Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 20:18 - Герман Стерлигов: За корените на тероризма, за трансплантологията и чипизацията. продължение от: za-korenite-na-terorizma-za-transplantologi.1469265
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1672 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.08.2016 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Питър Джоу, който във Филаделфийския университет създал този диджитъл ейнджъл, каза, че до 2018 г. те планират да завършат чипизацията на Америка и да пристъпят към чипизация на Европа. Затова, аз мисля, че тези бази данни, в една или друга степен, вече са създадени или се създават.

Стерлигов:

- А чипизацията е неразделна и много важна част от транспланталогията. Защото именно с чиповете се определя степента на човешкото здраве. А органите са източник на огромни (финансови) ресурси.

Алфимов:

- Вие казахте, че ние за целия свят ще отглеждаме и ще продаваме деца за органи, но ето че наш слушател пише, че това е глупост. Че в света никой няма да купи органите за които говорим, предвид славата на Русия, като пиеща нация.

Стерлигов:

- Ето затова ние ще се борим с пиянството, затова ще се борим за екология, ще забраняваме ГМО, ще правим всичко, нашата стока, т.е. органите от разфасованите деца, да се търсят по целия свят.

Алфимов:

- Т.е. ние трябва да спрем да се борим с пиянството, да спрем да се борим с…

Стерлигов:

- Напротив. На нас ни трябва здрав добитък… Защото никой няма да купува болни добичета…

Алфимов:

- Не, не, аз казвам, че за да не стане това, трябва да се пропиваме?

Стерлигов:

- Не, не, - ние просто трябва да забраним трансплантологията и да я поставим извън закона. Защото това е мегатероризъм. Ние трябва да въведен смъртно наказание за трансплантологията, - за изваждането на органи от хората, за да бъдат продадени на други хора. Защото това е зверско убийство. Защото това винаги се прави с живи хора – просто им запушват устата, защото даже опойката разваля органите – и затова живи ги разфасоват в бързата помощ и в клиниките.

Алфимов:

- Добре, но трансплантологията и преливането на кръв може да помагат на хората. Ето например, роди се дете, с проблем на сърцето…

Стерлигов:

- Но, как не ви е срам. Нима искате, моето дете да разрежат, а вие да платите и да присадите сърцето от моя син, на вашия син. Вие да не сте живодер?

Алфимов:

- Не, за такова нещо не съм се подписвал.

Стерлигов:

- Но сърце няма от къде другаде да се намери за вашия син. Може само да се изреже от друго, живо дете, и да се присади на вашето. И вашият син  още от детството си ще е вампир и убиец, благодарение на бащата-глупак.

Алфимов:

- Но органи се вземат все пак от мъртви…

Стерлигов:

- Слушайте, спрете! На тази тема вече говорихме. Това е бълнуване и вече не го повтаряйте! Как си представяте вие, кому е нужен орган от труп, и къде може да се присади?

Алфимов:

- Но, от пресен труп, да речем.

Стерлигов:

- От какъв пресен труп? Сега измислиха тази идиотщина – мозъчна смърт, за да могат винаги да кажат – че на някого му е умрял мозъкът. А каво значи това, да ти умре мозъка, никой не знае. Той си има пулс, сърцето му бие, а казват – той е мъртъв. Така са го измислили. Заради трансплантолозите. И послушните депутати, уроди, също искат да им присаждат нечии органи, за да продължат старческото си съществуване, и подписват тези закони. Те вече са вампири. Те са си инжектирали стволови клетки през последните години – а те са от убити деца, от аборти, – а сега те искат да си присаждат детски сърца, като на Рокфелерите. Защото детските органи подхождат на старците. Те се пренастройват, както ни разказват трансплантолозите, когато рекламират тези свои продукти, изрязани от живи деца. Затова най-скъпите органи са детските. Затова сега в правителството на Руската Федерация се готови закон за детското донорство. За да се осигури цяла система за унищожаване на милиони деца и за получане на данъци, от това.

Сергей:

- Здравейте. Аз съм от Владимир. Аз мисля, че този много гласовит ваш опонент сгъстява боите и говори пълни глупости. Например, ако моите органи могат да спасят живота на някого, ако да речем, аз попадна в катастрофа… и, ако допуснем, че моите органи могат да помогнат на някого, аз само ще се радвам.

Стерлигов:

- Ето виждате, че и сега нашите медии създават милиони дебили, които ще казват, че това е голямо благо…

Сергей:

- Дайте ми да се доизкажа!

