслабват, че не стават от постелята и са в предсмъртно състояние. За лекарите те вече са безнадеждни и са ги оставили да умират. Но става Божие чудо!
 
След приемане на «Атонско чудо»:

1) Идва прилив на физическа сила и болният вече може да става от леглото.

2) Спират страшните болки, от които страдат болните от рак.

3) Появява се добър апетит и болният започва да се храни добре. Възвръща се и нормалното телесно тегло.

Тези три положителни действия се наблюдаваха почти у всички онкоболни, които са приемали «Атонско чудо»!

Например, един тежко болен мъж стана от леглото и отиде в гората да реже дърва, а малко преди това лежеше полумъртъв с 14 сантиметров раков тумор в дробовете, който след приемането на лечебния Атонски корен намаля до 6 см. И той взе дърворезачката и отиде в гората да реже дърва...

Когато тежко болен или умиращ човек получи жизнена сила, му се дава импулс за нов живот, за да може тежко болният човек, да започне да се кае за греховете си, да се изповядва и причастява, да се въцърковява и да променя живота си, съгласно Закона Божий и Заповедите Христови, дадени ни в Светото Евангелие.

В специална лаборатория за изследване на рака направили изследване на ндействието на този корен, върху клетки заразени с рак, - установили, че особено силно въздействие оказва това средство, на агресивните форми на рака, на дробовете, на мозъка, на черния дроб и други. Коренът помага и в случаи, когато лекарите са безсилни и вече са оставили болния да умира. Бог ни е дарувал това просто и чудно средство именно за тежки форми на рак, които за медицината са неизлечими и срещу които няма лекарства.

Когато този корен се приема по препоръчания начин и според препоръчаните дози, той връща човека към живот, дарувайки му сила. Бог помага на нас грешните, и ни е дарувал този корен, който унищтожава рака и метастаите. Господ направил така, че  коренът убива болните от рак клетки, а здравите не засяга! Това наистина е Божи дар!

«Атонското чудо» помага даже при най-тежките форми на рака.

Излекувал се човек изпратил в манастира Хилендар снимка на мозъка си, в който се виждал тумор, колкото кокоше яйце. Той имал и метастази из целия организъм. Но след един курс лечения (15 парченца от корена) туморът и всичките метастази напълно изчезнали! Това е истонско Божие чудо!!!

Хора, излекували се сами с «Атонско чудо», или станали свидетели на излекуване на свои близки, после разказвали на познатите си, и така това средство станало известно и търсено. На Атон, в манастира Хилендар всеки ден идват по 20 -30 човека за лечебния корен.

Православните знаят, че най-често ние боледуваме поради нашите грехове. Хората, които имат много пари, имат и повече изкушения. Всички ние сме извършили или вършим много, и то тежки, грехове. И понякога Господ наказва с рак органите, с които грешим, за да се спре човекът и да се покае.

Така, например, един благодетел на нашия манастир имал раков тумор в корема. Имал постоянни болки, и всичко изтичало... Така страдал и понасял той 20 години. Лекарите не го съветвали да прави операция, понеже имало опасност за живота му. Той понасял всичко, и казва, че за тези 20 години изпил торби с лекарства - антибиотици, и похаряил за лечение хиляди евро.
 
Когато ние му дадохме едно бурканче с корена, и той минал един курс лечение, туморът веднага се смалил и станал съвсем малък. Той дойде в манастира радостен и поиска още неколко бурканчта с лекарството. Когато ги употребил и тях, той оздравял напълно и ни благодари за оздравяването си. Той започна да разпространява «Атонското чудо» сред своите близки, и започнаха да идват в манастира, поклонници от Сърбия и Русия, от Турция, и даже от Япония, и от други страни.

Друг случай. У нас в манастира имаше един мирянин – пчелар, много скромен човек. Той беше толкова стеснителен, та на никого не казал, че има рак. Той беше чувствителен и се безпокоел, никого да не тревожи с неговия проблем, и да не страдат жена му и приятелите, и затова криел за болестта си. Той имал множество ракови тумори, в различни вътрешни органи – в дробовете, бъбреците и т.н. А туморите растели. Когато бил на изследване, негов приятел – лекар видял снимката и казал: «Всичкото това никак не е шега. Хайде тръгвай, трябва да се лекуваш, иначе може скоро да умреш. Трябва да ти се помогне».
 
Така той дойде в нашия манастир и продължаваш да крие от всички, за болестта си. После каза на нас, но поиска да не казваме на никого, че има сериозни проблеми. А ние му казахме: «Ти си в манастира, наш близък си, и трябва да ти помогнем. Но трябва да ни слушаш! Ще слушам, - отговори пчеларят. Но още тогава забелязахме, че той се съмнява, че ножем с нещо да му помогнем. Ние веднага му дадохме три бурканчета Атонски корен, понеже беше ясно, че ще трябва да премине не един курс на лечение.
 
