Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2016 18:44 - Интервюто; заради което убиха евреина Харолд Розентал, Автор: latestnews, Автор: kostas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2416 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 24.09.2016 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди 40 години Харолд Розентал, помощник на еврейския сенатор Яков Джавитс, дава много откровено интервю, в което директно разкрива основните измами, на които се държи людоедската паразитна система, обхванала планетата. Заради прекомерната му бъбривост младият нагъл юдей е застрелян скоро след интервюто.


image

Това интервю е взето от Розентал през 1976 г. от Уолтър Уайт Младши, който в продължение на 17 години е директор и издател на консервативния ежемесечник „Западен фронт” в САЩ. Интервюто не е безплатно. Розентал и Уайт се срещат и разговорите са записани на магнетофон. По времето на интервюто Розентал става несдържан, започва да нагрубява и ругае, и всичко това е записано. Освен това се опитва да увеличи сумата за интервюто. Тъй като това интервю е дълго, през 1977 г. излизат само първата и втората му част със заглавието „Скритата Тирания”. Първата част е прочетена от не по-малко от 7 милиона души.

Розентал е високопоставен чиновник, който работи във Вашингтон, като асистент на всемогъщия сенатор от щата Ню Йорк – Яков Джавитц – милиардер евреин. В момента, когато дава интервюто, Розентал е на 29 години.

Скоро след това интервю, на 12 август 1976 г., Розентал е застрелян на летището в Истанбул при много странни обстоятелства. Срещу самолета, в който се намира той , е извършено нападение. Четирима души са убити, около 30 са ранени от случайни куршуми. Многото свидетели посочват, че докато другите хора са пострадали случайно,  Розентал е застрелян целенасочено.

Уолтър Уайт Младши, който взема интервюто, прави разследване и отговорно заявява, че Розентал е убит нарочно, по времето на инсценираното отвличане на самолета.

В интервюто Розентал публично декларира, че евреите напълно доминират в целия свят, че контролират всичките канали за предаването на информация, включително и в Америка. На въпроса за доминирането на евреите в САЩ, Розентал отговаря: „Ние, евреите, сме направо изумени с каква лекота американските християни попадат в ръцете ни. Докато наивните американци очакват кога Хрушчов ще ги погребе (както обеща в ООН), ние учим американците да се подчиняват на всяка наша заповед…”

На въпроса – по какъв начин една нация може да бъде завладяна, без да осъзнава това,  Розентал приписва тази заслуга на пълния контрол над органите за масова информация. Той се хвали с еврейския контрол над всичките новини. Всеки вестник, който отказва да бъде контролиран, е принуден да клекне, чрез пълното прекратяване на потока от рекламодатели в него. Ако това не успее, евреите прекратяват доставките на хартия и печатни бои.

На въпроса за високопоставените личности в правителството,  Розентал отговаря, че в последните 30 години нито един високопоставен чиновник в американското федерално правителство не е назначен без одобрението на организиранията юдеизъм: „Американците не избират президент още от 1932 г., тъй като Франклин Рузвелт беше наш човек и всеки следващ президент също беше наш човек…”

Когато става дума за външната политика на САЩ, Розентал загърбва всяка предпазливост. С презрение се надсмива над американците, които не са в състояние да разберат, че целият спектър от външната политика на Хенри Кисинджър е „Ционистко-комунистически заговор” от началото до края. Хората мислят, че еврейската политика е полезна за Америка…”

Розентал споменава политиката на мирното съществуване и Ангола като примери за юдейска дипломация. Американският навик да се вярва на хората предизвиква насмешката му: „Ние, евреите, налагаме на американците един проблем след друг. Ние целенасочено създаваме противоположни гледни точки, за да ги объркваме. Когато те потънат в тези противоположности, забравят да си зададат въпроса кой ги предизвиква. Ние, евреите, си играем с американците като котка с мишка…”

Розентал посочва, че американците напълно заслужават царството на ужаса, което е планирано за тях. Организираният юдеизъм настройва всичките етнически групи, една против друга: „Кръвта на масите ще се лее като река, в същото време ние ще очакваме своята световна победа…”

Докато Уайт взема интервюто, с потрес си задава въпроса – възможно ли е една нация да е до такава степен изпълнена със зли намерения, а американците да остават безразлични, докато кръвта им изтича.

