Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2016 15:37 - Властта и медиите (и парите и всичко друго) са в ръцете на сатанисти
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2095 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.09.2016 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Трябва да знаем, че истинската власт изобщо не е в ръцете на президента, не е в ръцете на правителството, съвсем не е и в ръцете на Държавната Дума. Те са само инструменти, с които истинската власт осъществява своята политика. А властта е в тези ръце, в които е пресата (а по-точно – в които са парите, т.е. банките, - те са МОНОПОЛНИ собственици, и на медиите, и на всичко останало! Г.С.). Пресата, медиите, ръководителят (собственикът!) на медиите, това е истинската власт. Там, те ни показват, кого да избираме за президент, кого да избираме в думата, кого да избираме в другите органи на властта. Те ни ги показват, а ние никого от показваните не познаваме. Те ви казват, кой е добър и кой лош. А вие, и бог да сте, никой няма да ви избере, докато не ви покажат по телевизията, докато не ви публикуват снимките, и т.н., всичко е в техните ръце.  Ето кои са властта.
А кой ги избира тях?  Президента избираме, депутатите избираме, а кой избира тези реални
(задкулисни) ръоводители?

– Никой!

Каква отговорност носят те?

- Никаква!

Опитайте се да засегнете ”свободата на словото” им. Свобода на чие слово? Кой от нас може да говори на цяла Русия? – Никой! А те могат. В техните ръце е пресата... и затова те могат. Виждате ли в какво положение сме? И това е напълно реален факт, за който ние рядко се замисляме.

А какво ни се поднася и защо ни се поднася. Колко от поднесените ни „новини” и факти, са добри, и колко са лошите, и с колко гадости ни обливат?

И възниква въпросът – защо? Защо се прави това? На кого му трябва това, и какво искат да направят с нашето младо поколение? Нали уж градим щастоето си, нали уж всичко е ”за благото на човека”, за благото на нашия народ? Какво благо е за нас, когато ни показват разврат? Когато всичко е поставено на основата на парите и алчността, - а това, какво, и чие благо е? Къде има такива нравствени закони, в коя религия, в коя вяра (в юдейската! Г.С.)? От къде произлиза всичко това, в края на краищата? От къде?  - Напълно очевидно е, че източниците не са от тези, които обичат човека. Не, - те са тези, които ненавиждат човека. Само заразенят със сатанизма може да предлага такива неща, които разлагат човека, които разрушават човешото щастие.

Нали всички ние искаме добро за себе си. Нали всичи искаме щастие! А именно това ни отнемат. Защото не може да е щастлив развратеният човек, не може да е щастлив човек, който целия е предаден на дивите страсти. Не може!

Тук ще ви приведа изказване на американския милиардер Рокфелер, който заговори за неща, на които си струва да обърнем внимание. Защото незнанието на тези неща е крайно печално, особено за нашата младеж. Само да знаеха нашите младежи, какво каза той! – Той каза, ни повече, ни по-мало /проповядвайки в неделно, уж християнско, училище!?/, - приблизително следното, че ”американската роза, в цялото и благоухание и великолепие, можела да се отгледа, само при условие, че безпощадно се изрязват всичките слаби израстъци, около нея! И че това било закон на природата, и закон божий”. И този закон за борба /за смъртоносна борба/, за съществуване, в която слиният изяжда слабия, според него, бил закон божий!? Сещате ли се, за кой бог говори Рокфелер.  Мисля, че не е нужен много ум, да се сетите, кой е богът на Рокфелер, който заповядва да се унищожават слабите, та върху кръвта им, силните да градят своето благополучие. Нима не е ясно, как се нарича този бог? Да, това е Дяволът. И този бог се проповядва в неделното училище! Ето какво идва към нас, ето какво е дошло при нас. Ние трябва да осъзнаем тези неща и да не се отнасяме стихийно към тях. Ние трябва да разберем, какво ни е сполетяло... Ето от къде идва това страшно явление на нашето време, което е налегнало, като черна беда, като тъмен облак, нашата родина...

 
Алексей Илич Осипов, богослов, профессор  в Московската Духовна Академия

image

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_15054/

Превод, Григор Симов

Господ да ни е на помощ!
Боже, помодзи!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28369257
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930