Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2016 15:59 - Унищожават се хора и информация свързани с лекуване на рака: ще посоча само за кайсията и конопа. Автор: zaw12929
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2156 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.08.2016 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Там където „бялата мафия“ е безсилна да победи коварството на болестта, Майката Земя има готово лекарство. Такъв е случаят с една от най-смъртоносните болести днес – ракът...
Но има случаи когато човешкият дух и надежда са толкова силни, че хора с тежка фаза на раково заболяване са били спасявани. За такъв бум от излекували се, говори американският писател Едуард Грифин в книгата си „Свят без рак“, предизвикала фурор сред обществото, заради твърдението, че лекарството против коварната болест съществува и се нарича витамин В17, познат още като амигдалин или лаетрил. Авторът твърди, че той не се продава в аптеките, защото мнозина ще спрат да печелят от нещастието на хората. Но именно когато витаминът е бил използван по предназначение – за лекуването на злокачествени тумори, тогава е периодът на най-много излекувани страдащи.

   
       

Учени категорично са обявили още преди 35 години, че всеки, който приема ежедневно В17, никога няма да се разболее от рак, защото Кайсиевите ядки са най-силното лекарство срещу рака.   Дали е конспиративен план, както твърди Грифин, или причината е друга, този цяр да не може да се купи от аптеките, няма да коментираме, но едно е сигурно – че можете да си го набавите чрез храните, и то в дози, които ще ви защитят от коварната болест.
В най-голямо количество вълшебната съставка се съдържа в кайсиевите ядки. Преди да бъдат забранени в САЩ за продажба поради факта, че съдържат цианиди, нивото на заболелите американци е драстично по-ниско, а на излекувалите се – по-високо. За сметка на това пък световната практика не познава случай на цианидно отравяне от кайсиеви ядки!
Освен в  костилката на кайсията, витамин В17 се съдържа в големи дози в бадемите, бобовите и зърнените култури и плодове като грозде, вишни, праскови и сливи. Няма да сбъркате, ако си хапвате ябълките директно със семките. Също е добре в менюто на хората, и особено на попадащите в рискови групи - с наследствени злокачествени образувания или вредни навици като тютюнопушене и консумация на алкохол, да се вписват храни като леща, просо, ленено семе. Разбира се няма гаранция, че на 100% диетата ще избави тялото от коварната болест, но е сигурно, че може да забави или спре развитието й.

 След установяване на способността му да лекува всякакъв рак, - ЛАЕТРИЛЪТ Е ЗАБРАНЕН В САЩ И СЕГА ЗАБРАНАТА НЕ Е ОТМЕНЕНА. Започва и поголовно унищожаване на кайсиевите градини, а веществата, които се извличат от каисии, лекуващи рака са забранени в САЩ и днес: Няма грешка:


ДРУГА- СТАРА ИСТОРИЯ  (но Методите са същите): 
Как и кога  конопа стана "марихуана" и " канабис" ?
 