Той е шокиран от откровенията на Розентал, който се хвали с тържеството на перманентната революция на Организирания юдеизъм. И това са думи на административния помощник на един от най-влиятелните сенатори в САЩ – Яков Джавитц, от Ню Йорк.

От интервюто за Харолд Розентал се създава впечатлението, че това е потаен, но и знаещ човек, егоист и екстремист, изпълнен с гняв, когато споменава за „тъпите християни” или „гои”. Неговият ум е напълно потопен в плановете за завладяването на света от Организирания юдеизъм. С високомерие той се хвали, че завземането на света от юдеизма вече е почти завършено, благодарение на „тъпотата на християните”.

На въпроса дали е ционист,  Розентал отговаря: „… В основата на този въпрос лежи традиционната ционистка концепция за АЛИЯ, което в превод от еврейски означава „събрани заедно” в Палестина, противоположно на
пръснатите по целия свят евреи, т.е. ДИАСПОРА. От 1948 г., със създаването на Държавата Израел, АЛИЯ се превръща в императив на израелската правителствена политика…”

Уайт моли Розентал да разясни думата АЛИЯ.

Розентал: „Това е постоянното местожителство в Израел, а не просто визити…”

Уайт пита Розентал какво е „ционизъм”?

Розентал отговаря: „Нашият първи премиер Давид Бен Гурион казва, че ционизмът без връщането в родината е само демонстрация. Не са много американските евреи, които са емигрирали в Израел. Едни казват, че всичките евреи са ционисти. Други твърдят, че ционисти са само онези, които редовно плащат вноски в местната ционистка организация. Определенията са много, откакто еврейската държава стана реалност…”

Вметка на Уайт: Световната ционистка организация е уникална организация с държавни функции, която черпи сили от 72 държави. Главният й орган е Ционисткият Конгрес, който е подобен на конгреса на КПСС. Между конгресите властта е в ръцете на Централния комитет – Синедриона, аналог на ЦК на КПСС. Милиарди американски долари ежегодно се изпращат в Израел.

На тази вметка Розентал отговаря: „Наивните политици във Вашингтон са много доверчеви, повечето от тях не са достатъчно умни. Мощните еврейски лобисти отдавна са овладяли всичко и никой не може да им се противопостави. Някаква част от американските пари се връща от Израел и се харчи за ционистка пропаганда в самата Америка. Повечето от тези пари в Америка преминават през еврейската масонска организация „Бнай Брит”, през Конференцията на еврейските организации (КЕР) и Световния еврейски конгрес. Т.нар. Еврейска агенция е орган, който разпределя фондовете, подобно на чиновниците от „Бнай Брит”.

Според  Розентал „антисемитизмът е клеймото, което евреите използват, за да очернят и заклеймят всеки, който се осмели да ги критикува”...


На въпроса защо евреите често сменят имената си, Розентал отговаря: „Евреите са най-умните хора на земята. Затова, ако им е изгодно да сменят името си, те го правят. Те се смесват с вашето общество, за да го разслоят. Когато евреите извличат полза, тъпите неевреи не разбират, че всичко това са го направили също евреи, но с нееврейски имена…”

За евреите в Съветския съюз Розентал посочва: „В Съветския съюз има две различни правителства: едното е видимото, другото е невидимо. Видимото се създава от различни националности, докато невидимото е само от евреи. Съветското КГБ изпълнява заповедите само на невидимото правителство. В КП на Съветския съюз 50% са евреи, останалите 50% са други, но на тях евреите нямат доверие. Евреите комунисти са организирани и си вярват, а останалите само донасят един за друг. На всеки 5-6 години секретните еврейски комитети провеждат чистки и много неевреи се ликвидират. Защото те се досещат за съществуването на еврейското невидимо правителство. Комунистите в Съветския съюз имат секретен орган, който се състои само от евреи. Те напълно контролират видимото съветско правителство. Този всемогъщ комитет взе решението за пренасянето на световния комунистически център от Москва в Тел Авив, откъдето сега идват всичките заповеди…”

Уайт пита Розентал – евреите ли наложиха комунистическото иго в Русия?