Той взе трите бурканчета, но като си отишъл у тях, ги сложил в мазето и там си останали, без да вземе ни едно парченце. Следващия път, когато дойде в манастира, него вече го водеха под ръка двама яки мъже, понеже той вече не можеше да се продвижва сам, и беше едва жив. А ние го посрещнахме с въпроса: «Защо не ни послуша?!  Хайде още сега вземи този корен». Той го преглътна и след 2-3 дни вече беше на крака. Мина един курс на лечение, върна се към живота и започна да ходи сам. После изкара още неколко курса с този корен и напълно се възроди.

Виждате ли, какво значи непослушанието, за което той за малко не плати с живота си. Ние така казваме на болните: «Ако искаш да живееш – бъди готов да се бориш за живота си. Направи го, не заради себе си, а заради твоите деца, за да не останат сираци, без баща; бори се и заради жена си, за да не остане без мъж».

Главния проблем е, че хората не искат да пожертват за излекуването си, нито цигарите, нито алкохола, нито греховния и блуден живот! Но какво сравнение може да има между продължаването на живота и  греховните страсти на блуда, пушенето, пиянството и сквернословието?! Хората искат да се излекуват, без да променят греховния си живот. Но Бог ни изпраща болести, за да се замислим, да се спрем, да се покаем и изменим. Господ ни призовава да се върнем при Него! По време на самото лечение, а и в бъдеще, задължително трябва да изменим живота си и да престанем да грешим! И това е много важно!
 
Трябва да живеем по Християнски, целомъдрено и чисто, да постим в среда и петък, да изпълняваме утренното и вечернното правило, през деня да си казваме на глас или наум Иисусовата молитва, да се трудим, да помагаме на хората, - на бедните, сираците и болните. Трябва да вършим дела на милосърдие – можем да посещаваме детски домове, да изпращаме на децата почерпки, подаръци, храна и облекло. Можем да посещаваме затвори, болници, психоболници, да носим на страдалците да хапнат или да споделим с тях страданията, със съчуствие и добри думи. Трябва да вършим добри дела, в изпълнение на Светите Христов заповеди.

Лекувайте се с «Атонското чудо», но приемайки изцеление от Господа, помагайте и на други хора, оказвайки им милосърдие по всякакъв начин, на всички и на всеки. Постъпвайки така, ние запалваме огъня на Христовата Любов в своите сърца и в сърцата на нашите ближни.

Монасите, които приготвят това лекарство в Хилендар, днес са изгонени от мамастира заради изповедание на Вярата, и затова приготвянето на лечебния корен в Хилендар се прекрати. Това ръкоделие те предадоха на нашето монашеско Братство. Ние започнахме да го приготвяме, и поради действието му, го нарекохме «Атонско чудо».

Как да приемаме лечебното средство «Атонско чудо»:

Първото задължително условие е: При приемане на Атонския корен трябва да живеете чист, целомъдрен живот – с венчан брак, и да не допускате никакви блудни грехове (съпружески измени и въобще, греховно съжителство)!

Второ: Строго се забранява по време на лечението да се употребляват алкохол и цигари!

Трето: С всички сили се старайуте да не сквернословите (да не псувате), понеже псувните са хула срещу Господа и Майката Божия. Как искате да бъдат чути  вашите молитви, когато молите Бога и Пресветата Богородица да ви даруват изцеление, а в същото време Ги  хулите?!

Четвърто: По време на курса на лечение, трябва да се въздържате от ядене на месо. Предпочита се постна храна – зеленчуци, плодове и олио. Но не се забраняват млечни  продукти и яйца. Може да се яде  пилешко и нетлъста морска риба.

Пето: По време на лечението трябва да прекратите химиотерапията и лъчевото облъчване.

Курсът на лечение е едно бурканче, в което има 15 късчета от корена «Атонско чудо». Приготвения лечебен корен трябва задължително да се съхранява в хладилник.

За възрастни: Сутрин на гладно се взема едно късче, и без да се дъвче, понеже коренът има много лютив вкус, веднага се гълта с помощта на вода. Ако за вас парченцето е голямо и ще ви е трудно да го глътнете наведнъж, тогава може да го разрежете на две или три части. Разрязаните парченца също трябва веднага да се гълтат с вода, без да се дъвчат.
 
След един курс на лечение, когато в продължение на 15 дена сте поглъщали по едно парченце на ден, трябва задължително да почивате 30 дни, т.е 1 месец не трябва да употребявате корена. През това време може да направите повторни изследвания, и ако не е настъпило оздравяване, скед 30 дни курсът на лечение се повтаря още веднъж. Курса на лечение може да се повтаря 3-4 и повече пъти, но задължително с 30 дневни прекъсвания.

За деца: Курсът на лечение също е 15 дни, но парченцата трябва да са  по-малки, поне на половината, от тези за възрастни. Ако детенцето е съвсем малко, размерът на късчетата трабва да се намали до 1/3 или ј от късчетата за възрастни.