 Андрю Мелън става Секретар на Хазната при президента Хувър и в същото време главен инвеститор в компанията на Дюпонт. Той назначава бъдещия свой доведен племеник, Хари Дж. Анслингер, за глава на федералното бюро по наркотиците и опасните вещества. Тайни срещи биват устройвани между тези финансови гиганти и… конопът е обявен за опасен и за заплаха за техните милиарди долари. За да останат печалбите  осигурени, а вложените в новата индустрия капитали, непокътнати, трябвало да се изличи от лицето на Земята конопът. Заменят го с неясния  мексикански жаргон "марихуана", и  с Медийна манипулация го правят отговорен  за всичко лошо, което се случва. Конопа пъро е заличен, като понятие, а после новото име марихуана се натоварва с измислени качества, уж, носещи най голямо зло за хората. И са осигурени всички условия законът да издържи гласуването в Конгреса.
 Др. Джеймс Уудуърд, лекар и адвокат, се изказва твърде късно от името на Американската Медицинска Асоциация. Той казва пред комитета, че причината за забавянето на позицията на асоциацията по въпроса за марихуаната е, че асоциацията едва наскоро разбрала, че марихуаната е всъщност коноп. Хитро а?!  Малко хора по това време разбирали, че смъртоносната заплаха, за която четат на първите страници на вестниците е всъщност безобидният коноп. Американската Медицинска Асоциация разбира под канабис, растение с лечебни свойства, намиращо се в редица лекарства продавани през последните сто години.   През септември 1937 конопът става незаконен. Най-полезното растение става наркотик и нашата планета страда от този факт оттогава.
 Конгресът забранява конопа, понеже се твърди, че той е най-опасният наркотик, познат на човечеството. Анслингер, директор на Комисията по лекарствата цели 31 години, поддържа тезата, че марихуаната прави употребяващите я, особено жестоки. През 50-те, под комунистическата заплаха на Макартизма, Анслингер казва точно обратното. Марихуаната успокоява употребяващите я, дотолкова, че войниците ще откажат да се бият, ако я използват.
 Днес, нашата планета е в голяма беда. Земята се задушава, големи площи от дъждовни гори изчезват всяка година. Замърсвяне, отрови,  химикали убиват хора ежедневно. Най-големите проблеми биха изчезнали, ако се въведе използването на конопа в индустрията. Естествената биомаса би могла да осигури всички енергийни нужди на планетата, която в момента осигуряваме чрез изкопаеми горива. Вече сме изчерпали 80% от резервите на нефт и природен газ и имаме нужда от възстановим източник на енергия. Конопът може да е решение и за цените на горивата, които днес надминават всякакви рекорди.

Чудодейното растение    Конопът е с по-високо качествени нишки от дървесните. Много по-малко разяждащи химикали са необходими за производството на хартия от коноп, отколкото от дървесина. Конопената хартия не пожълтява с времето и е много издържлива. Растението расте бързо и достига зрелост за един сезон, докато израстването на едно дърво отнема цял човешки живот.
Всички пластмаси трябва да се произвеждат от олио, от семената на конопа. Такива пластмаси са биологично разграждащи се, следователно не замърсяват природата. Пластмасите, произвеждани от нефт, тези, с които сте много добре запознати, спомагат за разрушаването на природата. Те не се саморазграждат и причиняват големи вреди. Процесът за производството на голям спектър конопени пластмаси няма да опропасти реките, както направиха Дюпонт и други петролни компании. Екологията не е в плановете на нефтената индустрия и политическата машина. Конопените продукти са естествени и безопасни.
 Конопът трябва да се използва за производство на лекарства.  Можем да се върнем във времето, когато Американската Медицинска Асоциация подкрепяше лекарствата с участието на канабиса. "Медицинската марихуана" се разпрострянава законно само сред шепа хора, докато останалите са принудени да разчитат на химикали. Марихуаната е здравословна за човешкото тяло.
Световният глад би могъл да приключи. Голямо разнообразие от хранителни продукти биха могли да се произвеждат от марихуана. Семената на конопа са един от най-богатите източници на протеини в природата. Също така, те съдържат две основни мастни киселини, които изчистват тялото от холестерол. Тези мастни киселини не се срещат никъде другаде в природата! Консумацията на конопени семена е най-доброто нещо, което можете да направите за своето тяло.
Яжте сурови конопени семена. Яжте кайсии, спасявайте се от болести!
  Дрехите трябва да се произвеждат от коноп. Конопените дрехи са изключително здрави и издържливи. Днес има американски компании, произвеждащи дрехи с коноп, обикновено съдържанието му е до 50%. Конопените влакна трябва да бъдат навсякъде. Вместо това, те са почти скрити под земята. Щата Кентъки, един от най-големите производители на коноп, направи носенето на ленени дрехи незаконно! Можете ли да си представите да ви вкарат зад решетките, заради това, че сте носили хубави дънки?




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371071
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930