Алфимов:

- Герман, нека доизслушаме Сергей.

Сергей:

- Не съм съгласен с вас.

Стерлигов:

- Дай боже, да те разфасоват по-бързо, та да не агитираш други хора за разфасоване!

Мозгалевский:

- Но човекът е добър, и да му даде Бог здраве, разбира се. Но, честно казано, той не е образован. И това е всичко. Целият проблем е в липсата на образованияе А човекът е добър!

Стерлигов:

- Но аз не му вярвам… Нека иде още сега в института по транспланталогия, ако иска да спаси живота на някого. Ще го приемат с удоволствие и ще го разфасоват! Изобщо няма никакъв проблем! Къде си бе глупак? Хайде иди в института за трансплантология в Строгино и безплатно дай своите органи! Там, на живо и без упойка, ще ти ги извадят.

Алфимов:

- Германе, нека не обиждаме!

Стерлигов:

- Но това не е обида, а е много меко казано. С обич, така да се каже.

Алфимов:

- Главната прокуратура предлага да се контролират разходите на бившите чиновници…

Стерлигов:

- А аз умолявам чиновниците: – крадете, крадете, само не ни разфасовайте, нас и нашите деца! По-добре си крадете! Грабете ни! Занимавайте се с корупция! Но само не разфасовайте, моля! Всичко си проличава в сравненията. Кое е по-добре? Да ви разпарчатосат за органи или да ви откраднат парите? Взимайте парите, но оставете на мира нашите деца!...

....................

Стерлигов:

- Искам да добавя, че главният терорист на всички времена е Ленин, понеже никой не е унищожил повече хора, от него (А аз казвам, че „терористи на всички времена” са неговите господари, идеолози и покровители – банкерите юдомасони, автори и на тайните протоколи! Г.С.). Той казвал, че комунизмът е - Съветска власт, плюс електрификация на цялата страна. А за коммунизма – той е имал предвид - световна власт. И за никакъв друг комунизъм, никой от комунистите, никога не е говорел. И под Съветска власт се е имало предвид - глобална световна власт. Плюс електрификация на целия свят... И сега глобалистите – САЩ и Европа – се опитват да управляват целия свят, именно, с помощта на електричеството. Това са чиповете, компютрите, транспортът, комуникациите. Всичко това е на базата на електричеството. И именно за това е говорил терористът Владимир Илич Ленин. И главното оръжие на терористите са научните постижения. И обърнете внимание, че всичките терористи, каквито и да са, - дребни, които мачкат хората с камиони, или големите, които разпалват световни войни, всичките тези террористи изпольуват учените и постиженията им, за да вършат всичките тези мегатерористични актове и да унищтожават десетки и стотици миллиони хора, в т.ч. и с болести, и т.н. И всичко това се върши на базата на електричеството. И който иска суверенитет, трябва да премахва електричеството. Защото, докато има електричество, ще има една главна страна в света, а всичките останали ще са й колонии. Няма ли електричество – няма да я има тази тема, няма да има радио, ни банки, ни връзки, а градовете ще се разселят и хотрата ще работят в полето, както са работели хиляди години. И ще има само неголеми градове, където ще живее князът с дружината си. А този мегаужас, където едни разфасоват, други чипират, а с трети правят нещо друго, а и задръстват мозъците на всички с всичките им средства за масова информация, - всичко това просто няма да го има, без електричество...

Мозгалевский:

- Да, а аз искам да кажа, че имало един болшевик - Лацис, който казал: – "не е важно, прав ли е човека или не е прав, - за нас е важно – от коя социална група е, - от нашата или от чужда".
Затова, да не дава Бог, и ние да стигнем до там, в света...

........................

Стерлигов:

- Трябва нашите власти да се опомнят, макар че със всеки ден, все по-малко вярвам в това, и да престанат да изповядват идеята, да поддържат проклетите учени, които ги съветват, да печелят пари за държавата, за сметка на разфасоването на милиони деца, за органи!

Алфимов:

- Благодаря ви много. Днес гости ни бяха Герман Стерлигов и Кирил Мозгалевский.

 

Валентин АЛФИМОВ 

http://www.dv.kp.ru/radio/26559/3576008/

 Превод, Григор Симов


Ето адреса на първата част:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2016/08/07/german-sterligov-za-korenite-na-terorizma-za-transplantologi.1469265




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28381377
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930