И посочва цитат от писмо на Николай Бухарин в лондонския еврейски вестник „Универсално ревю” от март 1928 г.: „Да, Русия умира.Никъде и никога не е съществувала класа, нито в една страна, чийто живот да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай… Ние правим експерименти на живото тяло на съветския народ, дявол да го вземе, както студентът медик рови в трупа на някой скитник… Онова, което ни интересува, е универсалната юдейска сватовна революция, за която ние винаги сме жертвали всичко, включително и себе си…”

По-нататък в интервюто  Розентал посочва, че евреите напълно контролират ООН, че владеят цялата световна пропагандистка машина, че контролират всичките СМИ и дори музиката и естрадата, че цензурират песните им, преди да бъдат изпяти пред обществото, че евреите контролират и мисленето на неевреите…

И още: „Тук, в Америка, ние ликвидираме цели класи от населението. Но евреите никой и никога няма да пипне с пръст. Без съмнение нашата цел в живота е да бъдем агресори!”

„Парите са по-важни от морала. Ние можем да постигнем всичко с помощта на парите… В бъдеще Израел ще бъде мястото, където ще се намира Световното правителство…”

„Ние можем успешно да съществуваме сред другите нации и държави, докато успешно ги убеждаваме в това, че не сме отделна нация, а само религиозна община. И това е една от нашите най-големи измами… Ние сме задължени старателно да скриваме нашия истински начин на живот и истински характер. Това ни е нужно, за да продължим да паразитираме сред другите нации… Евреите са създали пет мита, които скриват техния статут и положение сред другите нации:

1. Евреите са израелити и затова са богоизбрани;
2. Исус Христос е евреин;
3. Шест милиона евреи са избити по времето на Втората световна война;
4. Всичките нации и раси са равноправни;
5. Евреите са просто религиозна община…”