Главният съвет при лечение с корена «Атонско чудо»:

Братя и сестри, вие искате да получите изцеление, но за това трябва да измените начина си на живот – да се покаете, да престанете да грешите и да започнете да живеете по Християнски.  Трябва да изповядвате Светата Православна Вяра, да сте кръстени и да живеете според Светите Христови Заповеди. По време на курса на лечение, всеки ден четете Светото Евангелие и много пъти Иисусовата молитва, с внимаване в смиъсла на думите на молитвата, и с чувство на покаяние:

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, заради Богородица, прости, прости, прости, и ме помилуй грешния.
Господи Иисусе Христе, помилуй ме.
Пресвета Богородице, спаси нас.

Особено се  старайте да не допускате смъртни грехове, като: блуд, прелюбодеяние и содомски грехове. Не се предпазвайте от зачеване и не правете аборти. Не допускайте пиянство, наркотици, кражби, гледане на безсрамни филми и зрелища, сквернословие,  пушене,  магии, врачуване, посещаване на екстрасенси, целители, и други смъртни грехове.

За да излекувате, и тялото, и душата, трябва да започнете нов живот в Христа, и за това започнете всеки ден да четете Светото Евангелие. Обръщайте се за съвети към ваши роднини или близки – Православни Християни, вижте как живеят те. И задължително трябва да се изповядате и причастите!

При какви заболявания може да се приема «Атонското чудо»?

Приемът на това лечебно средства е напълно противопоказно само за беременни и кърмачки. Понеже дозата за лекуване на възрастни, попадайки чрез кръвта и млекото в организма на бебетата, ще е много предозираназа!

Странични действия и други противопоказания няма.

«Атонското чудо» помага главно  при онкологични заболявания! При всички видове рак, даже с метастази! «Атонското чудо» помага при болести на черния дроб, белите дробове, простата, стомах (колит, гастрит, язва), бъбреци, жлъчен мехур, при хеморея, подагра, бронхиални въспаления, кожни заболявания, псориазис и др.

Много важно е да не се допуска предозировка. И задължително, след 15 дневен курс, трябва да се направи почивка 30 дни.

«Атонското чудо» има регенериращо и болкоуспокояващо действие.
«Атонското чудо» може да замени успокоителните и сънотворните лекарства.
«Атонското чудо»  е един от най-силните природни антибиотици.
«Атонското чудо» укрепва имунната система.

Като ви предлагаме лечение с «Атонското чудо» ние не твърдим, че всички, които го приемат, без изключение, ще оздравеят и ще продължат да живеят тук, на земята, защото нашият живот, и смъртта, са в ръцете Божии. Ние свидетелтваме, че стотици хора, които са приемали «Атонско чудо» с вяра в Бога, с покаяние и молитва, действително са получили изцеление, защото Бог и Божията Майка са продължили живота им. Ние свидетелстваме също, че според думите на Светците, вярата в Господа Иисуса Христа, покаянието и молитвата, ще даруват вечен живот на тези болни, които Бог Призове от този живот. 
 
Само Милосърдният Господ знае на кого, кога и как да прибере временния живот, и да го пресели във вечността. Целта на нашия живот е – спасение на душите и съединяване с нашия Спасител и Господ Иисус Христос.
С болестите Бог ни очиства от греховете. Господ е изпратил тежката ракова болест, като средство за нашето вразумление, покаяние и изправление – за нашето спасение и възвръщане към Него. Затова със смирение и любов да предадем на волята Божия «сами себе си и друг друга, и весь живот наш Христу Богу предадим».   

Цената на един лечебен курс:

1 бурканче (15 късчета от корена, за 1 курс на лечение) струва 50 евро. Как да платите, можете да се договорите с разпространителите на нашия Атонски корен, по телефона.

Средствата от продажбата се използват за поддържане на монаси и монахини, които са в нужда. 


Целебния корен «Атонско чудо» за България, можете да поръчате на телефон

0899-77-42-81 Светлана, г. София

За да избегнете имитации и разни мошеничества, заявките давайте само на посочения телефон.


Оригиналната публикация за лечебния корен «Атонско чудо» е на сайта 3rm.info. (на руски)

След оздравяването не забравяйте да благодарите на Господа и Пречистата Божия Майка, за Атонското чудо!

Молим да ни изпращате отзивите си, на ел. адрес:

afonskoe.chudo@mail.ru
afon.j-sila@mail.ru
msk3rim@gmail.com

Или на пощенския адрес:
GREECE
AГION OPOS, DAFNI 63087
GIOVANITCA, TRIA ADELFIA
IM. ОNOUFRIOS (тел.+30-698-057-62-10)


12/25 юли 2016 г.
Празнуване Иконата на Божията Майка – Света Богородица Троеручица

Статията е написана по свидетелство на Хилендарски монаси, занимаващи се с приготвянето на целебния Атонски корен.

греш. Онуфрий, Света Гора Атон

 
Сваляне на оригиналния материал:
 celebniy-koren-afonskoe-chudo.doc [69 Kb]






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28382025
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930