Когато Уайт пита Розентал по какъв начин евреите постигат властта си, той отговаря: „Нашата власт е създадена за манипулиране чрез паричната система. Ние сме авторите на пословицата: „Парите са власт.” За нас е много важно да превърнем националните банки в частни. В Америка Федералният резерв прекрасно се вписва в нашия план… Още от самото начало нашата цел беше да конфискуваме всичкото злато и сребро, което направи за нас Рузвелт, и да го сменим с хартийки, които нямат никаква вътрешна ценност. И го направихме! … Контролирайки банковата система, ние контролираме промишления капитал. По този начин ние придобихме пълния контрол над кинематографията, вестниците, радиостанциите и телевизиите. Полиграфическата промишленост, вестниците, списанията отдавна са в нашите ръце. Най-важното е, че ние напълно овладяхме и учебните материали. Чрез тези лостове ние можем не само да формираме общественото мнение, но и мирогледа на съвременния човек… Хората са просто тъпи свине, които само грухтят, когато ние пеем своята песен, без да е ясно дали е истина или лъжа… Контролирайки развлекателната индустрия, ние превръщаме тъпото болшинство в наши роби. Когато превърнем живота им в непоносим, ние … им предоставяме масови развлечения. Телевизията и киното изпълняват ролята на такива бутони. Всичките програми в телевизията са много внимателно разработени, за да предизвикат чувственост, но в никакъв случай да не стимулират логическото мислене. Вследствие на това народът се зомбира в съответствие с нашите цели… Със страх и заплахи ние кастрираме обществото. Мъжкото начало съществува днес само на фона на женското. Няма мъже, ние ги унищожихме. Кастрирано по този начин, населението вече е враждебно към самото себе си, защото не вижда видимата причина за своето ужасно положение… Със създадения от нищото капитал ние превръщаме предприемачите и работниците в наши безизходни длъжници и този дълг няма никакви шансове да се намали, той само се увеличава – така е програмирана нашата система. И тъй като дългът на предприемачите и работниците към нас само се увеличава, се засилва и класовата борба между тях и те никога няма да се сетят да се обединят и да ни атакуват… Ние, евреите знаем, че глупавите гои никога няма да разберат, че именно ние сме капиталисти и паразити, петребяващи лъвския дял и все повече увеличаващия се дял от промишлеността, докато работниците и предприемачите, фиктивните капиталисти, които ние сме поставили, получават все по-малка и по-малка част… Америка не е християнска страна, а на юдейска. В резултат от нашия контрол Християнската църква в Америка се превърна в наш най-ревностен съюзник… Шизофреничните църковници защитават нас, юдеите, до такава степен, че разрушават своята собствена култура… Именно християнската църква в Америка разпространява понятието, че ние, евреите, сме богоизбрани, а те – неевреите, не са богоизбрани… Ние евреите напълно контролирахме Англия по времето на Американската революция, напълно контролирахме Севера по времето на Гражданската война, напълно контролирахме Англия и САЩ по времето на Първата и Втората световна война… Цялата история е историята на физическото унищожение на гоите с помощта на евреите… Чрез християнската религия ние придобихме пълния контрол над обществото, правителството, икономиката… Демокрацията е за нас, а не за вас, но това вие не го разбирате… Ние не сме производители, а паразити… Повечето евреи не искат да признаят това, но нашият Бог е Луцифер (дявола)… Ние много успешно държим неевреите в хаотично състояние. Ние целенасочено създаваме хаос. Евреите са успешни, защото са сплотени. Ние умираме един за друг (но само насилствено, а не съвсем не - доброволно), ако е нужно. Ние щедро финансираме самите себе си, и по този начин навсякъде управляваме. Ние управляваме американската външна политика. Ние сме световното суперправителство и това е най-могъщата организирана група от хора в света… Ние можем много бързо да разрушим икономиката на всяка страна, без вие да се досещате за това… Ние сме умни и всемогъщи… В определен момент ние смесваме вашите жени с черни мъже и след 50 години всичко ще бъде смесено. Негрите обичат вашите бели жени и ние ги вдъхновяваме за подвизи… Ние ги използваме за нашата велика изгода и цел… Негрите ще направят всичко за пари… Гоите са глупави, а ние сме интелектуални… Ние, евреите, имаме култура, която вие, гоите, не сте в състояние да разберете. Евреите живеят семеен живот. Нашата култура изисква високо ниво на образование… Ние установяваме стандартите, за да могат нашите деца да се издигнат над своите родители. Нашият народ продължава да показва огромен образователен прогрес… Вие не сте ни конкуренти. Повече от 12 хиляди доктори завършват годишно медицинските институти в САЩ и 10 хиляди от тях са евреи. Сред студентите юристи евреите са още повече. Евреите имат такава солидна база тук, в САЩ, че всяка опозиция на тях е само временна… Всичко, което ви казах, е истината, няма за какво да лъжа…”

В епилога на интервюто Уайт заявява: „Аз виждах една високомерна, хвалеща се личност, която понякога напълно се променя, както хамелеона сменя цвета си. Много пъти той показа и своята ненавист, която се изливаше като отрова. В края на интервюто имах усещането, че бях се докоснал до смрад.

Много от онова, за което говореше Харолд Розентал, по малко изплуваше на повърхността. Смъртта му послужи за потвърждение на онова, което беше разказал.

Истинско ли е това интервю?

Антиклеветническата лига на организацията „Бнай Брит” твърди, че аудиозаписите на интервюто са фалшиви и посочва, че „Уайт така и не обяснил защо е чакал до 1978 г., за да публикува текста на интервюто, след като е записано две години по-рано и Розентал беше убит от терористи през 1976 г.”.

Розентал разкрива някои аспекти от вътрешния невидим свят на Еврейството, методи и тактика, които евреите използват за разрушаването на Християнската цивилизация и за вземането на контрола над живота на хората и правителствата…

Възможно ли е малобройните евреи да надхитрят толкова много хора и да създадат такава мощна власт над всичките правителства и за това никой да не се досеща?! (Евреите съвсем не са малобройни, защото скритите евреи са поне 10 пъти повече, от явните евреи!! Затова истинският брой на евреите е най-малко 10 пъти по-голям, от официалните данни.)

Издателство „Распер“Гласувай:
7Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15602938
Постинги: 3945
Коментари: 6953
Гласове: 7963
Архив
Календар
«  Май, 2022  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031